24Rent yhteisöauto

24Rent yhteisöauto toimistohotellilta

Yhteisöauto on nykyaikainen ratkaisu helposti ja kätevästi

Kuvittele arki, jossa yhteiskäyttöauto on aina asiakkaidesi, työntekijöidesi tai sinun käytettävissäsi kun sitä tarvitset! Kaikki tämä ilman omistamisen vaivoja. Yhteisöauto on yhteisauton erilaisten yhteisöjen ratkaisu, joka muokkaa palvelujesi ja yrittämisesi arjen entistä kätevämmäksi. 

Onpa yhteisösi sitten yritysrypäs, kauppakeskus, opiskelijakommuuni, tai esimerkiksi toimistohotelli, meiltä löytyy teille sopiva kulkine! 24Rent tarjoaa yhteiskäyttöauton veloituksetta parkkipaikallenne, jos autolle on osoittaa selkeä tarve! Teemme yhteistyötä lähes 100 yhteisön kanssa ympäri Suomea yli 10 vuoden kokemuksella.

Yhteisöauto on yhteisauto yritykselle, toimistolle, opiskelijayhteisölle, tai vaikka kauppakeskukseen!

  • Kasvattaa yrityksesi, palvelujesi ja yhteisösi arvoa, helppoutta, viihtyvyyttä ja käytännöllisyyttä
  • Yhteisöauto helpottaa palvelujesi tai kohteesi käyttäjien liikkumista
  • Yhteiskäyttöauto helpottaa parkkipaikkatilannetta ja tuo ekologisen liikkumisen lähemmäksi palveluanne
  • Toimannan muodolla tai yhteisönne tyypillä ei ole väliä. Jos teillä on käyttäjiä, me tuomme auton!
  • Ei liittymismaksuja, kuukausimaksuja tai vuosikausien sitoumuksia
  • Yhteisöauto sopii erinomaisesti vaikka toimistohotellille, kauppakeskukselle, opiskelijataloyhtiölle. Kunhan vain käyttäjiä riittää!
  • Tilaa tämän sivun lomakkeen kautta itsellesi kattava lisätietopakettimme
24Rent yhteisöauto opiskelijataloilla
24Rent taloyhtiöt

Yhteisöautojamme löytyy jo yli 40 yhteisön pihasta ympäri Suomea!

Kauppakeskuksia, opiskelijakommuuneja, toimistohotelleja, yrityksiä ja vaikka mitä muuta. Liitä sinäkin yhteisösi nykyaikaan!

24Rent yhteiskäyttöauto ei vaadi hallinnointia

Ei vaadi hallinnointia

Me tuotamme palvelun ja toimitamme auton. Yhtiön tulee ainoastaan kertoa loistavasta mahdollisuudesta asukkailleen, me hoidamme loput!

24Rent yhteiskäyttöauto on asukkaalle helppo ja nopea 24/7

Käyttäjälle helppo ja nopea

Käyttäjät tarvitsevat palvelun käyttöä varten vain nettiyhteyden ja selaimen. Yhteisöauto varataan ja ovet avataan omalla puhelimella. Auton voi ottaa käyttöön kellon ympäri. Palveluun sisältyy 24/7 -tiepalvelu.

Yhteisöauto – huoletonta liikkumista ilman kuormitusta

 

24Rent tarjoaa yhteisöllenne helppokäyttöisiä yhteiskäyttöautoja ympäri Suomen. Löydät meidän yhteisöautojamme yli 40 yhteisön pihasta eri puolilta maata. Parasta on, että yhteisöauto ei kuormita yhteisöänne, koska me huolehdimme auton hallinnoinnista täysin ja vuoden ympäri. Yhteisöautomme tarjoavat käyttäjilleen helpon ja nopean tavan liikkua. Käyttäjät maksavat ainoastaan käytön perusteella, joten se on taloudellisesti järkevä vaihtoehto. Lisäksi tarjoamme 24/7-tiepalvelun, joten voit luottaa siihen, että apua on saatavilla tarvittaessa.

Yhteisöauton voi ottaa käyttöönsä kellon ympäri, mikä tekee siitä joustavan ja mukautuvan vaihtoehdon. Yhteisöauton voi varata tarpeen mukaan ja nauttia liikkumisesta silloin kun se käyttäjälleen parhaiten sopii.

 

Täytä tämän sivun alaosassa oleva lomake, ja pian saat sähköpostiisi infopaketin. Näin voitte ottaa ensimmäiset askelmerkit kohti helpompaa liikkumista!

24Rent yhteisöauto kauppakeskuksesta

Miksi 24Rent-yhteisöauto meille?

24Rent ylläpito

Täydellinen ylläpito

Selkeä varaushinta sisältää kaiken auton huollot, renkaanvaihdot, puhtaanapidon, vakuutukset, verot ja kaiken autoiluun liittyvät kulut ja huolenpidon. Käyttäjälle jää maksettavaksi ainoastaan polttoaine.

24Rent 247 tiepalvelu (2)

24/7 tiepalvelu

Tiepalvelumme auttaa käyttäjiämme kellon ympäri autoon liittyvissä ongelmatilanteissa. Yhteisöllesi tämä tarkoittaa huolettomuutta ja turvaa päivittäiseen arkeen.

24Rent hinnat

Suomen selkein hinnoittelu

Jos autolle on käyttöä, toimitamme sen teidän yhteisöönne veloituksetta. Meillä ei ole epäselviä kuukausi tai tuntihinnoitteluja. Auton hinnan saa tietoon heti varatessa. Suomen suurin ja edullisin yhteiskäyttöautopalvelu!

24Rent taloyhtiön oma auto

Yhteisöösi sopiva auto

Haluatteko yhteisöönne pienen henkilöauton, sähköauton, farmari lataushybridin tai pakettiauton? Kaikki hoituu teidän tarpeiden mukaisesti.  Auto sijaitsee aina yhteisönne pihassa ja on helposti saatavilla, joten edessänne on huolettomia varauksia!

Tässä osa kumppaneistamme joiden kanssa yhteisautoilemme!
24Rent kumppanit referenssit