Yhteiskäyttöautot yritys- ja asuinkiinteistöihin

Haluatko yhteiskäyttöauton työntekijöidesi tai asiakkaidesi käyttöön? Vai haluatko yhteiskäyttöisen auton taloyhtiösi asukkaiden käyttöön? Automme viihtyvät niitä käyttävien ihmisten lähellä. Teemme päivittäistä yhteistyötä erikokoisten yritysten ja taloyhtiöiden kanssa. Yhteiskäyttöautojamme löytyy satoja ympäri Suomea erilaisten kerrostalojen, rivitalojen ja yritysten pihoista. Kaikkia näitä voimme kutsua kumppaneiksemme!

Kiinteistön asiointi- ja työauto yrityksille ja asiakkaille - 24Rent

Kiinteistön tai yrityksen asiointi- ja työauto

Yhteiskäyttöauto helpottaa kiinteistösi tai yrityksesi vierailijoiden, asiakkaiden ja työntekijöiden arkea. Auto voi olla saatavilla joko julkisesti tai niin, että ainoastaan kiinteistön käyttäjät voivat varata sitä. Yhteiskäyttöautojamme on useiden erilaisten kiinteistöjen pihoissa ja parkkihalleissa ympäri Suomea. Esimerkiksi Vantaalla Kauppakeskus Jumbossa kaikki asiakkaat ja työntekijät voivat nauttia kätevästä yhteiskäyttöautosta ostosreissunsa ja työpäivänsä yhteydessä. Jyväskylässä Kielo Solutions -toimitilojen pihassa on 24Rentin tarjoama sähköauto helpottamassa kaikkien alueen yritysten arkea.

 

Yhteiskäyttöauto taloyhtiöön helposti ja joustavasti.

On taloyhtiösi ikä mikä tahansa, pystymme tarjoamaan myös olemassa oleviin taloyhtiöihin uuden auton täysin ylläpidettynä. Valitsemalla palvelumme teille ei tule vuosikausien sitoumuksia, sillä olemme Suomen joustavin taloyhtiöautopalvelu! Tsekkaa lisätiedot linkistä ja lataa infopakettimme. 24Rent takaa taloyhtiöösi nykyaikaisen, sekä asumismukavuutta ja asuntojen arvoa kasvattavan liikkumispalvelun.

 

Yhteiskäyttöauto taloyhtiöön ilmaiseksi - 24Rent
24Rent taloyhtiö auto säästää rakennushankkeissa

Säästä rakennushankkeissa

Päivitä rakennushankkeesi myös pysäköinnin ja liikkumisen osalta 2030-luvulle! Uudiskohteissa yhteiskäyttöautot voivat vähentää kaavan vaatimaa parkkipaikkojen rakentamisveloitetta jopa 30 prosentilla. Käyttötarkoituksen muutoksessa yhteiskäyttöauto voi mahdollistaa suunnitelman toteutumisen rajoitetuillakin autopaikoilla. Muuta pysäköinti hankkeessasi kulusta asiakkaita houkuttelevaksi liikkumispalveluksi. Omassa pihassa tarjolla oleva taloyhtiön yhteiskäyttöauto on nykyaikainen ja ekologinen tapa hoitaa yksityisautoilu.

 

Kaupungin, kunnan tai julkisorganisaation yhteiskäyttöauto

24Rent tekee useiden kaupunkien ja kuntien kanssa ympärivuotista yhteistyötä. Tällä hetkellä teemme yhteistyötä esimerkiksi Helsingin, Tampereen, Kotkan, Turun ja Oulun kaupunkien kanssa. Esimerkiksi Kotkassa kaupungin työntekijät voivat käyttää yhteiskäyttöautojamme työmatkaliikkumiseen, jolloin kaupungin oman toiminnan ekologisuus kasvaa ja kaupungille syntyy säästöjä. Olemme koonneet kaupungeille, kunnille ja julkisorganisaatioille laajan oppaan yhteiskäyttöautoilun aloittamiseen.

 

Kaupunkien, kuntien ja kuntatoimijoiden yhteiskäyttöauto - 24Rent

Kumppanit

Jo useat kaupungit, kunnat, rakentajat ja taloyhtiöt ovat matkassa mukana!

Oletteko te seuraava?

24Rent tekee yhteistyötä satojen kumppanien ja yritysten kanssa

Uutisia:

Miksi yhä useammat valitsevat yhteiskäyttöauton?

Miksi yhä useammat valitsevat yhteiskäyttöauton?

Yhteiskäyttöautoilu muuttaa käsitystämme auton omistamisesta, tarjoaa lukuisia etuja ja on tulevaisuuden liikennemuoto. 24Rent-yhteiskäyttöautopalvelu tarjoaa helpon, ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan tavan liikkua. Tutustu palveluun ja liity mukaan liikenteen tulevaisuuteen jo tänään!

lue lisää
Kuinka saada yhteiskäyttöauto yrityksesi pihaan?

Kuinka saada yhteiskäyttöauto yrityksesi pihaan?

24Rent-yhteiskäyttöautopalvelu tarjoaa yrityksille joustavan, ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan ratkaisun liikkumistarpeisiin. Ota yhteyttä 24Rent-tiimiin tänään ja katsotaan, kuinka voimme tukea yrityksesi liikkumistarpeita.

lue lisää