24Rent - Tarjoukset, ajankohtaisimmat edut ja kampanjat

Tarjoukset

Tarjoukset, edut ja kampanjat

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tarjoukset, kampanjat ja edut. Tuoreimmat ja nopeimmat edut löydät kuitenkin sosiaalisista medioistamme Facebookista, Instagramista ja TikTokista. Jos seuraaminen somessa ei ole sinun juttusi, kannattaa tilata uutiskirjeemme. Tiedotamme myös sitä kautta ajankohtaisista tarjouksista. Tilaa uutiskirje tästä: https://www.24rent.fi/tilaa-uutiskirje/. Alta löydät kaikki tällä hetkellä pyörivät tarjoukset ja edut!

Tämän hetken tarjoukset ja kampanjat

Tarjoukset 24Rent - Tammikuun arkiautoale - jatko

Tammi- ja helmikuun arkiale -15 %

Starttasimme vuoden 2023 kovaa ja korkealta! Tarjoamme 9.1.–19.2. arjen henkilöautot 15 prosentin alennuksella. Alennus koskee maanantain ja perjantain välille tehtyjä vähintään 8 tunnin mittaisia henkilöauton varauksia. Varaa siis nyt koodilla ARKI15 ja aja ensi vuoden alussa entistä halvemmalla! Kampanja voimassa 18.2.2023 asti.

24leasing talvileasing tarjous

Leasing-sopimuksiin 50€ alennus!

2kk – 12kk leasing-sopimukset tarjouksessa! Nyt saat ensimmäisestä kuukaudesta 50€ alennuksen kun varaat leasingin alkavaksi viimeistään 28.2. Suomen todennäköisesti joustavin leasing-sopimus sisältää kaikki kulut, sinulle jää maksettavaksi ainoastaan polttoaineet! Leasing-sopimuksen päättyessä ei ole irtisanomisaikaa ja voit jatkaa sopimusta halutessasi vaikka kuukauden kerrallaan! Kampanja voimassa 28.2.2023 asti. Leasing-sopimuksia tarjolla rajoitettu erä, joten toimi nopeasti! Mene leasing-laskuriin osoitteessa ja ota auto käyttöösi helposti ja nopeasti: www.24leasing.fi

24Rent äkkilähtöjen alennukset

Äkkilähtöjen alennukset 6–51 %

Suositamme auton varaamista ajoissa etukäteen. Jos kuitenkin auton tarve on äkillinen, tsekkaa äkkilähdöt! Hakukoneemme tarjoaa sinulle automaattisesti alennuksessa olevia autoja, jos haet varauksia seuraavan 2 päivän sisälle. Äkkilähtöjen varaukset parhaimmillaan jopa puoleen hintaan!

24Rent siirtoajot

Siirtoajot jopa ilmaiseksi!

Palvelustamme löydät myös siirtoajot-sivun, joka toimii kalustomme siirtämisen apuvälineenä kaupungista toiseen. Tarjoamme sivustolla autojen siirtoajoja kaupungista toiseen. Usein nämä ajot ovat varaajalle jopa ilmaisia! Maksat ainoastaan polttoaineista tai haluamistasi lisäpalveluista! Siirtoajot ovat aina yhdensuuntaisia, joten huomioithan tämän, kun otat yhteyttä siirtoajot-sivun kautta.

Pitkäaikaiset kumppanialennukset

Frank opiskelija-alennus

FRANK-opiskelija-alennus 20 %

Opiskelijana saat Frank-sovelluksen käyttäjänä meiltä tuntuvia etuja! Tarjoamme Frankin käyttäjille pakettiautovuokrista -20 % sunnuntain ja torstain välisiin vuokrauksiin. Lisäksi Frankin käyttäjät saavat henkilöautovuokrauksista alennusta 20 % päivästä tai kellonajasta riippumatta! Tarvitset vain voimassaolevan opiskelijakortin. Lunasta alennuksesi Frankista: https://frank.app.link/24Rent_opiskelija-alennus

Slice- opiskelija-alennus (1)

SLICE-opiskelija-alennus 20 %

SLICE-sovelluksen käyttäjät saavat meiltä tuntuvia etuja!  Tarjoamme Slicen käyttäjille pakettiautovuokrista -20 % sunnuntain ja torstain välisiin vuokrauksiin. Lisäksi Slicen käyttäjät saavat henkilöautovuokrauksista alennusta 20 % päivästä tai kellonajasta riippumatta! Lunasta alennuksesi sovelluksen kautta. Tarvitset vain voimassaolevan opiskelijakortin.

YIT asukkaan alennus

YIT-asukkaan alennus vähintään 10 %

YIT-kohteen asukkaana voit saada asuinkohteestasi riippuen merkittäviä etuja! Useissa asuinkohteissa eri puoililla Suomea alennukset ovat vähintään 10 %, mutta voivat nousta jopa 40 prosenttiin asti. Kirjaudu YIT Plus -palveluun ja tarkasta, kuinka suureen alennukseen taloyhtiösi on oikeutettu palvelussamme. Lunasta etusi osoitteessa https://www.yit.fi/asunnot/asumisen-palvelut/yit-plus.

24Rent Lumo-asukkaan alennus

Lumo-asukkaan kanta-asiakasohjelma

Lumo-asukkaana kuulut automaattisesti kanta-asiakasohjelman piiriin. Lumo-asiakkaana saat ensimmäiseen varaukseesi 10 euron alekupongin. Mitä enemmän autoja varailet, sitä enemmän alekuponkeja itsellesi saat. Lue lisää kanta-asiakkuudesta osoitteesta https://www.24rent.fi/lumo/ ja lunasta etusi kirjautumalla henkilökohtaiseen My Lumo -palveluusi.

Juli Living asukkaan alennus

Juli Living -asukkaan 15 %:n alennus

Juli Livingin asukkaana saat palveluumme pysyvän 15 prosentin alennuksen kaikkiin pakettiautovarauksiin kaikkialla Suomessa. Juli Living -asukkaat voivat kirjautua Oma Juliin ja lunastaa edun osoitteessa: https://www.juliliving.com/omajuli.

Tsekkaa Juli Living -sivuilta myös vapaat vuokra-asunnot!

24Rent Pelican storagen alennus (1)

Pelican Self Storagen asiakasalennus 10 %

Pelican Self Storagen asiakkaana voit lunastaa Pelicanin toimipisteissä itsellesi 10 %:n alekoodin palveluumme. Nouda henkilökohtainen alekoodisi suoraan toimipisteestä ja nauti edullisesta auton vuokrauksesta!

Ukko.fi alennus

Ukko.fi-käyttäjän tutustumisale 50 %

Haluamme tukea yrittäjyyttä! Kaikille Ukko.fi-palvelun käyttäjille tarjoamme tutustumistarjouksena ensimmäisen varauksen palveluumme puoleen hintaan! Lunasta alennuksesi Ukko.fi-palvelussa ja lähde nauttimaan ensimmäisestä edullisesta vuokra-autolla ajelusta!