Yhteiskäyttöautot kaupungeille ja kunnille

24Rent - kaupungit ja kunnat

Miten sinun kaupunkisi tai kuntasi voi hyödyntää yhteiskäyttöautoja?

Yhteiskäyttöautot kaupungeille ja kunnille on ajankohtainen aihe sillä kymmenet kunnat ovat aktivoituneet asiassa viimeisen viiden vuoden aikana kasvavasti! Tärkeinä pointteina esimerkiksi se että yhteiskäyttöauto voi korvata jopa 8-25 omistusautoa ja kunnan omien työntekijöiden liikkuminen helpottuu entisestään.

Kaupungilla vapautuu pysäköintitilaa, kun tulevaisuudessa yhä useampi luopuu omasta autosta ja alkaa käyttää kestäviä liikkumismuotoja, kuten julkista liikennettä ja yhteiskäyttöautoja.

Yksi tärkeimmistä näkökohdistamme on auttaa kaupunkeja saavuttamaan hiilineutraalit tavoitteensa, johon meillä on jo nyt toimiva ratkaisu.

Kumppanina kokemus ja luotettavuus

Olemme erikoistuneet tarjoamaan räätälöityjä yhteiskäyttöautojen ratkaisuja, jotka vastaavat kunkin kunnan tai kaupungin ainutlaatuisiin tarpeisiin. Valitsemalla meidät kumppaniksenne voitte olla varmoja, että vältätte tyypilliset sudenkuopat ja epävarmuudet jo suunnitteluvaiheessa.

Kokemuksemme myötä ymmärrämme yhteiskäyttöautojen tekniset yksityiskohdat, myös ne hallinnolliset ja logistiset haasteet, joita kunnat kohtaavat ottaessaan käyttöön uusia liikkumisratkaisuja.

Joustavat ja kestävät ratkaisut, jotka eivät ainoastaan paranna työntekijöidenne liikkuvuutta, vaan myös edistävät ympäristötavoitteitanne ja taloudellista tehokkuuttanne.

Kaupunki autoilu hiilineutraalius 24Rent

Yhteiskäyttöauto on nykyaikaisen kaupungin ekologinen ratkaisu

  • Yhteiskäyttöautot lisäävät kaupungin vetovoimaa, asumismukavuutta, viihtyvyyttä ja käytännöllisyyttä
  • Säästöjä kaupungin asukkaille, vierailijoille ja työntekijöille sekä helpottaa heidän liikkumistaan
  • Yhteiskäyttöautot voivat vähentää parkkipaikkojen tarvetta ja kannustaa esimerkiksi sähköistettyjen autojen käyttöön
  • Palvelumme kautta voi myös kuntanne työntekijät nollata autoilusta syntynyt hiilijalanjälki. Tämä on iso askel kohti hiilineutraalimpaa tulevaisuutta!
24Rent - kaupunkien ja kuntien yhteiskäyttöauto
Yhteiskäyttöauto on käytännöllinen ratkaisu kaupungeille 24Rent

Yhteiskäyttöauto tuo käytännöllisyyden jokaiseen päivään

  • Kaupungin tai kunnan koolla ei ole väliä. Tarjoamme yhteiskäyttöautoja myös pienempiin kaupunkeihin ja kuntiin täysin ylläpidettynä
  • Ei liittymismaksuja tai kuukausimaksuja käyttäjille, mikä tekee palvelusta houkuttelevan niin paikallisille kuin vierailijoillekin
  • Yhteiskäyttöauto sopii erinomaisesti esimerkiksi juna- ja linja-autoasemien läheisyyteen, asuinalueille, kampuksille, ja työpaikkojen lähelle, kunhan vain käyttäjiä alueella riittää!
  • Yli 425 000 varauksen kokemuksella asiakastyyväisyytemme on 4.3 / 5
24Rent tekee yhteistyötä kaupunkien ja kuntien kanssa

Toimimme jo yli 30 kaupungissa

Tule mukaan edelläkävijöiden joukkoon. Yhteiskäyttöauto on loistava valittikortti tulevaisuuden kaupunkisuunnittelussa.

24Rent yhteiskäyttöauto ei vaadi hallinnointia

Ei vaadi hallinnointia

Me tuotamme palvelun, toimitamme auton ja hoidamme käytännön. 

24Rent yhteiskäyttöauto on asukkaalle helppo ja nopea 24/7

Käyttäjälle helppo ja nopea

Käyttäjät tarvitsevat palvelun käyttöä varten vain nettiyhteyden ja puhelimen. Auton voi ottaa käyttöön kellon ympäri. 

