Etsimme kumppanuus- ja asiakaskokemusvastaavaa

10

joulukuu

HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT

24 Rental Network Oy on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta ja yhteiskäyttöä maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent, 24Leasing ja 24Go -yhteiskäyttöautopalveluina. 

Tiimissämme voit siis olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Etsimme nyt joukkoomme tiimikaveria, joka ottaa vastuun yhteistyökumppaniemme sekä sidosryhmiemme kanssa toteutettavien projektien käytäntöönpanosta ja osallistuu aktiivisesti asiakkaidemme onnistuneen palvelukokemuksen luomiseen sisällöntuotannon keinoin.

Toivomme, että sinulla on kokemusta projektien läpiviennistä, olet tarkka aikataulujen suhteen ja osaat kommunikoida selkeästi ja rohkeasti sekä kumppanin että oman tiimimme suuntaan. Kokonaisuuden hahmotuskyky ja kyky tunnistaa kehityskohteita on projektiemme onnistumisen kannalta tärkeää.

Ilahdumme erityisesti, jos olet urasi aikana ehtinyt osallistua digitaalisen palvelukokemuksen tuottamiseen ja osaat tuottaa tekstisisältöä verkkoon (verkkosivut ja sähköpostimarkkinointi) sekä satunnaisesti myös printtiin. Pärjäät porukassamme ja tehtävässä, jos sinusta löytyy sopivassa suhteessa luovuutta sekä teknisyyttä. Emme etsi nörttiä, muut hoitavat ne hommat, mutta tekninen ajattelutapa auttaa sinua ymmärtämään parhaiten digitaalisia palveluitamme.

Arvostamme tiimikaveria, joka on oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, riittävällä huumorintajulla höystetty ja osaa käyttää maalaisjärkeä. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan työtapoihisi etkä jää jumiin korporaation rattaisiin keksiessäsi uusia ideoita tai esitellessäsi kehityskohteita.

Toimistomme sijaitsee Tampereella Klingendahlissa, jossa toivomme näkevämme myös sinua silloin tällöin. Tiimimme oli jo ennen vallitsevaa maailmantilannetta vahvasti digiorientoitunut, joten saat täyden tuen etätyöskentelyyn vaikka tykkäämmekin aina välillä tavata toimistolla!

Tehtävä on täysipäiväinen ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassaolevaksi. Toivomme että voisit aloittaa viimeistään tammikuun loppupuolella.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV sähköpostitse 27.12.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset@24rent.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Voit kysyä lisää tehtävästä viikolla 50 Elina Toimiselta sähköpostitse elina@24rent.fi tai puhelimitse 044 988 9923.

Tutustu palveluihimme verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi