24Rent - Tarjoukset, ajankohtaisimmat edut ja kampanjat

Tarjoukset

Tarjoukset, edut ja kampanjat

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tarjoukset, kampanjat ja edut. Tuoreimmat ja nopeimmat edut löydät kuitenkin sosiaalisen median kanavistamme Facebookista, Instagramista ja TikTokista. Jos seuraaminen somessa ei ole sinun juttusi, kannattaa tilata uutiskirjeemme. Tiedotamme myös sitä kautta ajankohtaisista tarjouksista. Uutiskirjeen voit tilata alla olevan lomakkeen kautta.

 

Uutiskirjeen tilaamalla pysyt mukana ajankohtaisissa tarjouksissamme!

24Rent tilaa uutiskirje (1)

Tämän hetken tarjoukset ja kampanjat

24Rent syyspaku tarjous

Arkipaku syyskuussa -10 €

Tarvitsetko pakettiautoa syyskuun projekteihin? Tarjoamme 6.9.– 28.9. tehtyihin uusiin arkipäivien pakettiauton varauksiin 10 €:n alennuksen, kun teet varauksen vähintään 24 tunnin ajalle. Varaa siis nyt koodilla SYYSPAKU ja nauti edukkaasta pakettiautosta! Kampanja on voimassa 27.9. saakka.

24Rent henkilöauto 2 viikkoa alennus

Henkilöauto 2 viikkoa loka-marraskuulle 400 €

Nyt ennakkoon varaaville henkilöautot edullisesti loka-marraskuulle! Kun teet uuden 14 vrk kestävän henkilöauton varauksen ajalle 1.10.– 30.11., saat palvelumme henkilöautot hintaan 400 €. Kampanja ei koske jo tehtyjä varauksia eikä Lexus NX -autoa. Varaa siis nyt koodilla AUTO2VKO ja autoile loppusyksy edullisesti! Kampanja on voimassa 28.9 asti.

24Rent sunnuntaiauto tarjous

Sunnuntaiauto 40 €

Nyt autoilet sunnuntaisin henkilöautolla kätevästi tasahintaan! Kun teet uuden henkilöauton varauksen pelkästään sunnuntaille 8–12 tunnin ajalle, saat kaikki palvelumme henkilöautot hintaan 40 €. Varaa siis nyt koodilla SUNCAR ja käy vaikka moikkaamassa sukulaisia sunnuntaina! Tarjous on voimassa sunnuntaisin marraskuun loppuun saakka. Tarjouksia on vain rajattu erä.

Leasing syysale

3–12 kk leasingsopimuksiin 100 €:n alennus ensimmäiselle kuukaudelle

Nyt saat ensimmäisestä kuukaudesta 100 euron alennuksen, kun varaat leasingin alkavaksi viimeistään 30.11.2023. Suomen todennäköisesti joustavin leasing-sopimus sisältää kaikki kulut, sinulle jää maksettavaksi ainoastaan polttoaineet ja lasinpesunesteet! Leasing-sopimuksen päättyessä ei ole irtisanomisaikaa, ja voit jatkaa sopimusta halutessasi vaikka kuukauden kerrallaan! Kampanja koskee ainoastaan 14.8.–30.11. alkavia uusia 3–12 kuukauden pituisia leasingsopimuksia. Leasing-sopimuksia on tarjolla rajoitettu erä, joten toimi nopeasti! Mene leasing-laskuriin ja ota auto käyttöösi helposti ja nopeasti: www.24leasing.fi

24Rent äkkilähtöjen alennukset

Äkkilähtöjen alennukset 6–51 %

Suositamme auton varaamista ajoissa etukäteen. Jos kuitenkin auton tarve on äkillinen, tsekkaa äkkilähdöt! Hakukoneemme tarjoaa sinulle automaattisesti alennuksessa olevia autoja, jos haet varauksia seuraavan 2 päivän sisälle. Äkkilähtöjen varaukset parhaimmillaan jopa puoleen hintaan!

24Rent yhdensuuntainen henkilöauton ja pakettiauton vuokraus - Oneway

Yhdensuuntainen henkilö- ja pakettiauton vuokraus

Oletko varaamassa autoa, mutta et halua palauttaa sitä takaisin noutopisteeseen? Palvelustamme löydät myös yhdensuuntaisten autojen vuokrauksen eli oneway-palvelun! Palvelussa otat auton käyttöösi haluamassasi kaupungissa, matkaat haluamaasi toisen kaupunkiin ja jätät auton sinne! Polttoainekulusi puolittuvat, eikä ole tarvetta paluumatkalle! Onewayn löydät hakukoneemme vasemmasta ylälaidasta. Klikkaa PALAUTUS ERI KAUPUNKIIN ja pääset välittömästi tsekkaamaan vapaana olevat oneway-ajot ja niiden hinnan! Selkeätä ja helppoa! Kaikki yhdensuuntaiset varaukset ovat voimassa 24 tuntia, joten sinun ei tarvitse kiirehtiä matkallasi!

Pitkäaikaiset kumppanialennukset

Frank opiskelija-alennus

FRANK-opiskelija-alennus 20 %

Opiskelijana saat Frank-sovelluksen käyttäjänä meiltä tuntuvia etuja! Tarjoamme Frankin käyttäjille pakettiautovuokrista -20 % sunnuntain ja torstain välisiin vuokrauksiin. Lisäksi Frankin käyttäjät saavat henkilöautovuokrauksista alennusta 20 % päivästä tai kellonajasta riippumatta! Alennus ei koske VIP-kohteiden autoja, yhdensuuntaisia (Oneway) varauksia eikä leasing varauksia. Tarvitset vain voimassaolevan opiskelijakortin. Lunasta alennuksesi Frankista: https://frank.app.link/24Rent_opiskelija-alennus

Slice- opiskelija-alennus (1)

SLICE-opiskelija-alennus 20 %

SLICE-sovelluksen käyttäjät saavat meiltä tuntuvia etuja!  Tarjoamme Slicen käyttäjille pakettiautovuokrista -20 % sunnuntain ja torstain välisiin vuokrauksiin. Lisäksi Slicen käyttäjät saavat henkilöautovuokrauksista alennusta 20 % päivästä tai kellonajasta riippumatta! Alennus ei koske VIP-kohteiden autoja, tai yhdensuuntaisia (Oneway) varauksia. Lunasta alennuksesi sovelluksen kautta. Tarvitset vain voimassaolevan opiskelijakortin.

YIT asukkaan alennus

YIT-asukkaan alennus vähintään 10 %

YIT-kohteen asukkaana voit saada asuinkohteestasi riippuen merkittäviä etuja! Useissa asuinkohteissa eri puoililla Suomea alennukset ovat vähintään 10 %, mutta voivat nousta jopa 40 prosenttiin asti. Kirjaudu YIT Plus -palveluun ja tarkasta, kuinka suureen alennukseen taloyhtiösi on oikeutettu palvelussamme. Lunasta etusi osoitteessa https://www.yit.fi/asunnot/asumisen-palvelut/yit-plus.

24Rent Lumo-asukkaan alennus

Lumo-asukkaan kanta-asiakasohjelma

Lumo-asukkaana kuulut automaattisesti kanta-asiakasohjelman piiriin. Lumo-asiakkaana saat ensimmäiseen varaukseesi 10 euron alekupongin. Mitä enemmän autoja varailet, sitä enemmän alekuponkeja itsellesi saat. Lue lisää kanta-asiakkuudesta osoitteesta https://www.24rent.fi/lumo/ ja lunasta etusi kirjautumalla henkilökohtaiseen My Lumo -palveluusi.

Juli Living asukkaan alennus

Juli Living -asukkaan 15 %:n alennus

Juli Livingin asukkaana saat palveluumme pysyvän 15 prosentin alennuksen kaikkiin pakettiautovarauksiin kaikkialla Suomessa. Juli Living -asukkaat voivat kirjautua Oma Juliin ja lunastaa edun osoitteessa https://www.juliliving.com/omajuli.

Tsekkaa Juli Living -sivuilta myös vapaat vuokra-asunnot!

24Rent Pelican storagen alennus (1)

Pelican Self Storagen asiakasalennus 10 %

Pelican Self Storagen asiakkaana voit lunastaa Pelicanin toimipisteissä itsellesi 10 %:n alekoodin palveluumme. Nouda henkilökohtainen alekoodisi suoraan toimipisteestä ja nauti edullisesta auton vuokrauksesta!

