Yhteiskäyttöautot yritys- ja asuinkiinteistöihin

Yhteiskäyttöautot yritys- ja asuinkiinteistöihin

Haluatko yhteiskäyttöauton työntekijöidesi tai asiakkaidesi käyttöön? Vai haluatko yhteiskäyttöisen auton taloyhtiösi asukkaiden käyttöön? Automme viihtyvät niitä käyttävien ihmisten lähellä. Teemme päivittäistä yhteistyötä erikokoisten yritysten ja taloyhtiöiden kanssa. Yhteiskäyttöautojamme löytyy satoja ympäri Suomea erilaisten kerrostalojen, rivitalojen ja yritysten pihoista. Kaikkia näitä voimme kutsua kumppaneiksemme!

Säästä rakennushankkeissa

Päivitä rakennushankkeesi myös pysäköinnin ja liikkumisen osalta 2030-luvulle! Uudiskohteissa yhteiskäyttöautot voivat vähentää kaavan vaatimaa parkkipaikkojen rakentamisveloitetta jopa 30 prosentilla. Käyttötarkoituksen muutoksessa yhteiskäyttöauto voi mahdollistaa suunnitelman toteutumisen rajoitetuillakin autopaikoilla. Muuta pysäköinti hankkeessasi kulusta asiakkaita houkuttelevaksi liikkumispalveluksi. Omassa pihassa tarjolla oleva taloyhtiön yhteiskäyttöauto on nykyaikainen ja ekologinen tapa hoitaa yksityisautoilu.

 

Yhteiskäyttöauto taloyhtiöön ilmaiseksi!

On taloyhtiösi ikä mikä tahansa, pystymme tarjoamaan myös olemassa oleviin taloyhtiöihin uuden auton täysin ylläpidettynä. Ei liittymismaksuja eikä sitoumuksia, taloyhtiön asukkaat maksavat vain auton käytöstä. Lue lisätietoa ja järjestä taloyhtiöösi nykyaikainen asumismukavuutta ja asuntojen arvoa kasvattava liikkumispalvelu.

 

Kiinteistön asiointi- ja työauto

Yhteiskäyttöauto helpottaa kiinteistösi vierailijoiden, asiakkaiden ja työntekijöiden arkea. Auto voi olla saatavilla joko julkisesti tai niin, että ainoastaan kiinteistön käyttäjät voivat varata sitä. Yhteiskäyttöautojamme on useiden erilaisten kiinteistöjen pihoissa ja parkkihalleissa ympäri Suomea. Esimerkiksi Vantaalla Kauppakeskus Jumbossa kaikki asiakkaat ja työntekijät voivat nauttia kätevästä yhteiskäyttöautosta ostosreissunsa ja työpäivänsä yhteydessä. Jyväskylässä Kielo Solutions -toimitilojen pihassa on 24Rentin tarjoama sähköauto helpottamassa kaikkien alueen yritysten arkea.

 

Kaupungin, kunnan tai julkisorganisaation yhteiskäyttöauto

24Rent tekee useiden kaupunkien ja kuntien kanssa ympärivuotista yhteistyötä. Tällä hetkellä teemme yhteistyötä esimerkiksi Helsingin, Tampereen, Kotkan, Turun ja Oulun kaupunkien kanssa. Esimerkiksi Kotkassa kaupungin työntekijät voivat käyttää yhteiskäyttöautojamme työmatkaliikkumiseen, jolloin kaupungin oman toiminnan ekologisuus kasvaa ja kaupungille syntyy säästöjä. Olemme koonneet kaupungeille, kunnille ja julkisorganisaatioille laajan oppaan yhteiskäyttöautoilun aloittamiseen.

 

Kumppanit

Jo useat kaupungit, kunnat, rakentajat ja taloyhtiöt ovat matkassa mukana!

Oletteko te seuraava?

Uutisia: