Tarjoukset

Tarjoukset

Tarjoukset

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tarjoukset, kampanjat ja edut. Tuoreimmat ja nopeimmat edut löydät kuitenkin sosiaalisen median kanavistamme Facebookista, Instagramista ja TikTokista. Jos seuraaminen somessa ei ole sinun juttusi, kannattaa tilata uutiskirjeemme. Tiedotamme myös sitä kautta ajankohtaisista tarjouksista. Uutiskirjeen voit tilata alla olevan lomakkeen kautta.

Uutiskirjeen tilaamalla pysyt mukana ajankohtaisissa tarjouksissamme!

24Rent tilaa uutiskirje (1)

Tämän hetken tarjoukset ja kampanjat

Halpa vuokrapakettiauto 24Rent

SUPERALE: Kesä-heinä arkipakettiauto max. 75€ / 24h !!!

Varaa pakettiauto kesällä arkipäiville maanantai-perjantai välille, niin saat pakettiauton Suomen edullisimpaan hintaan! Kampanja ei koske palvelumme Volkswagen Crafter -pakettiautoja. Tarjous koskee 3.6 – 26.7 välille tehtyjä uusia pakettiauton varauksia. Alennus ei sisällä polttoainetta, lisäpalveluita, VIP-kohteiden pakettiautoja tai Oneway-palvelua. Varaa siis nyt koodilla ARKIPAKU75 ja hoida pakuhommat halvalla! Tarjouksia rajattu määrä. Kampanja on voimassa 25.7.2024 saakka.

400x200 24Rent sähköauto tarjous alennus

VW ID.4 – sähköauto 75€ / arkipäivä (sis. ilmaiset lataussähköt)

Kesällä pääset kokeilemaan sähköautoa Suomen edullisimpaan hintaan! Kun teet uuden 24h mittaisen varauksen VW ID4 -sähköautolle saat sähköauton hintaan 75€ / vrk. Lisäksi kaikki ID4 varaukset sisältävät ilmaiset sähköauton lataukset K-Latauspisteissä! Varaukset tehtävä maanantain ja torstain väliselle ajalle. Alennus ei koske Oneway-palvelua tai lisäpalveluita. Varaa siis nyt koodilla ID4KESÄ ja vietä superedullinen kesäinen arkipäivä! Tarjouksia rajattu määrä. Kampanja on voimassa 28.8.2024 asti.

400x200 24Leasing syysleasing tarjous

Syysleasingit 3kk – 12kk ajalle edullisesti!

Nyt leasingsopimukset syksyksi kätevästi ja entistä halvemmalla! Tarjous koskee 3kk – 12kk kestävää 12.8-16.12 välillä alkavia uusia henkilö- ja pakettiautojen leasingsopimuksia. Alennus koskee ensimmäistä kuukautta ja vähennetään laskusta automaattisesti. Tarjolla rajoitettu erä. Siirry sivulle www.24leasing.fi ja katso leasinglaskuristamme sinulle sopiva auto!

Äkkilähdöt halvalla 24Rent

Äkkilähtöjen alennukset 6–51 %

Suositamme auton varaamista ajoissa etukäteen. Jos kuitenkin auton tarve on äkillinen, tsekkaa äkkilähdöt! Hakukoneemme tarjoaa sinulle automaattisesti alennuksessa olevia autoja, jos haet varauksia seuraavan 2 päivän sisälle. Äkkilähtöjen varaukset parhaimmillaan jopa puoleen hintaan!

24Rent oneway - yhdensuuntainen auton varaus

Yhdensuuntainen henkilö- ja pakettiauton vuokraus eli Oneway

Oletko varaamassa autoa, mutta et halua palauttaa sitä takaisin lähtöpaikkaan? Ota auto käyttöösi haluamassasi kaupungissa, matkaa haluamaasi toisen kaupunkiin ja jätä auto sinne. Polttoainekulusi puolittuvat, eikä ole tarvetta paluumatkalle! Onewayn löydät hakukoneemme vasemmasta ylälaidasta. Klikkaa PALAUTUS ERI KAUPUNKIIN ja pääset välittömästi tsekkaamaan vapaana olevat Oneway-ajot ja niiden hinnan!

Pitkäaikaiset kumppanialennukset

Frank opiskelija-alennus 24Rent 400x200

FRANK-opiskelija-alennus 20 %

Tarjoamme Frankin käyttäjille pakettiautovuokrista -20 % sunnuntain ja torstain välisiin vuokrauksiin. Lisäksi Frankin käyttäjät saavat henkilöautovuokrauksista alennusta 20%! Alennus ei koske VIP-kohteiden autoja, yhdensuuntaisia (Oneway) varauksia eikä leasing varauksia. Tarvitset vain voimassaolevan opiskelijakortin. Lunasta alennuksesi Frankista: https://frank.app.link/24Rent_opiskelija-alennus

Slice opiskelija-alennus 24Rent 400x200 (3)

SLICE-opiskelija-alennus 20 %

Tarjoamme Slicen käyttäjille pakettiautovuokrista -20 % sunnuntain ja torstain välisiin vuokrauksiin. Lisäksi Slicen käyttäjät saavat henkilöautovuokrauksista alennusta 20%! Alennus ei koske VIP-kohteiden autoja, tai yhdensuuntaisia (Oneway) varauksia. Lunasta alennuksesi sovelluksen kautta. Tarvitset vain voimassaolevan opiskelijakortin.

YIT asukasetu 24Rent

YIT-asukkaan alennus 10% – 40%

YIT-kohteen asukkaana voit saada asuinkohteestasi riippuen merkittäviä etuja! Useissa asuinkohteissa eri puolilla Suomea alennukset ovat vähintään 10 %, mutta voivat nousta jopa 40 prosenttiin asti. Alennus ei koske VIP-kohteiden autoja, tai yhdensuuntaisia (Oneway) varauksia. Kirjaudu YIT Plus -palveluun ja tarkasta, kuinka suureen alennukseen taloyhtiösi on oikeutettu palvelussamme. Lunasta etusi osoitteessa https://www.yit.fi/asunnot/asumisen-palvelut/yit-plus.

Lumo kanta-asiakasohjelma 24Rent

Lumo-asukkaan kanta-asiakasohjelma

Lumo-asukkaana kuulut automaattisesti kanta-asiakasohjelman piiriin. Lue lisää kanta-asiakkuudesta osoitteesta https://www.24rent.fi/lumo/ ja lunasta etusi kirjautumalla henkilökohtaiseen My Lumo -palveluusi.

Juli Living asukasalennus 24Rent

Juli Living -asukkaan 15 %:n alennus

Juli Livingin asukkaana saat palveluumme pysyvän 15 prosentin alennuksen kaikkiin pakettiautovarauksiin kaikkialla Suomessa. Alennus ei koske VIP-kohteiden autoja, tai yhdensuuntaisia (Oneway) varauksia. Juli Living -asukkaat voivat kirjautua Oma Juliin ja lunastaa edun osoitteessa https://www.juliliving.com/omajuli

Pelican asiakasalennus 24Rent

Pelican Self Storage 10 %:n asiakasalennus

Pelican Self Storagen asiakkaana voit lunastaa Pelicanin toimipisteissä itsellesi 10 %:n alekoodin palveluumme. Alennus ei koske VIP-kohteiden autoja, tai yhdensuuntaisia (Oneway) varauksia. Nouda henkilökohtainen alekoodisi suoraan toimipisteestä ja nauti edullisesta auton vuokrauksesta!

Ukko.fi tutustumisalennus 24Rent

Ukko.fi-käyttäjän tutustumisale 50 %

Haluamme tukea yrittäjyyttä! Kaikille Ukko.fi-palvelun käyttäjille tarjoamme tutustumistarjouksena ensimmäisen varauksen palveluumme puoleen hintaan! Alennus ei koske VIP-kohteiden autoja, tai yhdensuuntaisia (Oneway) varauksia. Lunasta alennuksesi Ukko.fi-palvelussa.

