Yhteiskäyttöauto laulutyöläisen käsissä – kirjoittajana kansallisoopperan Tuomas Lehtinen

Tuomas Lehtinen, Kansallisoopperan oopperalaulaja, löysi ratkaisun vaativaan keikkajaksoonsa. Autottomana matkustaminen oli haasteellista, mutta 24Rent-palvelu tarjosi kätevän ja kilpailukykyisen liikkumispalvelun. Nyt hän suosittelee palvelua kaikille, jotka tarvitsevat joustavaa ja edullista autoilua elämässään. Lue lisää ja tutustu, miten 24Rent voi helpottaa arkeasi ja matkojasi, olitpa sitten minkälaisessa työssä tahansa.

Yhteiskäyttöauto matkatyöhön - 24Rent

Ratkaisu kesän työmatkoihin löytyi läheltä!


Alkuvuonna 2023 minulle tuli kyselyä, pääsisinkö paikkaamaan sairastunutta laulajaa konserttiin, joka olisi toisella paikkakunnalla. Kyseinen päivä oli minulla vapaa, joten otin työn mielelläni vastaan. Nopeasti huomasin, ettei kyseisenä pyhäpäivänä konserttipaikalle ollut juurikaan mitään aikataulullisesti järkevää julkista yhteyttä tarjolla. Autottomana henkilönä lähdin kartoittamaan mahdollisuuksia päästä järkevästi perille. Silloin löysin 24Rent-palvelun ja päätin kokeilla sitä. 24Rent-palvelun autoja oli mukavasti kotini lähellä tarjolla.

Tuon keikkaviikonlopun 24Rent-kokemuksen jälkeen olen käyttänyt palvelua tasaisin väliajoin. Auton käyttöönoton helppous, uudet hyväkuntoiset autot sekä palvelun erittäin kilpailukykyinen hinnoittelu tekivät minuun vaikutuksen. Kevään aikana otin auton itselleni käyttöön monesti lyhyiden keikka- ja vapaa-ajanreissujen ajaksi. Olenpa yhden isomman muutonkin tehnyt palvelun kaluston avustuksella. Olen käyttänyt palveluja lähinnä pääkaupunkiseudulla, mutta toukokuussa 2023 otin auton vuorokaudeksi käyttöön myös Rovaniemellä, kun Kansallisoopperan kiertueella meillä oli yksi vapaapäivä. 24Rent-palvelun autojahan on mahdollista ottaa käyttöön lähes kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa jopa 30 paikkakunnalla.

Yhteiskäyttöauto kansallisoopperalaulajan käsissä - 24Rent

Armi Ratiasta kertova ooppera Ilmajoen musiikkijuhlilla


Keväällä oli jo tiedossa, että touko-kesäkuun aikana laulaisin solistina uudessa Armi Ratiasta kertovassa oopperassa Ilmajoen musiikkijuhlilla. Tuon periodin aikana minulla olisi myös Kansallisoopperan kiertuekonsertteja Turussa sekä oma pienempi keikka Kaartin soittokunnan pienyhtyeen kanssa Helsingissä – logistisesti autottomalle siis aika hankala kokonaisuus. Tässä kohtaa huomasin, että 24Rent-palvelussa on lyhyiden jaksojen lisäksi mahdollista ottaa auto käyttöön pidemmiksikin ajoiksi minileasing-palvelun avulla. Lähdin kyselemään mahdollisuudesta ottaa autoa käyttöön tuolle ajalle ja onnekseni se olikin mahdollista ja pian minulla olikin jo auto hankittuna touko-kesäkuulle. 

Kävin hakemassa auton itselleni minulle ilmoitetusta paikasta ja ilokseni huomasin, että kyseessä oli minulle entuudestaan tuttu Toyota Corolla SW, itselatautuva hybridifarmari. Auto oli palvelulle tuttuun tyyliin erittäin hyvässä kunnossa ja kilometrilukemaltaan aivan uutta vastaava auto. Mahtava juttu! Kyseinen auto on ajotuntumaltaan erittäin vakaa ja hyvä ja kaikkien hienojen lisävarusteiden kanssa erittäin mukava ajaa pidempiäkin matkoja ja mikä parasta, käyttökustannukset jäävät varsin maltillisiksi. Nopeasti oppii ajamaan mahdollisimman kustannustehokkaasti auton mittareita apuna käyttäen. 

Farmariautolla oli erittäin kätevää lähteä pidemmälle työreissulle, kun autoon pystyi pakkaamaan kaiken sen mitä kuukausien aikana tarvitsi ja enemmänkin. Suomen kesäsäät ovat mitä ovat ja tämä alkukesä Ilmajoella ei todellakaan ollut poikkeus. Harjoitusjaksolla lämpötila oli välillä lähellä nollaa ja tuulen ja vesisateiden kanssa kaikki mahdolliset säänkestävät vaatteet olivat onnekseni pakattu autoon mukaan. 

Oopperalaulaja ja vuokra-auto - 24Rent
Myös kaikki muut keikkamatkat Ilmajoelta käsin onnistuivat hyvin. Kun maanantaina olet Ilmajoella harjoituksissa ja tiistai ja keskiviikko pitää olla Turussa ja perjantaina taas Ilmajoella ja vielä sunnuntaina käyt Helsingissä ja maanantaina takaisin Ilmajoelle niin heikompaakin olisi hirvittänyt julkisilla kulkeminen. Nyt 24Rent-palvelun avulla jokainen keikka ja niihin liittyvä matkustus sujui helposti ja kätevästi.

24Rentin toimiva ja luotettava palvelu on avannut minulle, autottomalle kulkijalle, mahdollisuuden elää normaalia autonomistajan arkea ilman suuria autonomistukseen liittyviä kuluja. On mahtavaa, kun autoa voi käyttää silloin kuin sitä tarvitsee ja siitä maksaa vain silloin kun sitä käyttää. Suosittelen kaikille!

Ensi kesänä 2024 Armi-oopperan esitykset jatkuvat taas Ilmajoen musiikkijuhlilla. Silloin 24Rentin logo auton kyljessä tulee taas näkymään Pohjanmaan lakeuksilla. 

Tuomas Lehtinen
Suomen kansallisoopperan oopperalaulaja sekä tyytyväinen 24Rent-asiakas.


Varaa yhteiskäyttöauto 2h – 2kk ajalle:
www.24rent.fi
Varaa minileasing auto 2kk – 12kk ajalle: www.24leasing.fi

divider kuva

Uutiskirjeen tilaamalla pysyt mukana ajankohtaisissa tarjouksissamme!

24Rent tilaa uutiskirje (1)