Vuokra-auto viikoksi, kuukaudeksi tai vuodeksi?

Jos suunnittelet matkaa ja tarvitset vuokra-auton viikoksi, kuukaudeksi tai jopa vuodeksi, yrityksellämme on käytettävissäsi monia vaihtoehtoja. Meiltä löytyy hyviä säännöllisiä tarjouksia autonvuokraukseen, on tarpeesi sitten vuokra-auto viikoksi, kuukaudeksi tai vuodeksi. Pienellä tutkimuksella ja huolellisella suunnittelulla löydät meiltä tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan vuokra-auton.

On monia syitä, miksi joku voi tarvita auton vuokrausta pidemmäksi aikaa. Ehkä olet lähdössä pidemmälle lomalle, tai työmatkalle. Tai ehkä tarvitset auton, kun oma autosi on korjauksessa, tai huollossa. Oli syy mikä tahansa, meiltä löydät lyhyitä ja pitkäaikaisia vuokrausvaihtoehtoja kohtuulliseen hintaan.

24Rent-palvelun kautta saat vuokrattua auton lyhimmillään kahdeksi tunniksi ja pisimmillään 30 päivän ajalle, sekä kaikkea tältä väliltä. 24Leasing-palvelun kautta saat auton 2kk – 12kk ajalle, joka palvelee pidempiaikaisen auton tarpeen asiakkaita. 

auto viikoksi kuukaudeksi vuodeksi

Pitkäaikaista vuokra-autoa ostaessasi on tärkeää pitää mielessä omat tarpeesi ja vaatimuksesi. Jos matkustat esimerkiksi perheen tai ystävien kanssa, tarvitset isomman ajoneuvon, kuten kaupunkimaasturin, tai farmarin. Jos taas matkustat yksin, tai aiot ajaa lähinnä kaupungissa, pienempi auto riittää. Pienempi auto on myös kaupunkien keskustoissa kätevämpi vaihtoehto, tällöin mahdut helpommin parkkihalleihin ja esimerkiksi taskuparkkeeraaminen on helpompaa.Kun olet päättänyt, minkä tyyppisen ajoneuvon tarvitset, on aika tarkistaa hakukoneistamme mistä alueelta auton haluat noutaa. 

Jos etsit hyvää tarjousta pitkäaikaisesta vuokra-autosta, tai auton vuokrausta vähintään kahdeksi kuukaudeksi, kannattaa suunnata 24Leasing-sivullemme. Sieltä löydät leasing-laskurin, jossa pääset suoraan näkemään mitä kuukausiveloitteinen auto maksaa. 

Vuokraa auto 2h – 1kk ajalle: www.24rent.fi
Vuokraa auto 2kk – 12kk ajalle: www.24leasing.fi

Sähköauto leasingin varauksen voi aloittaa kätevästi omalla puhelimella

MEISTÄ
24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 30 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelusta voi varata auton minimillään 2h tarpeeseen ja pisimmillään peräti vuodeksi.

Muista lukea vuokrausehdot huolellisesti, jotta tiedät mitkä on myös varaajan vastuut autoa vuokratessa.
Vuokrausehtoihin pääset tästä: https://www.24rent.fi/vuokrausehdot/