Hallinnon assistentti

30

tammikuu

2024

24 Rental Network Oy on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta, yhteiskäyttöä ja leasingpalveluita maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent, 24Leasing ja 24Go -yhteiskäyttöautopalveluina. Tiimissämme saat olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Etsimme nyt joukkoomme vahvistusta monipuolisiin hallinnon tehtäviin sekä asiakaspalvelun avustaviin tehtäviin. Vastaat asiakkaiden palvelusta esittämiin kysymyksiin sähköisiä kanavia käyttäen, avustat laskutuksessa sekä maksunkäsittelyssä ja hoidat toimiston päivittäisiä rutiineja. Tarvittaessa osallistut myös asiakaspalvelutyöhön kiireisimpinä hetkinä, joten toivomme sinulta reippautta puhelimitse työskentelyssä.

Odotamme sinulta:

   • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
   • Oma-aloitteista, tarkkaa ja reipasta työotetta
   • Tunnollisuutta rutiinitehtäviä hoitaessa
   • Innokkuutta oppia uutta
   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
   • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja Googlen toimintaympäristön perushallintaa

Tuleva tiimisi koostuu asiakaspalvelun ammattilaisista, joille erinomainen asiakaskokemus on sydämen asia. Toimintaamme kuvaavia arvoja ovat yhdessä tekeminen, kehittäminen, joustavuus ja monipuolisuus. 

Tehtävä on osa-aikainen ja työtä tehdään arkisin toimistoaikaan. Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn Tampereen keskustan toimistollamme maaliskuun aikana.

Avoimien työpaikkojen lukumäärä: 1kpl
Työaika:
Osa-aikainen
Työn jatkuvuus: Jatkuva
Työskentelyaika: Päivisin, arkisin
Työ alkaa: Maaliskuun aikana
Vaadittu kielitaito: Suomi (erittäin hyvä), Englanti (hyvä)
Ajokortti: B
Palkan peruste: Aikapalkka
Työkieli: Suomi

Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla hakemukset@24rent.fi 18.2.2024 mennessä. Lisää otsikkoon “Työhakemus: Hallinnon assistentti”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat asiakaspalvelupäällikkö Niina Ahopelto-Marjamäeltä sähköpostitse niina@24rent.fi

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi