24Rent taloyhtiöauto

Yhteiskäyttöauto taloyhtiöön - 24Rent

Taloyhtiöauto on nykyaikainen ratkaisu helposti ja kätevästi

Kuvittele elämä, jossa auto on aina käytettävissäsi tarvittaessa, mutta ilman omistamisen vaivoja. Tämä on taloyhtiöauto, asukkaiden yhteiskäytössä oleva mullistava ratkaisu. Me 24Rentillä hoidamme kaiken autoon liittyvän, jotta voit nauttia joustavasta liikkumisesta.

Taloyhtiöauton avulla voit säästää merkittävästi ja unohtaa parkkipaikan etsimisen stressin. Lisäksi se tekee taloyhtiöstänne houkuttelevamman ja parantaa asukasviihtyvyyttä. Nauti autoilusta ilman rasitteita taloyhtiöauton kanssa – se on yksinkertainen ja vaivaton ratkaisu, joka on suunniteltu helpottamaan elämääsi.

Taloyhtiön yhteiskäyttöauto tuo käytännöllisyyden arkeen

  • Kasvattaa taloyhtiösi arvoa, asumismukavuutta, viihtyvyyttä ja käytännöllisyyttä
  • Talohtiöauto tuo säästöjä asukkaan arkeen ja helpottaa asukkaiden liikkumista
  • Taloyhtiön yhteiskäyttöauto helpottaa parkkipaikkojen ja latauspisteiden määrää
  • Taloyhtiösi iällä ei ole väliä. Tarjoamme taloyhtiöautoja myös vanhempiin taloyhtiöihin täysin ylläpidettynä
  • Ei vuosikausien sitoumuksia!
  • Taloyhtiöauto sopii erinomaisesti esimerkiksi kerrostalo-, rivitalo ja luhtitaloyhtiöihin, kunhan vain asukkaita alueella riittää!
  • Tilaa tämän sivun lomakkeen kautta itsellesi kattava lisätietopakettimme
24Rent taloyhtiöauto on taloyhtiöllesi ilmainen
24Rent taloyhtiöt

Yhteiskäyttöautojamme löytyy jo yli 100 taloyhtiöstä ympäri Suomea!

Tule mukaan edelläkävijöiden joukkoon. Yhteiskäyttöauto on loistava valittikortti asuntoa myydessä tai vuokratessa. 

24Rent yhteiskäyttöauto ei vaadi hallinnointia

Ei vaadi hallinnointia

Me tuotamme palvelun ja toimitamme auton. Yhtiön tulee ainoastaan kertoa loistavasta mahdollisuudesta asukkailleen, me hoidamme loput!

24Rent yhteiskäyttöauto on asukkaalle helppo ja nopea 24/7

Asukkaalle helppo ja nopea

Asukkaat tarvitsevat palvelun käyttöä varten vain nettiyhteyden ja selaimen. Auto varataan ja ovet avataan omalla puhelimella. Auton voi ottaa käyttöön kellon ympäri. Palveluun sisältyy 24/7 -tiepalvelu.

24Rent taloyhtiöauto palvelee kaikenlaisia asukkaita

Taloyhtiöauto – entistä helpompaa asumista

Taloyhtiöauto, joka on asukkaiden yhteisessä käytössä, tarjoaa joustavan ja mukavan vaihtoehdon henkilökohtaiselle autolle. Taloyhtiöauto tuo merkittäviä säästöjä asukkaille ja helpottaa asukkaiden päivittäistä liikkumista. Taloyhtiön yhteiskäyttöauto helpottaa myös parkkipaikkojen ja latauspisteiden hallinnointia, lisäten samalla asukasviihtyvyyttä.

24Rent hoitaa kaiken auton ylläpitoon liittyvät asiat, jolloin taloyhtiön ja asukkaiden ei tarvitse murehtia. Palvelumme on saatavilla kaikille taloyhtiöille, ikään tai tyyppiin katsomatta, ilman vuosikausien sitoumuksia. Yhteiskäyttöauto sopii mainiosti erilaisiin taloyhtiöihin, kuten kerrostaloihin, rivitaloihin ja luhtitaloihin, kunhan alueen asukasmäärä on riittävä ja autolle on käyttöä!

 

Järjestä taloyhtiöösi nykyaikainen, asumismukavuutta ja asuntojen arvoa lisäävä liikkumispalvelu tilaamalla lisätietopakettimme alla olevan lomakkeen kautta!

24Rent ylläpito

Täydellinen ylläpito

Selkeä hinta sisältää kaiken auton huollot, renkaanvaihdot, puhtaanapidon, vakuutukset, verot ja kaiken autoiluun liittyvät kulut ja huolenpidon. Käyttäjälle jää maksettavaksi ainoastaan polttoaine.

24Rent 247 tiepalvelu (2)

24/7 tiepalvelu

Tiepalvelumme auttaa käyttäjiämme kellon ympäri autoon liittyvissä ongelmatilanteissa.

24Rent hinnat

Suomen selkein hinnoittelu

Meillä ei ole asukkaille epäselviä tuntihinnoitteluja, kuukausi- tai vuosimaksuja. Taloyhtiön asiakkaana saat auton hinnan tietoon heti varatessasi. Suomen suurin ja edullisin yhteiskäyttöautopalvelu!

24Rent taloyhtiön oma auto

Taloyhtiöösi sopiva auto

Haluatteko taloyhtiöönne pienen henkilöauton, sähköauton, farmari lataushybridin tai pakettiauton? Kaikki hoituu teidän tarpeiden mukaisesti.  Auto sijaitsee aina taloyhtiösi pihassa ja on helposti saatavilla, joten edessänne on huolettomia varauksia!

Tässä vain osa kumppaneistamme. Taloyhtiöautojamme on yli 100 asuintalon pihassa ympäri Suomea

24Rent kumppanit referenssit