4.3/5
(304598 vuokrausta)
Vuokraa auto 5 minuutissa

Yhteiskäyttöautot yritys- ja asuinkiinteistöihin

Haluatko yhteiskäyttöauton työntekijöidesi tai asiakkaidesi käyttöön? Vai haluatko yhteiskäyttöisen auton taloyhtiösi asukkaiden käyttöön? Automme viihtyvät niitä käyttävien ihmisten lähellä.

Säästä rakennushankkeissa

Uudiskohteissa yhteiskäyttöautot voivat vähentää kaavan vaatimaa parkkipaikkojen rakentamisveloitetta jopa 30 prosentilla. Käyttötarkoituksen muutoksessa yhteiskäyttöauto voi mahdollistaa suunnitelman toteutumisen rajoitetuillakin autopaikoilla.

Muuta pysäköinti hankkeessasi kulusta asiakkaita houkuttelevaksi omasta pihasta tarjolla olevaksi liikkumispalveluksi.

 

Yhteiskäyttöauto taloyhtiöön ilmaiseksi!

Tarjoamme olemassa oleviin taloyhtiöihin uuden auton täysin ylläpidettynä. Ei liittymismaksuja eikä sitoumuksia, asukkaat maksavat vain auton käytöstä.

Lue lisätietoa ja järjestä taloyhtiöösi asumismukavuutta ja asuntojen arvoa kasvattava liikkumispalvelu.

 

Kiinteistön asiointi- ja työauto

Yhteiskäyttöauto helpottaa kiinteistösi vierailijoiden, asiakkaiden tai työntekijöiden arkea. Auto voi olla saatavilla julkisesti, tai sopimuksesta varata myös ainoastaan kiinteistön käyttöön.

 

Kaupungin tai julkisorganisaation yhteiskäyttöauto

Olemme koonneet kaupungeille ja julkisorganisaatioille laajan oppaan yhteiskäyttöautoilun aloittamiseen.

 

Uutisia:

24Rentin yhteiskäyttöauto löytyy yhä useammasta uudiskohteesta

24Rentin yhteiskäyttöauto löytyy yhä useammasta uudiskohteesta

Yhteiskäyttöauto on yhä useamman asukkaan mielestä taloyhtiön peruspalvelu ja ne yleistyvät nopeasti myös kaupunkien ydinkeskustojen ulkopuolella. Alueen julkinen liikenne ei pysty aina vastaamaan nykyajan liikkumistarpeisiin ja yhteiskäyttöauto tuo joustavuutta työssä ja vapaa-ajalla liikkumiseen, kun auton saa käyttöön omasta kotipihasta aina tarpeen tullen.

lue lisää