24Rent mukana Bangladeshin Eväät elämään -kampanjassa


Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent on mukan Fidan Eväät elämään -kampanjassa, joka huipentuu tänään tiistaina 23.8 julkaistuun Ilta-artistin “Unelmia” -musiikkivideoon.

Kehitysyhteistyöjärjestö Fida järjestää elokuussa suurimman vuosittaisen varainhankintakampanjansa, Eväät elämään -kampanjan. Kampanjalla ehkäistään Bangladeshin lapsiavioliittoja, jotka ovat edelleen yli 50 prosentin bangladeshilaisen tytön kohtalona. Fidan kampanjan tukemana annetaan tytöille paremmat mahdollisuudet koulutukseen, unelmointiin ja valoisampaan tulevaisuuteen.

24Rent mukana Eväät Elämään kampanjassa


Muun muassa pandemian aiheuttaman talouskriisin vuoksi monet bangladeshilaiset vanhemmat ovat ajautuneet tilanteeseen, jossa alaikäisen tyttären naittaminen koetaan ainoaksi vaihtoehdoksi. Vaikka se on laissa kiellettyä, tapahtuu sitä yön pimeydessä usein. Liian nuorena solmittu avioliitto uhkaa tyttöjen terveyttä. Koulutie päättyy ja lapsi joutuu astumaan aikuisen kenkiin olematta siihen valmis henkisesti tai fyysisesti. Kotileikeistä tulee totta liian varhain.

Eväät Elämään FIda

 

Fida järjestää yhdessä kumppanijärjestön kanssa työpajoja niin lapsille, vanhemmille, opettajille kuin muillekin yhteisön jäsenille. Työpajat edistävät tietoisuutta lastenoikeuksista ja esimerkiksi juuri lapsiavioliittojen haitallisuudesta. Pitkäjänteisellä työllä voidaan saada, ja on jo saatukin, muutosta aikaan. Lasten kanssa opetellaanmyös unelmoimaan.

Yrityksemme on rahallisella investoinnilla lähtenyt mukaan Eväät elämään -kampanjaan. Myös sinä voit auttaa bangladeshilaisiatyttöjä pitämään leikin leikkinä, unelmoimaan ja jatkamaan koulunkäyntiä. 

lahjoita ja auta 24Rent

Lue lisää kampanjasta ja tee lahjoitus:  www.eväätelämään.fi
Ilta – Unelmia musiikkivideo: https://youtu.be/XD_TqlmSlkE