Autonvuokraus ja yhteiskäyttöautot – täydellinen tapa tutustua uuteen kaupunkiin

Lomakaudet lähestyvät ja tuhannet suomalaiset suuntaavat maalle ja lomakeskuksiin. Julkisella liikenteellä pääsee entistä kätevästi kaikkiin kotimaan kohteisiin, tai ainakin lähelle haluttua kohdetta. Auton vuokraaminen ja yhteiskäyttö on entistä kasvavampi liikkumismuoto myös suomalaisille ja palvelumme autot ovatkin sesonkien aikaan korkeassa käytössä ympäri Suomea. Yksi helppo tapa on matkustaa junalla tai linja-autolla toiseen kaupunkiin ja ottaa paikan päältä itselleen yhteiskäyttöauto. Näin tekevät jo tuhannet suomalaiset esimerkiksi Lapin lomamatkallaan, jossa julkinen liikenne ei ole yhtä joustavaa kuin etelä-Suomessa.

autonvuokraus: täydellinen tapa tutustua uuteen kaupunkiin 2

Autonvuokraus on täydellinen tapa tutustua uuteen kaupunkiin ja tätä ympäröiviin alueisiin. Vuokra-autolla voit tutustua kaupunkiin omaan tahtiisi ja nähdä kaikki sinua kiinnostavat nähtävyydet. Voit myös vierailla kaupungin ulkopuolella sijaitsevissa paikoissa, joihin ei pääse yhtä kätevästi julkisilla liikennevälineillä. Useissa kaupungeissa palvelumme autot sisältävät ilmaiset pysäköinnit kaupunkien pysäköintipaikoilla, joka tekee parkkeeraamisesta entistä helpompaa, ja kukapa ei nauttisi ilmaisesta parkkeeraamisesta! Varsinkin pääkaupunkiseudulla ilmainen parkkeeraaminen takaa suuren säästön.

Auton vuokraaminen palvelustamme on helppoa ja kätevää. Voit valita useista eri  ajoneuvoista ja kalustoamme on ympäri Suomea yli 30 kaupungissa. Ja jos tarvitset apua tien päällä sinua palvelee 24/7-tiepalvelu. Tämä tosin on todella harvoin tarpeellista sillä palvelumme autot ovat uusia, vähän ajettuja ja erinomaisesti huollettuja.

Ennen kuin vuokraat auton, muista lukea vuokrasopimuksen ehdot. Näin vältät yllätykset myöhemmin ja on matkaamisesi entistä leppoisampaa.Kun olet valmis lähtemään liikkeelle, muista ajaa turvallisesti ja noudattaa kaikkia liikennesääntöjä. Äläkä unohda palauttaa autojamme täyteen tankattuna, jotta sinun jälkeesi myös seuraava pääse entistä helpommin matkaan! Talvella kannattaa muistaa että lumi voi tehdä tepposet, joten varaa lähtöösi tarpeeksi aikaa, jotta saat auton puhdistettua lumesta mahdollisimman hyvin!

Jos tarvitset autoa pitemmäksi aikaa, tsekkaa alla olevasta linkistä leasing-palvelumme. Palvelusta saat itsellesi auton 2kk – 12kk ajalle helposti, nopeasti ja ilman sitoumuksia tai piilokuluja! Maksat ainoastaan kuukausihinnan ja polttoaineen!

Varaa itsellesi yhteiskäyttö 24Rentistä:
www.24rent.fi

Tutustu 24Leasingin osoitteessa:
www.24leasing.fi