Uuden varaajan opas

Uuden varaajan opas - 24Rent

Tervetuloa 24Rent-yhteisöön!

Onnittelut! Olet tehnyt ensimmäisen varauksesi 24Rent-yhteiskäyttöautopalvelussa ja liittynyt tuhansien muiden käyttäjien joukkoon, jotka nauttivat ekologisesta ja kustannustehokkaasta palvelustamme. Yhteisömme kasvaa jatkuvasti ja tarjoaa ainutlaatuisen tavan toteuttaa yksityisautoilua kotimaassamme.

Olemme luoneet tämän sivuston sinua varten, jotta ensimmäinen autonvarauksesi sujuisi mahdollisimman mutkattomasti. Sivustolta löydät vastauksia monenlaisiin kysymyksiin ennen varauksesi alkua!

Ennen varauksen alkamista – rekisteröityminen

  1. Koska olet nyt onnistuneesti tehnyt ensimmäisen varauksesi palveluumme, lähetämme sinulle tekstiviestin antamaasi puhelinnumeroon.
  2. Noudata tekstiviestissä annettuja ohjeita, mene osoitteeseen m.24rent.fi ja tee pankkitunnistautuminen onnistuneesti.
  3. Palveluportaali m.24rent.fi pyytää sinua myös lähettämään kuvan ajokortistasi.
  4. Saat meiltä vahvistuksen rekisteröitymisen onnistumisesta sen suoritettuasi loppuun.

Huomaa, että rekisteröityminen vaaditaan vain ensimmäisellä varauskerralla. Tulevissa varauksissasi voit kirjautua palveluumme helposti puhelinnumerollasi.

Ennen varauksesi alkua sinun on rekisteröidyttävä - 24Rent

Varauksen alkaminen, auton käyttöönotto ja palautus

  1. Mene auton luo varauksesi alkaessa
  2. Mene puhelimesi selaimella m.24rent.fi -palveluportaaliin joka opastaa sinut läpi koko varauksen
  3. Löydät auton avaimet valmiina auton sisältä
  4. Käytä autoa kuin olisi omasi ja tankkaa se ennen varauksesi päättymistä
  5. Palauta auto m.24rent.fi antamien ohjeiden mukaiselle paikalle
  6. Jätä auton avaimet alkuperäiselle paikalleen ja sulje auton ovet lopuksi puhelimellasi

KUKA VOI NOUTAA AUTON?

Auton voi ottaa käyttöönsä, eli noutaa ainoastaan auton varaaja ja jos olet ostanut varaukseen lisäkuljettajan, voi myös hän noutaa auton. Lisäkuljettajalle tiedot ja ohjeet auton noutamiseen tulevat hänen puhelinnumeroonsa n. 30min ennen varauksen alkua. Huomioi, että auton varaaja on aina vastuussa siitä, että lisäkuljettaja on saanut asianmukaiset ohjeet varauksesta. Lisätietoa auton noutamisesta löydät täältä.

MITEN PÄÄSEN AUTOON SISÄÄN JA MISSÄ AUTON AVAIMET ON?

Kun varauksesi on alkamassa, mene auton luo ja avaa auton ovet m.24rent.fi-palveluportaalin avulla. Sinua pyydetään ottamaan kuvat autosta ennen kuin voit painaa puhelimestasi ovien avauspainiketta. Auton avaimien sijainti kerrotaan sähköpostiisi lähetyissä ohjeissa ja m.24rent.fi-palveluportaalissa.

KUKA SAA AJAA AUTOA?

Lähtökohtaisesti autoa saa ajaa vain varauksen tehnyt henkilö ja lisäkuljettaja, mikäli lisäkuljettaja on varaukseen ostettu. Kukaan muu ei ole oikeutettu ajamaan autoa. Huomaathan, että myös lisäkuljettaja voi sekä noutaa että palauttaa auton. On tärkeää muistaa, että auton varaaja on aina ensisijaisesti vastuussa autosta, vaikka sitä ajaisi lisäkuljettaja. Lisää tietoa lisäkuljettajasta saat tästä.

PALJONKO KILOMETREJÄ VARAUKSEENI SISÄLTYY?

Jos olet valinnut varauksen yhteydessä kaupunkiajon, saat ajaa 100 km jokaista 24 tunnin jaksoa kohden ilman lisäveloitusta. Esimerkiksi kolmen päivän varauksella voit ajaa yhteensä 300 km. Jos puolestaan valitsit rajattomat kilometrit, voit ajaa autolla niin paljon kuin haluat ilman huolta kilometrirajoista. Lisätietoa ajomatkasta saat täältä.

ENTÄ JOS KÄY VAHINKO?

Joskus käy vahinko, mutta ei hätää! Toiminta vahinkotilanteessa vaihtelee hieman sen mukaan millaisesta vahingosta on kyse. Kaikista vahingoista on kuitenkin aina ilmoitettava meille. Lue aiheesta lisää tästä.

TANKKAAMINEN

Kaikki 24Rent-autot on tankattava ennen varauksen päättymistä. Tankkaa siis auto juuri ennen sen palauttamista. Tankattavan polttoaineen löydät auton tiedoista m.24rent.fi-palveluportaalissa.

AUTOLLA ULKOMAILLE?

Osan palvelumme henkilö- ja pakettiautoista voi viedä ulkomaille, mutta tätä varten tarvitset maastavientiluvan. Lue aiheesta lisää tästä.

KUINKA PERUUTAN VARAUKSENI?

Varauksen voi peruuttaa 7 vuorokautta ennen varauksen alkamista ilman lisäkuluja. Jos olet ostanut peruutusturvan voit peruuttaa varauksesi vähintään kaksi tuntia (2h) ennen varauksesi alkua. Lisätietoa varauksen peruuttamisesta löydät täältä.