Usein kysyttyjä kysymyksiä auton vuokraamisesta

Tervetuloa 24Rentin Usein Kysyttyjen Kysymysten (UKK) sivulle! Täällä olemme koonneet vastaukset kaikkiin kysymyksiinne koskien yhteiskäyttöautojamme, varausprosessia, hinnoittelua ja paljon muuta. Tavoitteenamme on tehdä autojen jakamispalvelustamme mahdollisimman sujuva ja helppokäyttöinen kaikille käyttäjille. Olipa kyseessä ensimmäinen kertasi 24Rentin asiakkaana tai olet jo kokenut yhteiskäyttöautoilija, uskomme, että löydät täältä hyödyllistä tietoa.

Alta löydät yleisimmät kysymykset, joita palvelumme ensikertalaiset ovat kysyneet, lisäksi sivun alalaidasta löydät napin josta löytyy paljon erilaista tietoa.

Mitä autonvuokraus maksaa?

Ajantasaisen hinnan näet varauskoneestamme osoitteesta www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika, jolloin tarvitset autoa ja hae. Näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan kyseiselle  ajankohdalle.

Mistä kannattaa vuokrata auto?

Auto kannattaa vuokrata sinulle helpoimmasta paikasta. Automme sijaitsevat eri puolilla Suomea. Löydät sinua lähinnä olevat autot, kun kirjoitat osoitteesi varausjärjestelmämme osoitteessa www.24Rent.fi. Anna myös haluamasi ajankohta ja hae autoja. Hakutuloksista näet kätevästi tiedot autoista sekä niiden hinnan, saatavuuden ja etäisyyden antamaasi osoitteeseen. Kartalta näet lisäksi kaikkien autojen sijainnin.

Mistä vuokrata pakettiauto?

Pakettiauto kannattaa vuokrata sinulle helpoimmasta paikasta. Meillä on pakettiautoja eri puolilla Suomea. Löydät sinua lähinnä olevat autot, kun kirjoitat osoitteesi varausjärjestelmämme osoitteessa www.24Rent.fi. Anna myös haluamasi ajankohta ja hae autoja. Hakutuloksista näet kätevästi tiedot autoista sekä niiden hinnan, saatavuuden ja etäisyyden antamaasi osoitteeseen. Kartalta näet lisäksi kaikkien autojen sijainnin.

Voiko 18-vuotias vuokrata auton?

Voi. Vuokrausehtojemme mukaan sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla tulee olla voimassa oleva ajokortti vuokrauksen aikana. Meillä saattaa kuitenkin olla ikään tai ajokokemukseen liittyviä automallikohtaisia rajoituksia. Jos autolla on tällaisia rajoituksia, siitä on aina maininta auton tiedoissa.

Meillä ei ole lisämaksuja nuorille eikä muille, joiden ajokokemus on vielä vähäistä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vieraalla ajoneuvolla ajaminen on aina riskialtista ja olet vuokraajana korvausvastuussa ajoneuvolle aiheutuneista vaurioista vuokrausehtojen mukaisesti.

Kuka voi vuokrata auton?

Vuokrausehtojemme mukaan sinulla on oltava voimassa oleva ajo-oikeus (ajokortti), jonka ajo-oikeusluokka oikeuttaa kuljettamaan vuokrattua ajoneuvoa. Sinun on myös oltava vähintään 18-vuotias ja ajokunnossa.

Minkä ikäisenä voi vuokrata auton?

Vuokrausehtojemme mukaan sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla tulee olla voimassa oleva ajokortti vuokrauksen aikana. Meillä saattaa kuitenkin olla ikään tai ajokokemukseen liittyviä automallikohtaisia rajoituksia. Jos autolla on tällaisia rajoituksia, siitä on aina maininta auton tiedoissa.

Meillä ei ole lisämaksuja nuorille eikä muille, joiden ajokokemus on vielä vähäistä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vieraalla ajoneuvolla ajaminen on aina riskialtista ja olet vuokraajana korvausvastuussa ajoneuvolle aiheutuneista vaurioista vuokrausehtojen mukaisesti.

Saako vuokra-autoon ottaa koiran?

Lemmikit ovat tervetulleita autoilemaan omassa kuljetuskopassaan niin, etteivät ne sotke penkkejä tai autoa. Eläinten kuljettaminen irrallaan autossa on kielletty ja johtaa siivouskulujen veloittamiseen asiakkaalta.

Pitääkö vuokra-auto tankata?

Auto pitää tankata aina juuri ennen sen palauttamista. Pitkissä varauksissa autoa voi joutua tankkaamaan myös varauksen aikana. Polttoaine ei sisälly varauksen hintaan.

Voiko vuokra-auton palauttaa eri paikkaan?

Auto palautetaan aina noutopisteeseensä, eli samaan paikkaan kuin mistä se noudettiin. Meillä on kuitenkin tarjolla myös Oneway-palvelumme josta saat yhdensuuntaisia henkilö- ja pakettiautoja kaupungista toiseen edulliseen hintaan.

Kannattaa myös tutustua minuuttihinnoiteltuun palveluumme. 24Go on käytettävissäsi pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Lahdessa.

Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat?

Meiltä saa auton käyttöön joka päivä kellon ympäri. Kun vuokraat meiltä ensimmäistä kertaa, varauksen on alettava kello 8-21.

Mitä autoja teillä on saatavilla?

Meillä on erikokoisia henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja. Autojen ajantasainen saatavuustilanne eri paikkakunnilla löytyy osoitteesta www.24Rent.fi. Syötä sinne haluamasi paikkakunta ja aika, jolloin tarvitset autoa ja hae. Näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan kyseiselle  ajankohdalle.

Onko teillä vapaita autoja saatavilla?

Autojen ajantasaisen saatavuustilanteen näet varauskoneestamme osoitteesta www.24Rent.fi. Syötä sinne haluamasi paikkakunta ja aika, jolloin tarvitset autoa ja hae. Näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan kyseiselle  ajankohdalle.

Saako autoja viedä ulkomaille?

Suurimmalla osalla autoistamme on mahdollista matkustaa tiettyihin Euroopan maihin, kun ostaa autolle maastavientiluvan. Luvan saatavuus ja sallitut kohdemaat selviävät varaussivultamme osoitteesta www.24Rent.fi. Valitse Rajaa tuloksia -kohdasta Lisää rajoituksia ja sieltä maa/alue, jonne haluat autolla matkustaa, niin hakutulokset rajataan valintasi mukaisesti.

Huomaa, että ulkomaille suunnatuissa matkoissa on korotettu omavastuu.

Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?

Ei tarvitse. Voit maksaa varauksesi myös verkkopankissa ja mobiilimaksulla. Lisäksi yritykset voivat maksaa varauksensa laskulla. Laskulla maksettaessa eräpäivä on ennen varauksen alkua.

Joudunko maksamaan vakuusmaksun?

Vakuusmaksu ja sen suuruus määräytyy tapauskohtaisesti asiakkaan ja varauksen tietojen perusteella. Yli 95 % varauksistamme onnistuuu ilman vakuusmaksua.

Millainen vakuutusturva autoissanne on?

Autoissa on liikennevakuutus sekä hirvi-, palo-, varkaus- ja törmäysvakuutukset. Voit ostaa varaamisen yhteydessä tai ennen varauksesi alkamista alennetun omavastuun, tuulilasi- ja rengasvakuutuksen sekä peruutusturvan. Lisätietoa vakuutuksista ja vastuista on vuokrausehdoissamme.