Lainapelillä Lappiin! Kuinka 24Rent ja uusi Toyota Corolla suoriutui reissusta?

Euroopan ympäri matkailuautollaan reissaava Jenni testasi yhteiskäyttöautoa viettäessään muutaman viikon pituista joululomaa koti-Suomessa. Spontaani kuvausmatka Lappiin edellytti ketterää, mutta turvallista kulkupeliä, johon kaluston ja muun oheistarpeiston tuli mahtua vaivatta kyytiin.

 

Liikkuva kotini jäi nauttimaan joululomasta Etelän aurinkoon, kun yhdistetty työ- ja sukulointimatka kuljetti minut ilmojen halki Suomeen muutamaksi viikoksi. Pyhien jälkeen minun oli tarkoitus suunnata kuvausmatkalle Pohjolaan, mutta sattuneesta syystä tämä intohimoinen maanteiden ritari oli vailla tuttua peltiratsuaan. Turun loskaiset kadut jäivät lopulta taakse 24Rentin ansiosta, sillä juuri näppärän kokoinen Yhteiskäyttöauto löytyi Rautatieaseman nurkilta puhtoisena ja valmiina matkaan.

Kokemukset 24Rentistä ja yhteiskäyttöautopalvelusta

Matka alkoi Turusta ja suuntana oli Kilpisjärvi

 

Yhteistyö 24Rentin kanssa kiinnosti minua erityisesti siitä syystä, että heidän palvelu- ja autovalikoimansa on selkeästi ja avoimesti esillä heidän verkkosivuillaan. Tämän lisäksi asiointia helpotti näppärä varausjärjestelmä, jossa kaikki autoon liittyvä asiointi ja varauksen hallinta sujuu ilman tyypillistä “digiahdistusta”. Yhteiskäyttöautoja on joustavasti löydettävissä keskeisillä sijainneilla ja monessa eri kokoluokassa, aina pikkuautosta katumaasturiin ja pakettiautoon saakka. Toinen tärkeä kriteeri 24Rentin valinnassa oli heidän järkevä ja kilpailukykyinen hintapolitiikka, josta ei jää riiston makua. Mielestäni on myös hienoa, että auton tilaaja voi oman makunsa mukaan päivittää vuokraehtoihin erilaisia vakuutusturvia ja niiden omavastuuhintoja.

Jennin kokemus 24Rentistä ja uudesta Corollasta

Revontulia Lapissa ja uusi Toyota Corolla

 

Matkakumppanikseni Turku – Kilpisjärvi – Turku välille valikoitui Toyota Corolla stw miellyttävällä varustelutasolla: automaattivaihteistolla ja vakionopeudensäätimellä huristaminen oli ajoittain jopa turhan rentouttavaa, joten useat virkistystauot tasaisin väliajoin tulivat tarpeeseen. Oman äänekkään ja tiukassa paikassa hermoja raastavan maantielaivani rinnalla tämä Corolla tuntui melkeinpä urheiluautolta! Parasta tässä diilissä kuitenkin olivat ennätyksellisen edulliset polttoainekustannukset, sillä itselataavan hybridin ansiosta tankilla käynti sai suupielet nousemaan korviin. Monen Lapin reissun kokemuksella, painavaa retkeilyautoa ajaessa saan helposti kaksin- tai jopa kolminkertaistaa pumpun lukemat.

Jenni varasi 24Rent auton ja lähti Lappiin

Arvostan sitä, miten helposti sujuivat Yhteiskäyttöauton varaaminen, varauksen hallinnointi, auton nouto ja lopulta palautus. Erityiskiitoksen haluan antaa ympäri vuorokauden auki olevalle asiakaspalvelunumerolle, josta kuljettaja tavoittaa avun ja neuvot ongelmatilanteen tullen. Tämä kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus saa minut varmasti palaamaan 24Rentin palvelujen ääreen, kun seuraavan kerran vietän aikaa Suomessa ilman vakituista liikkuvaa kotiani.

Jenni Kaskimeri, tuottaja / Road to Remedy

Varaa itsellesi yhteiskäyttö 24Rentistä:
www.24rent.fi

Lue lisää Jennin matkoista osoitteessa:
https://www.roadtoremedy.com/