32 000 Lumo-kotia yhteiskäyttöautoilun piirissä

28

Kesäkuu

Lumo-kotien ensimmäiset yhteiskäyttöautot ilmestyivät katukuvaan vuonna 2015. Tänä päivänä lähes 32 000 Lumo-kodin asukkaalla on mahdollisuus ottaa auto käyttöön joko oman talon nurkilta tai eri puolilta Suomea. Automalleissakin riittää valinnanvaraa.

Lumo-kotien asukkailla on käytössään Kojamon ja 24Rentin yhdessä kehittämä yhteiskäyttöautokonsepti; ekotehokas autoilu osana asumista. Yhteiskäyttöautot täydentävät julkista liikennettä ja tuovat Lumo-asukkaille valinnanvaraa liikkumiseen.

Yhteiskäyttöautoilussa korostuu vapaus ja helppous

Lumo-asukkaiden käytössä on jo yhteensä 28 yhteiskäyttöautoa 24 osoitteessa ympäri Suomea. Yhteiskäyttöautot ovat kaikkien Lumo-kotien asukkaiden varattavissa riippumatta autojen sijoittelusta. Käytettävissä on sekä henkilö- että pakettiautoja ja uusimpana itselataavat hybrid-mallit jo kymmenellä eri paikkakunnalla; Helsingissä Espoossa Vantaalla Tampereella Turussa Jyväskylässä Kuopiossa Oulussa Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Eniten yhteiskäyttöautoilu on herättänyt Lumo-asukkaiden kiinnostusta ja ajoja on kertynyt Tampereella Helsingissä ja Vantaalla.

Yhteiskäyttöautoilu on jo itsessään ekologista mutta 24Rent ja Kojamo ovat kehittäneet asumisen palvelua pidemmälle. Helsingissä Tampereella ja Hämeenlinnassa liikkuvien iloksi valikoimaan on tuotu uusia entistä ympäristöystävällisempiä autoja; itselataavia Toyota Auris hybrid -malleja joilla Lumo-kotien asukkaat voivat ajaa jopa puolet matkasta puhtaasti sähköllä.

Lue Kojamon tiedote yhteistyöstä tästä.

Toyota nyt palvelussa

Toyota C-HR hybridi Lumo-kohteessa Lönnrotinkadulla Helsingissä.