Yhdensuuntainen auton vuokraus eli oneway-vuokraus maanlaajuisesti!

Oletko varaamassa autoa, mutta et halua palauttaa sitä takaisin noutopisteeseen?

Meillä on ympäri vuoden autoja, jotka kulkevat asiakkaidemme matkassa kaupungista toiseen. Yhdensuuntainen autonvuokraus säästää aikaa ja polttoainekuluja erityisesti pidemmillä matkoilla, eikä sinun tarvitse tehdä erityisjärjestelyjä paluumatkalle.

Yhdensuuntainen vuokraus onnistuu kätevästi etusivullamme. Valitse sivun vasemmasta ylälaidasta paikkakunnan yläpuolelta valintalaatikko PALAUTUS ERI KAUPUNKIIN ja pääset välittömästi katsomaan vapaana olevat oneway-ajot hintoneen! Pääset suoraan hakukoneeseen alla olevasta linkistä. Selkeätä ja helppoa!

Oneway varaukset ovat voimassa haluamasi ajan verran

Palvelumme kaikki yhdensuuntaiset varaukset ovat voimassa valitsemasi aikamäärän verran. Voit siis käyttää matkaasi kokonaisen vuorokauden tai vaikka viikon, se on sinun valintasi. Pidäthän huolta että varausaikasi riittää Oneway-matkaasi varten. Tarvittaessa voit myös lisähinnasta pidentää matka-aikaasi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Oneway ja kilometrirajoitus

Kaikki oneway-varaukset sisältävät kaupunkien väliset kilometrit + 100 km. Näin ollen voit vapaasti toteuttaa reittisuunnitelmasi sinulle joustavasti. Tarvittaessa voit myös ostaa asiakaspalvelustamme lisäkilometrejä.

Oneway-saatavuus ja paikkakunnat

Oneway-palvelu toimii kaikilla yli 37 paikkakunnalla Suomessa, jossa operoimme. Suurten kaupunkien välisiä Oneway-ajoja on useammin tarjolla kuin pienten kaupunkien välisiä. Tämä johtuu autojen määrästä. Kannattaa huomata, että saatavuus ja paikkakunnat vaihtelevat jatkuvasti. Jos tänään ei ole Onewaytä tarjolla haluamastasi kaupungista toiseen, voi tilanne olla toinen jo heti seuraavana päivänä!

 

Yhdensuuntainen autonvuokraus Oneway
Yhdensuuntainen henkilöauton vuokraus säästää aikaa

Säästät aikaa

Voit käyttää aikasi paremmin, kun et joudu ajamaan takaisin lähtöpisteeseen.

Yhdensuuntainen auto

Yhdensuuntainen ajo on voimassa haluamasi ajan verran

Sinä valitset kuinka kauan Oneway-ajosi kestää! Kahdesta tunnista vaikka kahteen viikkoon!

Yhdensuuntainen auton vuokraus 24Rent

Säästät polttoainetta

Yhdensuuntainen matka säästää polttoainekustannuksia 50 %.

Auton vuokraus yhteen suuntaan 24Rent

Säästät rahaa

Maksat vain todellisesta käytöstä.

Varaamassa yhdensuuntaista henkilöautoa ensimmäistä kertaa?

Vuokraa yhdensuuntainen auto 24Rentiltä netistä koska tahansa. Yhteiskäyttöisen henkilöauton vuokraus työmatkoille, viikonloppumatkoille ja arjen reissuihin hoituu helposti muutamassa minuutissa.

Yhdensuuntainen auton vuokraus on nyt entistä helpompaa! One way auton saat varattua netissä helposti ja nopeasti. Varaa auto lähtökaupungistasi ja matkaa määränpäähäsi. 

Oneway automme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa sekä palveluiden ja julkisen liikenteen solmukohdissa. Pääset siis useimmiten noutamaan yhdensuuntaisen auton läheltäsi. Palauta auto yhdensuuntaisen matkasi päätteeksi ennalta sovittuun osoitteeseen. Auton vuokraus yhteen suuntaan ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Katso videolta, kuinka helposti auton käyttöönotto ja palautus toimii!

Yhdensuuntainen auton vuokraus – näin pääset matkaan!

Varaa yhdensuuntainen auto

Mene varauskoneeseemme 24Rent.fi

Sivun vasemmasta ylälaidasta löydät Palautus eri kaupunkiin -valintalaatikon. Klikkaa itsesi sivulle ja määritä haluamasi lähtökaupunki ja määränpää.

Vuokra-auto yhteen suuntaan edullisesti 24Rent

Varaa Oneway auto ja maksa matka

Vie varauksesi loppuun ja maksa matkasi. Saat pian sähköpostiisi kaikki auton noutoon, käyttöönottoon ja palautukseen liittyvät ohjeet.

Lähde helposti matkaan yhdensuuntaisella autolla

Lähde Oneway-autolla matkaan

Kun varauksesi alkaa, mene auton luo, avaa ovet puhelimellasi ohjeidemme mukaisesti ja lähde matkaan.