Yhdensuuntaisen auton vuokraus - 24Rent

Yhdensuuntaisen auton eli onewayn vuokraus maanlaajuisesti!

Oletko varaamassa autoa, mutta et halua palauttaa sitä takaisin noutopisteeseen?

Meillä on ympäri vuoden autoja, jotka kulkevat asiakkaidemme matkassa kaupungista toiseen. Yhdensuuntaiset henkilöautot säästävät erityisesti pidemmillä matkoilla aikaa ja polttoainekuluja, eikä sinun tarvitse tehdä erityisjärjestelyjä paluumatkalle.

Yhdensuuntaisen auton vuokraus onnistuu kätevästi etusivullamme. Valitse sivun vasemmasta ylälaidasta paikkakunnan yläpuolelta valintalaatikko PALAUTUS ERI KAUPUNKIIN ja pääset välittömästi katsomaan vapaana olevat oneway-ajot sekä hinnan! Pääset suoraan hakukoneeseen alla olevasta linkistä! Selkeätä ja helppoa!

Oneway varaukset ovat voimassa 24h

Palvelumme kaikki yhdensuuntaiset varaukset on voimassa peräti 24h. Voit siis käyttää matkaasi kokonaisen vuorokauden ja sinun ei tarvitse kiirehtiä matkallasi. Tällä haluamme varmistaa että sinulla on runsaasti aikaa matkaasi varten. Tarvittaessa voit myös lisähinnasta pidentää matka-aikaasi olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Oneway ja kilometrirajoitus

Kaikki oneway-varaukset sisältävät kaupunkien väliset kilometrit +100km. Näin ollen voit vapaasti toteuttaa reittisuunnitelmasi sinulle joustavasti. Tämän lisäksi voit halutessasi ostaa asiakaspalvelustamme lisäkilometrejä sinun tarpeitasi varten.

Oneway saatavuus ja paikkakunnat

Oneway-palvelu toimii kaikilla yli 30 paikkakunnalla Suomessa, jossa operoimme. Suurten kaupunkien välisiä oneway-ajoja on useammin tarjolla kuin pienemmissä kaupungeissa. Tämä johtuu autojen määrästä. Tärkeintä on huomioida että saatavuus ja paikkakunnat vaihtelee jatkuvasti. Jos tänään ei ole onewaytä tarjolla haluamastasi kaupungista toiseen, voi tilanne muuttua jo heti seuraavana päivänä!

 

Yhdensuuntainen autonvuokraus Oneway
Yhdensuuntainen pakettiauton vuokraus säästää aikaa

Säästät aikaa

Voit käyttää aikasi paremmin, kun et joudu ajamaan takaisin lähtöpisteeseen.

Yhdensuuntainen pakettiauton vuokraus säästää aikaa

Yhdensuuntainen ajo on voimassa 24h

Sinulla on kokonainen vuorokausi varaustasi varten. Näin voit matkata rauhassa.

Yhdensuuntainen auton vuokraus säästää polttoainetta

Säästät polttoainetta

Yhdensuuntainen matka säästää 50 % polttoainekustannuksissa.

Yhdensuuntainen auton vuokraus säästää rahaa

Säästät rahaa

Maksat vain todellisesta käytöstä.

Varaamassa ensimmäistä kertaa?

Vuokraa auto 24Rentiltä netistä koska tahansa. Yhteiskäyttöisen henkilö- ja pakettiauton vuokraus muuttoon, viikonloppumatkoille ja arjen reissuihin hoituu helposti.

Yhdensuuntaisten varausten tekeminen on nyt entistä helpompaa! Autosi saat varattua netissä helposti ja nopeasti. Varaa auto lähtökaupungistasi ja matkaa määränpäähäsi. Yhdensuuntaisten matkojen pituudeksi on rajattu 24 tuntia.

Automme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa sekä palveluiden ja julkisen liikenteen solmukohdissa. Pääset siis useimmiten noutamaan auton läheltäsi. Palauta auto varauksesi päätteeksi yhdensuuntaisissa matkoissa ennalta sovittuun osoitteeseen.

Katso videolta, kuinka helposti auton käyttöönotto ja palautus toimii!

Näin pääset matkaan

Varaa yhdensuuntainen auto

Mene varauskoneeseemme – 24Rent.fi

Sivun vasemmasta ylälaidasta löydät napin ONEWAY. Klikkaa itsesi sivulle ja määritä haluamasi lähtökaupunki ja määränpää.

Varaa yhdensuuntainen auto

Varaa autosi ja maksa matkasi

Vie varauksesi loppuun ja maksa matkasi. Saat pian sähköpostiisi kaikki ohjeet liittyen auton noutoon, käyttöönottoon ja luovutukseen määränpäässäsi.

Lähde helposti matkaan yhdensuuntaisella autolla

Lähde matkaan

Varauksesi alkaessa mene auton luo, avaa ovet puhelimellasi ohjeidemme mukaisesti ja lähde matkaan.