Ukko.fi alennus

Ukko.fi-käyttäjän tutustumisale 50 %

Haluamme tukea yrittäjyyttä! Kaikille Ukko.fi-palvelun käyttäjille tarjoamme tutustumistarjouksena ensimmäisen varauksen palveluumme puoleen hintaan! Lunasta alennuksesi Ukko.fi-palvelussa ja lähde nauttimaan ensimmäisestä edullisesta vuokra-autolla ajelusta!

24Rent ja Member plus 500x500

Akavan jäsenjärjestöjen 20 %:n jäsenalennus henkilö- ja pakettiautohin 

Akavaan kuuluvien liittojen jäsenille tarjoamme 20 prosentin alennuksen palvelumme henkilö- ja pakettiautojen varaukseen. Alennus koskee maksimissaan 2 vuorokauden (48 h) mittaisia varauksia. Alennus ei koske palvelumme minibusseja tai VIP-kohteiden autoja. Liiton jäsen voi lunastaa edun itselleen kirjautumalla Member+-palveluun sivulla https://memberplus.fi/etu/24rent.

24Rent ja Suomen Pelastusalan ammattilaiset

SPAL-jäsenten 10 %:n alennus henkilö- ja pakettiautoihin

Suomen Pelastusalan ammattilaiset saavat palveluumme 10 prosentin alennuksen henkilö- ja pakettiautoihin kellon ympäri ja viikon jokaisena päivänä. Alennus koskee maksimissaan 7 vuorokauden mittaisia varauksia. Alennus ei koske VIP-kohteiden autoja eikä minibusseja. SPALin jäsen voi lunastaa edun itselleen kirjautumalla SPALin extranetiin osoitteessa https://www.spal.fi/ .

Muusikkojen liiton jäsenalennus

Muusikkojen liiton 10 %:n jäsenalennus kaikkiin 24Rent-autoihin

Haluamme tukea suomalaista musiikin tekemistä! Tarjoamme 10 prosentin alennuksen palvelumme kaikkiin autoihin kellon ympäri ja viikon jokaisena päivänä. Alennus koskee henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja. Alennus koskee maksimissaan 7 päivän mittaisia varauksia. Alennus ei koske VIP-kohteiden autoja. Liiton jäsen voi lunastaa edun itselleen kirjautumalla Muusikkojen liiton sivulle osoitteessa https://www.muusikkojenliitto.fi/jasenetu-24rentin-yhteiskayttoautot-10-n-edulla-liiton-jasenille/.

24Rent ja Journalistiliitto jäsenalennus

Journalistiliiton 20 %:n jäsenalennus arjen henkilöautovarauksiin

Journalistiliiton jäsenille tarjoamme 20 prosentin alennuksen palvelumme henkilöautojen varaukseen arkipäivinä. Alennus koskee maksimissaan 2 vuorokauden (48 h) mittaisia varauksia. Alennus ei koske palvelumme VIP-kohteiden autoja. Liiton jäsen voi lunastaa edun itselleen kirjautumalla Journalistiliiton sovellukseen.

Erto jäsenetu 24Rent palveluun

ERTOn 20 %:n jäsenalennukset henkilö- ja pakettiautoista

Erton jäsenille tarjoamme 20 prosentin alennuksen palvelumme henkilöautojen varaukseen arkipäivinä.  Tämän lisäksi tarjoamme 10 prosentin alennuksen pakettiautoista kaikkina viikonpäivinä. Alennukset koskevat maksimissaan 2 vuorokauden (48 h) mittaisia varauksia. Alennus ei koske palvelumme VIP-kohteiden autoja. Liiton jäsen voi lunastaa edun itselleen kirjautumalla Oma Erto -asiontipalveluun osoitteeessa https://www.erto.fi/jasenyys/jasenpalvelut-ja-edut/muut-edut.

24Rent ja Tehy jäsenalennus

Tehyn 15 %:n alennus henkilöautoista arkena

Tehyn jäsenille tarjoamme 15 prosentin alennuksen palvelumme henkilöautojen varaukseen arkipäivinä. Alennukset koskevat yhden vuorokauden (24 h) mittaisia varauksia. Alennus ei koske palvelumme VIP-kohteiden autoja. Liiton jäsen voi lunastaa edun itselleen Tehyn asiointipalvelussa kirjautumalla osoitteessa https://www.tehy.fi/fi/jasenyys-ja-palvelut/jasenedut/muut-edut/24rent-yhteiskayttoautopalvelu.