Palvelut yritysasiakkaille

Vuokraa auto käyttöösi 5 minuutissa ja maksa vain käytöstä

Oma auto on kallis investointi ja se syö rahojasi silloinkin kun et käytä sitä. Sen arvo alenee nopeasti ja käyttökulut ovat korkeat. 24Rentin yhteiskäyttöisiä vuokra-autoja käyttämällä maksat vain todellista käytöstä etkä auton patsastelusta parkkipaikalla. Voit valita käyttöösi aina tarpeitasi vastaavan, sopivankokoisen, huolletun ja turvallisen menopelin. Matkaan pääset jopa 5 minuutissa!

Kaikille avoin yhteiskäyttöautojen vuokrauspalvelumme ei vaadi maksullista rekisteröitymistä ennakkoon. Yksittäiset vuokraukset hoituvat nopeiten suoraan varauskoneestamme verkossa tai mobiilissa. Käyttötarpeesi kasvaessa suosittelemme laskutusasiakkuutta tai jopa auton tuomista veloituksetta parkkipaikallenne esimerkiksi työntekijöidesi käyttöön. Sesongin tai projektin ilmestyessä kalenteriisi voit hyödyntää minileasing-palveluamme. Pääasia kuitenkin on, että asiakkaanamme maksat vain todellisesta käytöstä ja ajetuista kilometreistä, etkä auton seisomisesta parkkipaikallasi käyttämättömänä.

varaa ja aja 24-7 200x400

Yllättävään tarpeeseen

Tarvitsetko autoa heti? Saat auton käyttöösi 5 minutissa – myös viikonloppuisin, iltaisin ja pyhinä. Yhteiskäyttöinen vuokra-auto on aina vain parin klikkauksen päässä, sillä varaukset hoituvat helposti verkossa tai mobiilissa. Matkaan pääset nopeasti menemällä suoraan varaamallesi autolle ja avaamalla ovet puhelimellasi. Asiakkaanamme vältät lisäksi aina toimistolla jonotuksen ja paperisodan.

minileasing 200x400

Edulliset vuokraukset arkeen

Vuokraa itseäsi lähinnä oleva auto käyttöösi työpäiväsi ajaksi kiinteään hintaan. Matkat asiakastapaamisiin tai tapahtumiin onnistuvat nopeasti henkilöautoillamme. Laaja pakettiautovalikoimamme taas palvelee sinua suuremman kuljetustarpeen iskiessä. Hae arkietusi heti!

arkeen 200x400

Rekisteröidy laskutusasiakkaaksi ilmaiseksi

Ajatko useamman kerran kuukaudessa tai olisiko yrityksessäsi useampi käyttäjä vuokra-autoille? Rekisteröidy palveluumme ja lisää työntekijäsi käyttäjäksi ilmaiseksi. Näin työntekijäsi voivat tehdä auton varaukset aina itse, jolloin säästät omaa työaikaasi. Voit valita tilisiirron tai koontilaskutuksen väliltä itsellesi sopivamman vaihtoehdon.

rekisteröidy 200x400

Minileasing-auto sesonkeihin

Minileasing sopii tilanteisiin, joissa tarvitset autoa tietyksi ajaksi sesonkiin tai projektiin. Minileasing hinnastomme näkyy kokonaisuudessaan verkkosivullamme eikä palvelu sisällä minkäänlaisia piilokuluja. Minileasing on joustava ja fiksu tapa hoitaa yrityksesi ajomatkat. Tutustu edullisiin hintoihin ja varaa oma autosi.

auto parkkipaikalle 200x400

Auto  parkkipaikallesi

Haluatko auton vieläkin lähemmäs työntekijöidesi tai asiakkaidesi käyttöön tai haluatko yhteiskäyttöisen auton taloyhtiösi asukkaiden käyttöön? Voimme sijoittaa auton halutessasi sovitun kiinteistön parkkipaikalle.

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme

Jos haluat säästää yrityksesi liikkumiskustannuksissa: yritysmyynti@24rent.fi tai 075 32 525 92. Mikäli olet varaamassa suurempaa määrää autoja, pitkäksi aikaa tai usein, voit lähettää meille myös tarjouspyynnön.