Pakettiauton vuokraus

Vuokraa pakettiauto vain 5 minuutissa! Katso lähelläsi olevat vapaat pakettiautot ja nappaa sopiva alle kellon ympäri.

Löydät suositut vuokra-autot nopeasti parhailta paikoilta. Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Vuokra-auto on edullinen ja helppo tapa autoilla!

Valitse neliveto, automaattivaihteinen tai esimerkiksi vetokoukullinen pakettiauto. Hinta on selkeä, etkä maksa lainkaan lisäpalveluista, ellet niitä erikseen tarvitse. Säästät selvää rahaa! Valitse ekologinen ja turvallinen 24Rent-pakettiauto jo tänään.

24Rent-pakettiautot

alk. 19 € (sis. alv 24 %)

Pakettiauton vuokraus

Haluatko hoitaa viikon ruokaostokset kerralla? Onko edessä viikonloppureissu? Tarvitsetko pakettiautoa muuttopäivänä? 24Rent -pakettiauto on ihanteellinen ja edullinen ratkaisu.

Pakettiauton vuokraus 24/7

Pakettiauton vuokraus 24/7

Vuokraa pakettiauto verkosta milloin tahansa.

Pakettiauton vuokraus 5 minuutissa

Valmista 5 minuutissa

Pakettiauton vuokraus käy oikeasti nopeasti.

Pakettiauton vuokraus halvalla

Edullinen hinta

Maksat vain vuokra-ajasta ja polttoaineesta.

Pakettiauton vuokrauksessa ilmainen parkkeraus

Maksuton parkkeeraus

Pysäköit lähes aina hintaan 0 €.

Pakettiauton vuokraus

Pakettiauton vuokraus on yhtä helppoa kuin ruoan tilaaminen kotiin. Kun edessä on muutto tai ison tavaran kuljettaminen, kannattaa vuokrata pakettiauto.

24Rent-pakettiautot ovat ihanteellinen ratkaisu, sillä ne ovat aina käytettävissäsi – 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Sopii hyvin esimerkiksi muuttoautoksi, tai pakettiauto yritykselleni.

Pakettiauto on ennen kaikkea ympäristöystävällinen valinta, sillä yksi pakettiauto palvelee joustavasti useampia käyttäjiä.

Arjessa mielekästä on myös se, että saat vuokra-auton valmiiksi tankattuna ja siistinä. Onko parempaa tapaa lähteä liikkeelle tarvittaessa nopeastikin?

Voit noutaa ja luovuttaa vuokra-auton helposti niille varatuille keskeisille paikoille. Vakuutukset ja 24/7-asiakaspalvelu kuuluvat vuokrauksen hintaan.

Kokeile ja huomaa, miten vuokra-auto helpottaa elämää. Asiakkaidemme arvio 24Rent-pakettiautonvuokrauksesta on 4,3/5, ja kokemuksia on kaikkiaan yli 400 000.

24Rent pakettiauton vuokraaminen on nopeaa ja vaivatonta

Varaa 24Rent pakettiauto

1.Varaa pakettiauto

Valitse sopiva pakettiauto ja tee varaus puhelimella tai tietokoneella.

Nouda 24Rent pakettiauto

2. Nouda pakettiauto

Ota pakettiautosta kuvat, jotka toimivat todisteenasi, jos autolle sattuu jotain. Avaa ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Avaimet löydät autosta.

Nauti ajosta 24Rent pakettiautolla

3. Nauti ajosta!

Voit ajella vapaasti kuin omalla autollasi. Tarvittaessa apunasi on 24/7- asiakaspalvelumme sekä Falck-tiepalvelu.

Nouda ja palauta 24Rent pakettiauto kätevästi

4. Palauta noutopaikkaan

Tankkaa tankki täyteen ja palauta pakettiauto noutopaikkaan. Siivoa roskat, jätä avaimet autoon ja lukitse ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Nappaa lopuksi kuvat.

Pakettiauton vuokraus: katso video!

Pakettiauton vuokraus: turvallisuus edellä

24Rent-pakettiautot ovat huoleton valinta. Moderneissa autoissamme turvallisuus on erinomaisella tasolla. Varmistamme autojen kunnon säännöllisillä merkkihuolloilla ja renkaiden vaihdoilla, jolloin sinun ei tarvitse murehtia pakettiauton kunnosta. Mikäli matkasi varrelle sattuisi ikävä yllätys kesken vuokra-ajan, tavoitat asiakaspalvelumme sekä päivystävän tiepalvelun kellon ympäri. Vakuutusturva normaalilla omavastuulla kuuluu aina vuokrahintaan.

Huoleton pakettiauton vuokraus:

  • modernit hyväkuntoiset pakettiautot
  • huolletut ja tarkastetut pakettiautot 
  • pakettiautojen nouto- ja luovutuspisteet vilkkailla näkyvillä paikoilla
  • hintaan sisältyvä vakuutusturva
  • 24/7 palveleva asiakas- ja tiepalvelu

”Pakettiauton varaaminen on nopeaa ja  helppoa ja ajo turvallista! Kokeile ja ihastu.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä pakettiauton vuokraamisesta

Mitä pakettiauton vuokraus maksaa kohteessa?

Ajantasaisen hinnan näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pakettiautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat?

Meiltä saa pakettiauton käyttöön joka päivä kellon ympäri. Ensimmäistä kertaa vuokraavien varauksen tulee alkaa klo 08-21 välillä.

Mitä pakettiautoja teillä on?

Meillä on erikokoisia henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pakettiautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Onko teillä vapaita pakettiautoja saatavilla?

Ajantasaisen saatavuustilanteent näet varauskoneestamme www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Saako pakettiautoja viedä ulkomaille?

Pääosalla kalustostamme saa matkustaa yleisimpiin Euroopan maihin kun ostaa pakettiautolle maastavientiluvan. Luvan saatavuus ja tarkat kohdemaat selviävät varauskoneestamme www.24Rent.fi. Valitse ”Rajaa tuloksia” kohdasta ”lisäasetukset” ja sieltä maa/alue jonne haluat pakettiautolla matkustaa, niin tulokset rajataan valintasi mukaisesti.

Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?

Et tarvitse. Voit maksaa myös nettipankilla, mobiilimaksulla tai laskulla (eräpäivä ennen varauksen alkua).

Joudunko maksamaan vakuusmaksun?

Vakuusmaksu ja sen suuruus määräytyy tapauskohtaisesti asiakkaan ja varauksen tietojen perusteella. Yli 95% varauksistamme onnistuuu ilman vakuusmaksua.

Millainen vakuutusturva pakettiautoissanne on?

Katso tarkat pakettiautokohtaiset vakuutukset ja lisävakuutukset varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pakettiautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja valitsemalla pakettiauton löydät siihen liittyvät vakuutukset ja lisävakuutukset.