24Rent - Auton vuokraus ja yhteiskäyttöautot yrityksille

Auton vuokraus ja yhteiskäyttöautot yrityksille

24Rent Vuokra-autot ja yhteiskäyttöautot yrityksille

Vuokra-autot ja yhteiskäyttöautot yrityksille

Lopeta yrityksesi pääomien ja henkilökunnan sitominen autoihin! Tarjoamme täysin ylläpidetyn, täydellisesti huolletun ja laadukkaan kaluston. Työntekijäsi voivat käyttää autoa huoletta silloin kuin sille on tarve. Meillä on joustavia ratkaisuja sekä lyhyeen että pitkäaikaiseen tarpeeseen.

 

Ostohyvitys yrityksille

Palkitsemme asiakkaat, jotka keskittävät ostonsa meille! Ostohyvityspalvelua hyödyntämällä saatte kaikista yrityksenne koontilaskulle tehdyistä varauksista 10 % alennuksen!

24Rent ostohyvitys yrityksille lisätietoa
24Rent minileasing yrityksille

Minileasing pidempään tarpeeseen

Kun haluat vuokrata auton yrityksesi sesongin ajaksi, uudelle työntekijälle tai projektiin 2-12 kuukaudeksi on valintasi minileasing. Kaikki kiinteällä kuukausihinnalla, ilman piileviä kuluja, vakuutusmaksuja tai muita yllätyksiä. Työntekijäsi voivat käyttää autoa huoletta silloin kuin sille on tarve.

Tarjouspyyntö yrityksille

Onko teillä tarvetta suuremmalle määrälle henkilö- tai pakettiautoja? Tai onko yritykselläsi usean auton leasingtarve? Jos autojen tarpeesi on pitkäaikainen ja useita autoja kattava, niin täytä tarjouspyyntö. Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

24Rent tarjouspyyntö yrityksille
24Rent yhteiskäyttöautot yrityksille, työntekijöille ja asiakkaille

Yhteiskäyttöautot työntekijöille, asiakkaille tai asukkaille

Haluatko yhteiskäyttöauton työntekijöidesi tai asiakkaidesi käyttöön? Haluatko yhteiskäyttöisen auton taloyhtiösi asukkaiden käyttöön? Automme viihtyvät niitä käyttävien ihmisten lähellä.

Haluatko laskutusasiakkaaksi?

Ilmoita yrityksesi työntekijät palvelun käyttäjiksi, niin saat kerran kuussa sähköisen koontilaskun kaikista varauksistanne.

24Rent yritysten laskutusasiakkuus

Kumppanit

Jo useat yritykset ovat matkassa mukana, oletteko te seuraava?

 

Uutisia:

Yhteiskäyttöauto laulutyöläisen käsissä

Yhteiskäyttöauto laulutyöläisen käsissä

Suomen kansallisoopperan oopperalaulaja Tuomas Lehtinen, suosittelee 24Rent-palvelua. Hän hyödynsi palvelua logistisesti haastavalla keikkajaksollaan ja arvostaa sen helppoutta, luotettavuutta ja edullisia hintoja.

lue lisää
Miksi yhä useammat valitsevat yhteiskäyttöauton?

Miksi yhä useammat valitsevat yhteiskäyttöauton?

Yhteiskäyttöautoilu muuttaa käsitystämme auton omistamisesta, tarjoaa lukuisia etuja ja on tulevaisuuden liikennemuoto. 24Rent-yhteiskäyttöautopalvelu tarjoaa helpon, ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan tavan liikkua. Tutustu palveluun ja liity mukaan liikenteen tulevaisuuteen jo tänään!

lue lisää
Kuinka saada yhteiskäyttöauto yrityksesi pihaan?

Kuinka saada yhteiskäyttöauto yrityksesi pihaan?

24Rent-yhteiskäyttöautopalvelu tarjoaa yrityksille joustavan, ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan ratkaisun liikkumistarpeisiin. Ota yhteyttä 24Rent-tiimiin tänään ja katsotaan, kuinka voimme tukea yrityksesi liikkumistarpeita.

lue lisää