24Rent Minileasing ja yksityisleasing Minileasing yksityisille ja yrityksille

24Rent-minileasing

24Rentin minileasing on paras tapa autoilla, kun et pysty ennakoimaan suunnitelmiasi tai et halua sitoutua vuosiksi samaan autoon. Kuukausihinta on selkeä, ja saat useimmiten minileasing-auton käyttöösi jo seuraavana arkipäivänä niin halutessasi.

Meillä on autoja 30 paikkakunnalla. Valitse itsellesi parhaiten sopiva automalli haluamaltasi paikkakunnalta ja tee varaus kätevästi verkon kautta.

Yhteiskäyttöauto vai minileasing?

24Rentin yli 350 autoa ovat pääosin yhteiskäytössä, mutta tarjoamme kalustoa myös minileasingiin.

Yhteiskäyttöautot varataan itsepalveluperiaatteella lyhytaikaiseen käyttöön, ja autot on sijoitettu keskeisille paikoille, usein kaupunkien keskustoihin.

Minileasing-auto vuokrataan vähintään kahdeksi kuukaudeksi, ja se on pelkästään sinun käytössäsi koko tuon ajan. Useimmat kaupungit antavat vuokralleottajan hakea asukaspysäköintilupaa minileasing-autoon.

Jos lyhyempi yhteiskäyttö soveltuu paremmin tarpeisiisi, pääset tekemään varauksen alta.

Valitse verkossa tänään ja aja huomenna

Leasing-auton kilpailutus ja varaaminen voi olla hankalaa. Me emme pidä turhasta säädöstä, ja asiointi kanssamme hoituukin täysin digitaalisesti. Voit valita haluamasi minileasing-automallin verkossa vaikka aamukahvia juodessasi. Pääset parhaimmillaan rattiin jo seuraavana arkipäivänä.

Asiakkaanamme turvanasi on aina 24/7-asiakaspalvelu ja REDGO-tieturva.

Uutisia:

Vuokra-auto viikoksi, kuukaudeksi tai vuodeksi?

Vuokra-auto viikoksi, kuukaudeksi tai vuodeksi?

Jos suunnittelet matkaa ja tarvitset vuokra-auton viikoksi, kuukaudeksi tai jopa vuodeksi, yrityksellämme on käytettävissäsi monia vaihtoehtoja. Meiltä löytyy hyviä säännöllisiä tarjouksia autonvuokraukseen, on tarpeesi sitten vuokra-auto viikoksi, kuukaudeksi tai vuodeksi. Pienellä tutkimuksella ja huolellisella suunnittelulla löydät meiltä tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan vuokra-auton.

lue lisää
Sähköauto leasing

Sähköauto leasing

Sähköautojen leasing on houkutteleva vaihtoehto monille kuljettajille, jotka haluavat toimia ympäristöystävällisesti ja säästää polttoainekustannuksissa. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon, jos harkitset sähköauton leasingvuokrausta.

lue lisää