24Rent-asiakaspalvelu

ASIAKASPALVELU ON AUKI ARKISIN 11.00–15.00

Tältä sivulta löydät vastauksia ja oikean polun asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua sataprosenttisesti verkossa. Autojen ajantasaiset hinta- ja saatavuustiedot löydät aina varausjärjestelmästämme.

Kun resursseja vieviä toimistoja ja kallita puhelinkeskuksia ei ole, pystymme pitämään hintatasomme edullisena nyt ja tulevaisuudessa!

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin, jos sinulla on kysyttävää ennen varauksen tekoa.

Kun olet tehnyt varauksen, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen jossa on 24/7 toimiva palvelunumeromme siltä varalta, että tarvitset kiireellistä apua ajosi aikana.

Auto noudetaan omatoimisesti m.24Rent.fi-sivuston kautta.

Varauksiin liittyvät kiireelliset yhteydenotot välittyvät 24Rent-asiakaspalvelulle ainoastaan m.24Rent.fi-sivuston kautta!

24Rent asiakaspalvelu

☎️ ASIAKASPALVELU ON AUKI ARKISIN 11.00–15.00

⛐ TIEPALVELU PALVELEE 24/7

Huomaathan, että tiepalvelu palvelee ainoastaan kiireellisissä autoja koskevissa ongelmatilanteissa, kuten hinauksissa, kolareissa ja rengasvaurioissa.

Tiepalvelusta et saa apua laskutusasioissa, reklamaatioissa tai muissa asiakaspalvelua vaativissa tilanteissa. Tiepalveluun saat yhteyden ainoastaan varauksesi aikana m.24Rent.fi-sivuston kautta.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi verkosta, voit soittaa 24Rentin asiakaspalvelunumeroon 075 325 2592. Palvelemme arkisin klo 11–15.

Ajossa olevia asiakkaitamme palvelemme vuorokauden ympäri. Palvelunumeromme löydät saamastasi sähköpostiohjeistuksesta ja m.24Rent.fi-sivustolta.