24 Rental Network Oy

Mitä on 24Rent

Mitä on 24 Rental Network?

”Miksi oma auto on niin kallis ja auton vuokraus on niin vaikeaa?”

Tästä ajatuksesta lähti 24 Rental Networkin kehitys yrityksen perustamisen aikaan vuonna 2010. Halusimme toimia ja ajatella eri tavalla, helpottaen liikkumista riippumatta siitä onko arki tai pyhä. Tiesimme myös, että toimintamme pitäisi perustua edullisuuteen, kestävyyteen ja laadukkuuteen. Näistä kokonaisuuksista syntyi kotimainen perheyritys 24 Rental Network Oy, jonka alaisuudessa on kolme brändiä: 24Rent, 24Leasing ja 24Go.

Vuonna 2024 voimme sanoa olevamme Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu, joka toimii samalla täysin hiilineutraalisti. Yli vuosikymmenen aikana palvelumme on kasvanut lähes 1000 auton kokoiseksi joka toimii ympäri Suomea.

Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu ja kotimainen perheyritys

Ymmärrämme, että elämme aikaa, jolloin käytännöllisyys, sujuvuus ja arjen helpottaminen painavat meidän kaikkien päätöksenteossa. Vanhat omistuskäytännöt ja tavat ajatella eivät enää määritä toimintaamme samalla tavalla kuin ennen. Vanha tapa omistaa ei ole pitkällä aikajänteellä myöskään ympäristöystävällinen ja kestävä tapa toimia alati uudistuvassa maailmassamme. Meille on arvovalinta tuottaa ja muokata maailmaa entistä paremmaksi ja vihreämmäksi, siksi olemme yhteiskäyttöautopalvelu.

Yhteiskäyttöautopalveluna me voimme tuottaa meidän kaikkien elämiin arvokasta sisältöä, kokemuksia ja arjen helppoutta. Jatkuva tavoitteemme on olla ratkaisu jokaisen suomalaisen elämään ja olla palvelu, joka tuottaa edullisemman ja paremman liikkumistavan verrattuna oman auton omistamiseen. Edullisen, laadukkaan ja kestävän toimintamallimme ansioista olemme jatkuvasti kasvattaneet suosiotamme kaupungeissa, yritysmaailmassa, taloyhtiöissä ja erilaisissa yhteisöissä. Kalustoamme voi bongata yli 30 kaupungissa ympäri Suomea.

Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent
Kotimainen perheyritys 24Rent

Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu

Olemme kotimainen perheyritys ja toimimme täysin Suomessa.

Hiilineutraali yritys 24Rent

Hiilineutraali yritys

Johtomme ja henkilökuntamme on sitoutunut huolehtimaan maailmasta ympärillämme. Lue lisää aiheesta ympäristökäytäntömme.

24Rent yhteiskäyttöauto on asukkaalle helppo ja nopea 24/7

Palveluja kaikille

Toimimme kaikenlaisten ihmisten, yritysten, kaupunkien ja yhteisöjen kanssa. Liikkumisratkaisuita kaikenlaisiin tarpeisiin.

Palvelumme tuo helppoutta arkeen, työpäivään ja vapaa-aikaan

24 Rental Networkin palvelujen ytimessä on digitaalisuus ja se että voit ottaa auton käyttöösi kätevästi omalla puhelimellasi. Sinun ei tarvitse murehtia auton ylläpidosta, iästä, huolloista, vakuutuksista tai veroista. 

Kuinka hienoa on ottaa auto käyttöön silloin kun sinulle sopii ja käyttää sitä sen aikaa kun tarvitset? Onhan se todella hienoa, helppoa ja huoletonta.

Tsekkaa videolta kuinka homma toimii!

Tässä vain osa kumppaneistamme. Oletko sinä seuraava?

24Rent kumppanit referenssit