Member+ Akava jäsenetu 24Rent

Akavan jäsenjärjestöjen 20 %:n alennus henkilö- ja pakettiautohin 

Akavaan kuuluvien liittojen jäsenille tarjoamme 20 prosentin alennuksen palvelumme henkilö- ja pakettiautojen varaukseen. Alennus koskee maksimissaan 2 vuorokauden (48 h) mittaisia varauksia. Alennus ei koske palvelumme minibusseja, VIP-kohteiden autoja tai Oneway-palvelua. Liiton jäsen voi lunastaa edun itselleen kirjautumalla Member+-palveluun sivulla https://memberplus.fi/etu/24rent

SPAL jäsenetu 24Rent

SPAL-jäsenten 10 %:n alennus henkilö- ja pakettiautoihin

Suomen Pelastusalan ammattilaiset saavat palveluumme 10 prosentin alennuksen henkilö- ja pakettiautoihin kellon ympäri ja viikon jokaisena päivänä. Alennus koskee maksimissaan 7 vuorokauden mittaisia varauksia. Alennus ei koske VIP-kohteiden autoja, minibusseja tai Oneway-palvelua. SPALin jäsen voi lunastaa edun itselleen kirjautumalla SPALin extranetiin osoitteessa https://www.spal.fi/ .

Muusikkojen liiton jäsenetu 24Rent 400x200

Muusikkojen liiton 10 %:n jäsenalennus kaikkiin 24Rent-autoihin

Haluamme tukea suomalaista musiikin tekemistä! Tarjoamme 10 prosentin alennuksen palvelumme kaikkiin autoihin kellon ympäri ja viikon jokaisena päivänä. Alennus koskee henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja. Alennus koskee maksimissaan 7 päivän mittaisia varauksia. Alennus ei koske VIP-kohteiden autoja tai Oneway-palvelua. Liiton jäsen voi lunastaa edun itselleen kirjautumalla Muusikkojen liiton sivulle osoitteessa https://www.muusikkojenliitto.fi/jasenetu-24rentin-yhteiskayttoautot-10-n-edulla-liiton-jasenille/.

Journalistiliiton jäsenetu 24Rent

Journalistiliiton 20 %:n jäsenalennus arjen henkilöautovarauksiin

Journalistiliiton jäsenille tarjoamme 20 prosentin alennuksen palvelumme henkilöautojen varaukseen arkipäivinä. Alennus koskee maksimissaan 2 vuorokauden (48 h) mittaisia varauksia. Alennus ei koske palvelumme VIP-kohteiden autoja tai Oneway-palvelua. Liiton jäsen voi lunastaa edun itselleen kirjautumalla Journalistiliiton sovellukseen.

ERTO jäsenetu 24Rent

ERTOn 20 %:n jäsenalennukset henkilö- ja pakettiautoista

Erton jäsenille tarjoamme 20 prosentin alennuksen palvelumme henkilöautojen varaukseen arkipäivinä. Tämän lisäksi tarjoamme 10 prosentin alennuksen pakettiautoista kaikkina viikonpäivinä. Alennukset koskevat maksimissaan 2 vuorokauden (48 h) mittaisia varauksia. Alennus ei koske palvelumme VIP-kohteiden autoja tai Oneway-palvelua. Jäsen voi lunastaa edun itselleen Oma Erto -asiontipalveluun osoitteeessa: https://www.erto.fi/jasenyys/jasenpalvelut-ja-edut/muut-edut.

TEHY jäsenetu 24Rent

Tehyn 15 %:n alennus henkilöautoista arkena

Tehyn jäsenille tarjoamme 15 prosentin alennuksen palvelumme henkilöautojen varaukseen arkipäivinä. Alennukset koskevat yhden vuorokauden (24 h) mittaisia varauksia. Alennus ei koske palvelumme VIP-kohteiden autoja tai Oneway-palvelua. Liiton jäsen voi lunastaa edun Tehyn asiointipalvelussa kirjautumalla osoitteessa https://www.tehy.fi/fi/jasenyys-ja-palvelut/jasenedut/muut-edut/24rent-yhteiskayttoautopalvelu.

Jalkapallon Pelaajayhdistys 24Rent

JPY:n 15 %:n alennus palvelun henkilöautoihin

Jalkapallon pelaajayhdistyksen jäsenille tarjoamme 15 prosentin alennuksen palvelumme rajattujen henkilöautojen varauksiin. Etu koskee ladattavia hybridejä, sähköautoja ja Toyota Corolla farmariautoja. Alennus ei koske palvelumme VIP-kohteiden autoja tai Oneway-palvelua. Pelaajayhdistyksen jäsen voi lunastaa edun itselleen kirjautumalla jäsensivulleen osoitteessa: https://www.jpy.fi/