Henkilöauton vuokraus

Vuokraa henkilöauto vain 5 minuutissa! Katso lähelläsi olevat vapaat henkilöautot ja nappaa sopiva alle 24/7/365.

Löydät suositut vuokra-autot nopeasti parhailta paikoilta. Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Vuokra-auto on edullinen ja helppo tapa autoilla!

Valitse neliveto tai automaattivaihteinen henkilöauto. Hinta on selkeä, etkä maksa lainkaan lisäpalveluista, ellet niitä erikseen tarvitse. Säästät selvää rahaa! Valitse ekologinen ja turvallinen 24Rent-henkilöauto jo tänään.

24Rent-henkilöautot

alk. 12 € (sis. alv 24 %)

24Rent henkilöauton vuokraus

Haluatko hoitaa viikon ruokaostokset kerralla? Onko edessä viikonloppureissu? Tarvitsetko henkilöautoa muuttopäivänä? 24Rent -henkilöauto on ihanteellinen ja edullinen ratkaisu.

24Rent henkilöauton vuokraus 24/7

Henkilöauton vuokraus 24/7

Vuokraa henkilöauto verkosta milloin tahansa.

24Rent henkilöauton helposti ja nopeasti

Valmista 5 minuutissa

Henkilöauton vuokraus käy oikeasti nopeasti.

24Rent henkilöauton vuokraaminen on edullisin

Edullinen hinta

Maksat vain vuokra-ajasta ja polttoaineesta.

24Rent auton vuokraus on halpa

Maksuton parkkeeraus

Pysäköit lähes aina hintaan 0 €.

Ensikertalaisen tutustumisalennus 50%!

Tarjoamme uusille asiakkaillemme ensimmäisen henkilöautovarauksen puoleen hintaan! Alennus koskee arkipäiville tehtyjä maksimissaan 4h mittaisia henkilöauton varauksia. Alennus ei koske polttoainetta, tai lisäpalveluita. Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi ja kohta saat sähköpostiisi henkilökohtaisen alekoodin!

24Rent – Henkilöauton vuokraus

Henkilöauton vuokraus on yhtä helppoa kuin ruoan tilaaminen kotiin. Kun edessä on käynti mummolassa tai metsäretki kansallispuistoon, kannattaa vuokrata henkilöauto.

24Rent-henkilöautot ovat ihanteellinen ratkaisu, sillä ne ovat aina käytettävissäsi – 24/7 vuoden jokaisena päivänä

Henkilöauto on ennen kaikkea ympäristöystävällinen valinta, sillä yksi henkilöauto palvelee joustavasti useampia käyttäjiä.

Arjessa mielekästä on myös se, että saat vuokra-auton valmiiksi tankattuna ja siistinä. Onko parempaa tapaa lähteä liikkeelle tarvittaessa nopeastikin?

Voit noutaa ja luovuttaa vuokra-auton helposti niille varatuille keskeisille paikoille. Vakuutukset ja 24/7-asiakaspalvelu kuuluvat vuokrauksen hintaan.

Kokeile ja huomaa, miten vuokra-auto helpottaa elämää. Asiakkaidemme arvio 24Rent-henkilöautonvuokrauksesta on 4,3/5, ja kokemuksia on kaikkiaan yli 250 000.

24Rent – Henkilöauton vuokraaminen on nopeaa ja vaivatonta

24Rent henkilöauton varaus

1.Varaa henkilöauto

Valitse sopiva henkilöauto ja tee varaus puhelimella tai tietokoneella.

24Rent auto on nopea ja kätevä

2. Nouda henkilöauto

Ota henkilöautosta kuvat, jotka toimivat todisteenasi, jos autolle sattuu jotain. Avaa ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Avaimet löydät autosta.

Nauti 24Rent autolla ajamisesta

3. Nauti ajosta!

Voit ajella vapaasti kuin omalla autollasi. Tarvittaessa apunasi on 24/7- asiakaspalvelumme sekä Falck-tiepalvelu.

24Rent auto on nopea

4. Palauta noutopaikkaan

Tankkaa tankki täyteen ja palauta henkilöauto noutopaikkaan. Siivoa roskat, jätä avaimet autoon ja lukitse ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Nappaa lopuksi kuvat.

24Rent – Henkilöauton vuokraus: katso video!

24Rent – Henkilöauton vuokraus: turvallisuus edellä

24Rent-henkilöautot ovat huoleton valinta. Moderneissa autoissamme turvallisuus on erinomaisella tasolla. Varmistamme autojen kunnon säännöllisillä merkkihuolloilla ja renkaiden vaihdoilla, jolloin sinun ei tarvitse murehtia henkilöauton kunnosta. Mikäli matkasi varrelle sattuisi ikävä yllätys kesken vuokra-ajan, tavoitat asiakaspalvelumme sekä päivystävän tiepalvelun kellon ympäri. Vakuutusturva normaalilla omavastuulla kuuluu aina vuokrahintaan.

Huoleton henkilöauton vuokraus:

  • modernit hyväkuntoiset henkilöautot
  • huolletut ja tarkastetut henkilöautot
  • henkilöautojen nouto- ja luovutuspisteet vilkkailla näkyvillä paikoilla
  • hintaan sisältyvä vakuutusturva
  • 24/7 palveleva asiakas- ja tiepalvelu

”Henkilöauton varaaminen on nopeaa ja  helppoa ja ajo turvallista! Kokeile ja ihastu.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä henkilöauton vuokraamisesta

Mitä henkilöauton vuokraus maksaa kohteessa?

Ajantasaisen hinnan näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset henkilöautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat henkilöautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat?

Meiltä saa henkilöauton käyttöön joka päivä kellon ympäri. Ensimmäistä kertaa vuokraavien varauksen tulee alkaa klo 08-21 välillä.

Mitä henkilöautoja teillä on?

Meillä on erikokoisia henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pakettiautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat henkilöautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Onko teillä vapaita henkilöautoja saatavilla?

Ajantasaisen saatavuustilanteent näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat henkilöautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Saako henkilöautoja viedä ulkomaille?

Pääosalla kalustostamme saa matkustaa yleisimpiin Euroopan maihin kun ostaa henkilöautolle maastavientiluvan. Luvan saatavuus ja tarkat kohdemaat selviävät varauskoneestamme www.24Rent.fi. Valitse ”Rajaa tuloksia” kohdasta ”lisäasetukset” ja sieltä maa/alue jonne haluat henkilöautolla matkustaa, niin tulokset rajataan valintasi mukaisesti.

Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?

Et tarvitse. Voit maksaa myös nettipankilla, mobiilimaksulla tai laskulla (eräpäivä ennen varauksen alkua).

Joudunko maksamaan vakuusmaksun?

Vakuusmaksu ja sen suuruus määräytyy tapauskohtaisesti asiakkaan ja varauksen tietojen perusteella. Yli 95% varauksistamme onnistuuu ilman vakuusmaksua.

Millainen vakuutusturva henkilöautoissanne on?

Katso tarkat henkilöautokohtaiset vakuutukset ja lisävakuutukset varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset henkilöautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja valitsemalla pakettiauton löydät siihen liittyvät vakuutukset ja lisävakuutukset.