4.3/5
(304598 vuokrausta)
Vuokraa auto 5 minuutissa

Auton vuokraus ja yhteiskäyttöautot yrityksille

Vuokra-autot ja yhteiskäyttöautot yrityksille

Lopeta yrityksesi pääomien ja henkilökunnan sitominen autoihin. Tarjoamme täysin ylläpidetyn kaluston, jota työntekijäsi voivat käyttää huoletta silloin kuin sille on tarve.

Valittavanasi on laaja autokalusto yli 20 paikkakunnalla, ja auton varaus, nouto ja palautus onnistuu ympäri vuorokauden. Auto on mahdollista sijoittaa myös yrityksesi pihaan ilman kiinteää kulua.

 

Vuokraa arkisin kiinteään hintaan

Vuokraa henkilö- tai pakettiauto käyttöösi aina kiinteään hintaan työpäiväsi ajaksi arkena.

 

Minileasing pidempään tarpeeseen

Kun haluat vuokrata auton yrityksesi sesongin ajaksi, uudelle työntekijälle tai projektiin 1-6 kuukaudeksi on valintasi minileasing.

 

Haluatko laskutusasiakkaaksi?

Ilmoita yrityksesi työntekijät palvelun käyttäjiksi, ja saat kerran kuussa sähköisen koontilaskun kaikista varauksistanne.

 

Yhteiskäyttöautot työntekijöille, asiakkaille tai asukkaille

Haluatko yhteiskäyttöauton työntekijöidesi tai asiakkaidesi käyttöön? Haluatko yhteiskäyttöisen auton taloyhtiösi asukkaiden käyttöön? Automme viihtyvät niitä käyttävien ihmisten lähellä.

 

Kumppanit

Jo useat yritykset ovat matkassa mukana, olisitko sinä seuraava?

 

Uutisia:

24Rent auttaa kanssayrittäjiä koronakurimuksessa

24Rent auttaa kanssayrittäjiä koronakurimuksessa

Kerroimme alkuviikosta sosiaalisessa mediassa, että haluamme auttaa suomalaisia pk-yrityksiä koronakurimuksessa tarjoamalla ilmaiseksi autoja ja tempauksemme on herättänyt valtavasti mielenkiintoa. Halukkaat yritykset ovat lähettäneet lukuisia viestejä kertoen oman tarinansa.

lue lisää