Yhteiskäyttöautot kaupungeille ja kunnille - 24Rent

 

 

Yhteiskäyttöautot kaupungeille ja kunnille

24Rent - kaupungit ja kunnat

Miten sinun kaupunkisi tai kuntasi voi hyödyntää yhteiskäyttöautoja?

Yhteiskäyttöautot kaupungeille ja kunnille on ajankohtainen aihe sillä kymmenet kunnat ovat aktivoituneet asiassa viimeisen viiden vuoden aikana kasvavasti! Tärkeinä pointteina esimerkiksi se että yhteiskäyttöauto voi korvata jopa 8-25 omistusautoa ja kunnan omien työntekijöiden liikkuminen helpottuu entisestään. Kaupungilla vapautuu pysäköintitilaa, kun tulevaisuudessa yhä useampi luopuu omasta autosta ja alkaa käyttää kestäviä liikkumismuotoja, kuten julkista liikennettä ja yhteiskäyttöautoja.

Meillä on vuosien kokemus useiden Suomen kuntien kanssa toimimisesta. Valitsemalla meidät voit olla varma että vältät sudenkuopat ja kysymysmerkit jo suunnitteluvaiheessa! Olemme koonneet kaupungeille ja julkisorganisaatioille laajan oppaan yhteiskäyttöautoilun aloittamiseen. Tilaa omasi täyttämällä sivun alaosasta löytyvä lomake!

Yhteiskäyttöauto tuo käytännöllisyyden jokaiseen päivään

  • Yhteiskäyttöautot lisäävät kaupungin vetovoimaa, asumismukavuutta, viihtyvyyttä ja käytännöllisyyttä
  • Säästöjä kaupungin asukkaille, vierailijoille ja työntekijöille sekä helpottaa heidän liikkumistaan
  • Yhteiskäyttöautot voivat vähentää parkkipaikkojen tarvetta ja kannustaa esimerkiksi sähköistettyjen autojen käyttöön
  • Kaupungin tai kunnan koolla ei ole väliä. Tarjoamme yhteiskäyttöautoja myös pienempiin kaupunkeihin ja kuntiin täysin ylläpidettynä
  • Ei liittymismaksuja tai kuukausimaksuja käyttäjille, mikä tekee palvelusta houkuttelevan niin paikallisille kuin vierailijoillekin
  • Yhteiskäyttöauto sopii erinomaisesti esimerkiksi juna- ja linja-autoasemien läheisyyteen, asuinalueille, kampuksille, ja työpaikkojen lähelle, kunhan vain käyttäjiä alueella riittää!
  • Palvelumme kautta voi myös kuntanne työntekijät nollata autoilusta syntynyt hiilijalanjälki. Tämä on iso askel kohti hiilineutraalimpaa tulevaisuutta!
  • Lähes 400 000 varauksen kokemuksella asiakastyyväisyytemme on 4.3 / 5
24Rent - kaupunkien ja kuntien yhteiskäyttöauto
24Rent tekee yhteistyötä kaupunkien ja kuntien kanssa

Toimimme jo yli 30 kaupungissa

Tule mukaan edelläkävijöiden joukkoon. Yhteiskäyttöauto on loistava valittikortti tulevaisuuden kaupunkisuunnittelussa.

24Rent yhteiskäyttöauto ei vaadi hallinnointia

Ei vaadi hallinnointia

Me tuotamme palvelun ja toimitamme auton. Teidän tulee ainoastaan kertoa loistavasta mahdollisuudesta asukkaille, me hoidamme loput!

24Rent yhteiskäyttöauto on asukkaalle helppo ja nopea 24/7

Käyttäjälle helppo ja nopea

Käyttäjät tarvitsevat palvelun käyttöä varten vain nettiyhteyden ja selaimen. Auto varataan ja ovet avataan omalla puhelimella. Auton voi ottaa käyttöön kellon ympäri. Palveluun sisältyy 24/7 -tiepalvelu.

24Rent ja Kotkan kaupunki

Näin Kotkan kaupunki hyödyntää yhteiskäyttöautoja

Viimeisin kumppanikaupunkimme on Kotkan kaupunki, jonka työntekijät voivat ottaa yhteiskäyttöautot käyttöön toimipisteidensä läheisyydestä. Työntekijän tarvitsee vain kirjautua 24Rent-palveluun, ilmoittaa kustannuspaikka ja ottaa auto nopeasti käyttöön. Palvelu on työntekijöille avoinna kellon ympäri, joten autoilu on entistä kätevämpää. Yhteistyön myötä Kotkan kaupungin omien autojen omistamisen tarve vähenee, päästöt laskevat ja samalla kulut tippuvat. Yhteistyön myötä Kotkan kaupungin työntekijät saavat käyttöönsä myös koko Suomen 24Rent autot. Näin virka- ja työmatkat toisille paikkakunnille helpottuvat entisestään kun muissakin kaupungeissa odottaa tuttu 24Rent-palvelu.

 

Järjestä kunnallesi nykyaikainen, asumismukavuutta ja käytännöllisyyttä lisäävä liikkumispalvelu tilaamalla lisätietopakettimme sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta!

24Rent ylläpito

Täydellinen ylläpito

Me hoidamme kaiken! Yhteiskäyttöautojen huollot, renkaanvaihdot, puhtaanapidon, vakuutukset, verot ja kaiken autoiluun liittyvät kulut ja huolenpidon. Käyttäjälle jää maksettavaksi ainoastaan polttoaine.

24Rent 247 tiepalvelu (2)

24/7 tiepalvelu

Tiepalvelumme auttaa käyttäjiämme kellon ympäri autoon liittyvissä ongelmatilanteissa. Näin voitte olla varmoja että kaikki käyttäjät saavat apua mahdollisen ongelman tullessa vastaan.

24Rent on kotimainen perheyritys

Hiilineutraali kotimainen perheyritys

24 Rental Network on yli 10v vanha ja Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu. Meillä on kokemus kaikesta alaan liittyvästä, joten kumppaninamme voit luottaa laatuun. 

24Rent kuntaasi sopiva auto

Kuntaasi sopiva auto

Haluatteko pienen henkilöauton, sähköauton, farmari lataushybridin tai pakettiauton? Kaikki hoituu teidän tarpeiden mukaisesti.  Auto sijaitsee aina valitsemallanne paikalla ja on helposti saatavilla, joten edessänne on huolettomia varauksia!

Tässä vain osa kumppaneistamme. Yhteiskäytöautojamme on lähes 1000 ympäri Suomea!

24Rent kumppanit referenssit