24Rent-yhteiskäyttöauto taloyhtiöön 0 eur/kk, ilman sitoutumista
24Rent yhteiskäyttöauto taloyhtiöön
24Rent auto kotiini

Yhteiskäyttöauto taloyhtiöön

On taloyhtiösi ikä mikä tahansa, pystymme tarjoamaan myös olemassa oleviin taloyhtiöihin uuden auton täysin ylläpidettynä. Ei liittymismaksuja eikä sitoumuksia, taloyhtiön asukkaat maksavat vain auton käytöstä. Tilaa alla olevan lomakkeen kautta itsellesi kattava lisätietopakettimme ja järjestä taloyhtiöösi nykyaikainen asumismukavuutta ja asuntojen arvoa kasvattava liikkumispalvelu!

 

 

Tilaamalla lisätietoa hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen markkinointikäyttöön (rekisteriselosteen löydät sivun alatunnisteesta).

24Rent taloyhtiöt

Yhteiskäyttöautoja löytyy jo yli 30 talosta!

Tule mukaan edelläkävijöiden joukkoon. Yhteiskäyttöauto on loistava valittikortti asuntoa myydessä tai vuokratessa. Teidänkin yhtiön kannattaa tarjota yhteiskäyttöauto asumisen lisäpalveluna! Valintanne mukaan henkilö- tai pakettiauto!

24Rent yhteiskäyttöauto ei vaadi hallinnointia

Ei vaadi hallinnointia

Me tuotamme palvelun ja toimitamme auton. Yhtiön tulee ainoastaan kertoa loistavasta mahdollisuudesta asukkailleen, me hoidamme loput!

24Rent yhteiskäyttöauto on asukkaalle helppo ja nopea 24/7

Asukkaalle helppo ja nopea

Asukkaat tarvitsevat palvelun käyttöä varten vain nettiyhteyden ja selaimen. Auto varataan ja ovet avataan omalla puhelimella. Auton voi ottaa käyttöön kellon ympäri. Palveluun sisältyy 24/7 -tiepalvelu.