Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu tuli Saloon!

Useiden asiakkaidemme pyynnöistä johtuen ja alueen yritysten toiveita kunnioittaen 24Rent tuli Saloon lokakuun alusta alkaen! Tämä tarkoittaa sitä että 24Rentin yhteiskäyttöisiä henkilö- ja pakettiautoja on tarjolla liikenteen solmukohdissa Salon keskustassa ja keskustan lähettyvillä!

Saloon sijoitetut autot löytyvät aluksi Hermannista, rautatieasemalta, Meriniitystä ja Uskelanjoen vierestä Tehdaskadun päästä. Yhteiskäyttöautot ovat alueen asukkaiden, yritysten ja kaupungin henkilökunnan varattavissa vapaasti kellon ympäri. Autot varataan, sekä otetaan käyttöön digitaalisesti omalla puhelimella.

Sinun ei siis tarvitse asioida toimistoissa hakemassa auton avaimia, jonotella tai allekirjoittamassa sopimuksia. 

Meillä on kattava valikoima pakettiautoja ja erikokoisia henkilöautoja!

Meillä on kattava valikoima pakettiautoja ja erikokoisia henkilöautoja!

 

Näin helposti homma toimii:

  1. Valitse itsellesi sopiva henkilöauto tai pakettiauto etusivullamme www.24rent.fi ja ajankohta jolloin haluat auton käyttöösi. 
  2. Varaus maksetaan heti varauksen yhteydessä ja saat kaikki ohjeet auton käyttöönottoon omaan sähköpostiisi.
  3. Kun varauksesi alkaa, mene auton luo ja toimi sähköpostin ohjeiden mukaisesti. Auton ovet aukeavat omalla puhelimellasi ja auton avaimet odottavat sinua autossa. Sitten voit lähteä matkaan joten turvallisia kilometrejä!
  4. Kun varauksesi on loppumassa, tankkaa auto ja palauta auto samalle paikalle josta otit sen käyttöön. Jätä avaimet autoon ja sulje ovet lopuksi omalla puhelimellasi ohjeidemme mukaisesti. HELPPOA EIKÖ TOTTA!?
24Rentillä on kattava valikoima henkilöautoja ja pakettiautoja

Autot varataan ja otetaan käyttöön kätevästi omalla puhelimella!

 

24Rent on kotimainen perheyritys

Olemme täysin suomalainen palvelu ja henkilökuntamme käyttää itsekin palveluamme. Meille tärkeitä arvoja on luotettavuus, ekologisuus ja helppokäyttöisyys. Historiamme myötä meillä on 12 vuoden kokemus yhteiskäyttöautojen alalta ja innokas henkilökuntamme on jatkuvasti kehittämässä toimintaamme. Olemme ylpeitä siitä että asiakkaamme ovat tehneet meille yli 400 000 varausta ja asiakastyytyväisyytemme on peräti 4.3 / 5. Toimimme yli 30 kaupungissa ympäri Suomea, joten meidän autojamme löydät myös muista kaupungeista, silloin kun niitä tarvitset.

 

Varaa yhteiskäyttöauto 2h – 2kk ajalle: www.24rent.fi
Varaa minileasing auto 2kk – 12kk ajalle: www.24leasing.fi

divider kuva

Uutiskirjeen tilaamalla pysyt mukana ajankohtaisissa tarjouksissamme!

24Rent tilaa uutiskirje (1)