Ota juna ja vuokraa sitten auto! Lappiin helposti ja edullisesti!

Junalla matkustaminen Lappiin on upea kokemus. Varsinkin talvella on valloittavaa matkustaa katsellen junan ikkunoista lumipeitteisiä maisemia ja upeita näköaloja. Ainutlaatuinen kulttuuri ja kiehtova luonto jää monen mieleen koko elämäksi. Todennäköisesti leppoisin tapa matkustaa Lappiin on junalla. Yöjuna etelä-Suomesta tarjoaa ainutlaatuisen, kätevän, sekä turvallisen kokemuksen kokea pohjoinen Suomi ja kotimaan erilaiset näkymät.

Juna ja auton vuokraaminen - näe Lappi helposti

Matkustaminen paikan päällä Lapissa sen sijaan voi olla hankalaa, varsinkin kun sinun on selvitettävä, miten pääset paikasta toiseen. Välimatkat kohteiden välillä voivat olla pitkiä ja julkinen liikenne ei toimi samalla tavalla kuin etelä-Suomessa. Jos etsit helppoa tapaa matkustaa, kannattaa harkita junan ottamista ja sitten auton vuokraamista Rovaniemeltä tai Oulusta.

Aja varovasti Lapissa! Tiellä saattaa olla yllättävän karvaista väkeä!

Aja varovasti Lapissa! Tiellä saattaa olla yllättävän karvaista väkeä!


Kun olet saapunut määränpäähäsi, auton vuokraaminen on helppo tapa liikkua ilman, että sinun tarvitsee turvautua julkisiin liikennevälineisiin tai takseihin. Yksityisautolla liikkuminen antaa vapauden ja joustavuuden tutustua Lappiin omaan tahtiisi ja mennä minne haluat murehtimatta aikatauluista tai reiteistä. Junamatkustamisen ja autonvuokrauksen yhdistäminen on ihanteellinen tapa matkustajille, jotka haluavat matkoilleen mukavuutta ja edullisuutta.

Kun saavut Lappiin, siellä on paljon tekemistä ja nähtävää. Voit tutustua Lapin useaan vanhaan kansallispuistoon, vierailla perinteisissä saamelaiskylissä, harrastaa koiravaljakkoajelua tai moottorikelkkailua. Miksei jopa porokelkkailua Joulupukin kylän ympäri! Jos etsit jotain seikkailullisempaa Lapin kokemusta, mikset kokeilisi hiihtoa tai lumilautailua? Kotimaan kymmenet hiihtokeskukset tarjoavat erinomaisia rinteitä niin aloittelijoille kuin asiantuntijoillekin. Jos tunnet olosi rohkeaksi ja haluat eräillä, mikset kokeilisi murtomaahiihtoa ja pilkkimistä!

Lapissa pilkkiminen on ainutlaatuinen kokemus

Lapissa pilkkiminen on ainutlaatuinen kokemus!

Riippumatta siitä, mihin vuodenaikaan päätät vierailla Lapissa, siellä on aina jotain uutta ja jännittävää löydettävää! Olipa kyse revontulien ihailusta talvella tai maailman kauneimpien metsien tutkimisesta kesällä – junan ja autonvuokrauksen yhdistäminen on ehdottomasti yksi parhaista tavoista kokea kaikki se, mitä Lappi tarjoaa!

24Rentiltä voit varata henkilö- tai pakettiauton sinulle kätevästi juna-asemien välittömästä läheisyydestä Oulusta tai Rovaniemeltä. VR kuljettaa molempiin kohteisiin kätevästi ja voit junareissun jälkeen ottaa alle edullisen yhteiskäyttöauton! Tämän helpommaksi, turvallisemmaksi ja edullisemmaksi ei Lapin matkaaminen tule!

Jos tarvitset autoa Lapissa pitemmäksi aikaa, tsekkaa alla olevasta linkistä myös leasing-palvelumme. Palvelusta saat itsellesi auton Oulusta tai Rovaniemeltä 2kk – 12kk ajalle helposti, nopeasti ja ilman sitoumuksia tai piilokuluja! Maksat ainoastaan kuukausihinnan ja polttoaineen! 

Varaa itsellesi yhteiskäyttö 24Rentistä:
www.24rent.fi

Tutustu 24Leasingin osoitteessa:
www.24leasing.fi