(209264 vuokrausta)
4.3/5
Vuokraa auto 5 minuutissa

24Rent-minileasing

24Rentin minileasing on vaivaton tapa autoilla silloin, kun et pysty täysin ennakoimaan pitkän aikavälin suunnitelmiasi tai halua sitoutua vuosiksi samaan autoon. Kuukausihinta on selkeästi näkyvillä ja saat valitsemasi minileasing-auton käyttöösi jo seuraavana päivänä.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva auto yhdeltä 30 paikkakunnasta ja varaa se käyttöösi verkon kautta kotisohvalla istuen.

Yhteiskäyttöauto vai minileasing?

24Rentin autot ovat pääosin yhteiskäytössä, mutta tarjoamme osaa yli 350 auton kalustostamme myös minileasingiin.

Yhteiskäyttöauto on auto, joka on varattavissa itsepalveluperiaatteella verkossa tunti- ja päiväkäyttöön. Yhteiskäyttöautoilu eroaa perinteisestä autonvuokrauksesta siten, että yhteiskäytössä olevan auton voi vuokrata lyhyeksikin aikaa. Yhteiskäyttöautot on sijoitettu keskeisille paikoille kaupunkien keskustoihin ja julkisen liikenteen reittien varsille.

Minileasing-auto on kuin yhteiskäyttöauto, joka on vain käytössäsi pidemmän aikaa.

Jos haluat kokeilla toivomaasi minileasing- autoa etukäteen, voit käydä vuokraamassa sen alta.

Valitse verkossa tänään ja aja huomenna

Leasing-auton kilpailutus ja varaaminen voi olla välillä hankalaa. Mekään emme pidä turhasta säädöstä ja asiointi kanssamme hoituu täysin digitaalisesti. Voit valita haluamasi minileasing-auton verkossa juodessasi aamukahvia. Pääset parhaimmillaan rattiin jo seuraavana päivänä.

Asiakkaanamme turvanasi on aina 24/7 asiakaspalvelu ja Falck-tieturva.

Ei sitoumuksia

24Rentin minileasing on vaivaton tapa ajaa nykyaikaisella autolla kohtuuhintaan. Minileasing-kaudet kestävät 30 vuorokautta, jolloin sinun ei tarvitse sitoutua autoon pitkäksi aikaa ja voit valita joka kuukausi tarpeeseen parhaiten sopivan auton. Jos et halua jatkaa minileasing-kautta, voit vain palauttaa auton kauden päättyessä ilman erillistä ilmoitusta tai sakkomaksuja.

Vakuutus sisältyy hintaan

Automme ovat perinteisistä leasing-autoista poiketen aina täyskaskolla vakuutettuja eikä kuukausihintaan tarvitse laskea ylimääräisiä kustannuksia. Omavastuu vahinko- ja vauriotapauksissa on 1200 €.