Auton vuokraus ja yhteiskäyttöautot yrityksille

24Rent Vuokra-autot ja yhteiskäyttöautot yrityksille

Vuokra-autot ja yhteiskäyttöautot yrityksille

Lopeta yrityksesi pääomien ja henkilökunnan sitominen autoihin! Tarjoamme täysin ylläpidetyn, täydellisesti huolletun ja laadukkaan kaluston. Työntekijäsi voivat käyttää autoa huoletta silloin kuin sille on tarve. Meillä on joustavia ratkaisuja sekä lyhyeen että pitkäaikaiseen tarpeeseen.

 

Ostohyvitys yrityksille

Palkitsemme asiakkaat, jotka keskittävät ostonsa meille! Ostohyvityspalvelua hyödyntämällä saatte kaikista yrityksenne koontilaskulle tehdyistä varauksista 10 % alennuksen!

24Rent ostohyvitys yrityksille lisätietoa
24Rent minileasing yrityksille

Minileasing pidempään tarpeeseen

Kun haluat vuokrata auton yrityksesi sesongin ajaksi, uudelle työntekijälle tai projektiin 2-12 kuukaudeksi on valintasi minileasing. Kaikki kiinteällä kuukausihinnalla, ilman piileviä kuluja, vakuutusmaksuja tai muita yllätyksiä. Työntekijäsi voivat käyttää autoa huoletta silloin kuin sille on tarve.

Tarjouspyyntö yrityksille

Onko teillä tarvetta suuremmalle määrälle henkilö- tai pakettiautoja? Tai onko yritykselläsi usean auton leasingtarve? Jos autojen tarpeesi on pitkäaikainen ja useita autoja kattava, niin täytä tarjouspyyntö. Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

24Rent tarjouspyyntö yrityksille
24Rent yhteiskäyttöautot yrityksille, työntekijöille ja asiakkaille

Yhteiskäyttöautot työntekijöille, asiakkaille tai asukkaille

Haluatko yhteiskäyttöauton työntekijöidesi tai asiakkaidesi käyttöön? Haluatko yhteiskäyttöisen auton taloyhtiösi asukkaiden käyttöön? Automme viihtyvät niitä käyttävien ihmisten lähellä.

Haluatko laskutusasiakkaaksi?

Ilmoita yrityksesi työntekijät palvelun käyttäjiksi, niin saat kerran kuussa sähköisen koontilaskun kaikista varauksistanne.

24Rent yritysten laskutusasiakkuus

Kumppanit

Jo useat yritykset ovat matkassa mukana, oletteko te seuraava?

 

Uutisia:

24Rent tuli Raumalle!

24Rent tuli Raumalle!

Useiden asiakkaidemme pyynnöistä johtuen ja alueen yritysten toiveita kunnioittaen 24Rent aloitti toimintansa Raumalla huhtikuussa 2024!

lue lisää