24Rent ja Kotkan kaupunki

Näin Kotkan kaupunki hyödyntää yhteiskäyttöautoja

Viimeisin kumppanikaupunkimme on Kotkan kaupunki, jonka työntekijät voivat ottaa yhteiskäyttöautot käyttöön toimipisteidensä läheisyydestä. Työntekijän tarvitsee vain kirjautua 24Rent-palveluun, ilmoittaa kustannuspaikka ja ottaa auto helposti käyttöön.

Palvelu on työntekijöille avoinna kellon ympäri, joten autoilu on entistä kätevämpää. Yhteistyön myötä Kotkan kaupungin omien autojen omistamisen tarve vähenee, päästöt laskevat ja samalla kulut tippuvat.

Yhteistyön myötä Kotkan kaupungin työntekijät saavat käyttöönsä myös koko Suomen 24Rent autot. Näin virka- ja työmatkat toisille paikkakunnille helpottuvat entisestään kun muissakin kaupungeissa odottaa tuttu 24Rent-palvelu.

Päiväsaikaan kaupungin käytössä ja illalla asukkaiden käytössä?

Tiedostamme, että kaupungin työntekijöiden autonkäytön tarpeet ovat erilaisia, ja siksi myös käytännöllisiä tapoja ratkaista yhteiskäyttöautoilu on monia!

Kunnantalolla työskenteleville yhteiskäyttöautot voidaan taata käytettäviksi virka-ajaksi, ja ilta-ajalle autot vapautetaan kaupungin asukkaiden käyttöön. Kulttuuripalveluille voidaan määrittää oma, yleisöltä suljettu yhteiskäyttöauto, koska heidän tarpeensa ovat myös iltaisin ja joskus jopa kellon ympäri.

Kevyin malli käynnistää kaupungin oma yhteiskäyttöautoilu on aloittaa jo olemassa olevalla 24Rent-yhteiskäyttöautoverkostolla heti huomenna ja vähentää muuta yksityisautoilua.

Tärkeää on, että oikeaan tarpeeseen löytyy käytännöllinen ja palveleva ratkaisu!

24Rent yhteiskäyttöauto kaupungin työntekijä
24Rent kaupunki päästöhyvitys

Tarjoamme mahdollisuuden hiilineutraalin autoiluun!

Sen lisäksi, että olemme täysin hiilineutraali yritys, tarjoamme myös kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden hiilineutraaliin yksityisautoiluun. Meillä on jo toimiva ja päivittäisessä käytössä oleva ratkaisu, jonka avulla voitte halutessanne nollata vaikka koko kaupungin työntekijöiden yhteiskäyttöautoilun kotimaisiin hiilinieluihin.

Yhteiskäyttöautojen varauksista syntyneet päästöt sidotaan kotimaisen kumppaniyrityksemme kanssa Siikalatvalla sijaitsevaan hiilinieluun. Kaikki on läpinäkyvää, todellista, pysyvää ja oikea tapa tehdä kestävää hiilensidontaa.

Kaupungeille tarjoamme helpon ratkaisun, joka mahdollistaa yhteiskäyttöautoilun aiheuttamien päästöjen täydellisen kompensoinnin. Jos haluat tutustua lisää päästöhyvityspalveluumme, voit lukea aiheesta tästä.

24Rent ylläpito

Täydellinen ylläpito

Me hoidamme kaiken! Yhteiskäyttöautojen huollot, renkaanvaihdot, puhtaanapidon, vakuutukset, verot ja kaiken autoiluun liittyvät kulut ja huolenpidon. Käyttäjälle jää maksettavaksi ainoastaan polttoaine.

24Rent 247 tiepalvelu (2)

24/7 tiepalvelu

Tiepalvelumme auttaa käyttäjiämme kellon ympäri autoon liittyvissä ongelmatilanteissa. Näin voitte olla varmoja että kaikki käyttäjät saavat apua mahdollisen ongelman tullessa vastaan.

24Rent on kotimainen perheyritys

Hiilineutraali kotimainen perheyritys

24 Rental Network on yli 10v vanha ja Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu. Meillä on kokemus kaikesta alaan liittyvästä, joten kumppaninamme voit luottaa laatuun. 

24Rent kuntaasi sopiva auto

Kuntaasi sopiva autot

Haluatteko pienen henkilöauton, sähköauton, farmari lataushybridin, pakettiauton tai minibussin? Kaikki hoituu teidän tarpeiden mukaisesti.  Auto aina helposti saatavilla, joten edessänne on huolettomia varauksia!

Tässä vain osa kumppaneistamme. Yhteiskäytöautojamme on lähes 1000 ympäri Suomea!

24Rent kumppanit referenssit