Pian yli puolet 24Rentin henkilöautoista toimii sähköllä

25

lokakuu

Yhteiskäyttöautoalan pioneeri 24Rent jatkaa edelleen vakaata kasvuaan keskittyen erityisesti sähköisen liikenteen edistämiseen. 24Rentin täyssähkö- ja hybridiautojen määrä on kaksinkertaistunut vuodesta 2020 ja ensi kesän sesonkiin tilatuista henkilöautoista jopa puolet on täyssähköautoja tai ladattavia hybridejä.

Yhteiskäyttöautoilun ja muiden jakamistalouden liikennepalveluiden yleistyessä sekä autoteknologioiden kehittyessä yhteiskäyttöautopalvelun rooli liikenteen päästöjen vähentäjänä tulee olemaan merkittävä. Yhä useammin yhteiskäyttöautoja nähdään myös asumisen yhteydessä ja ne ovatkin lunastaneet paikkansa yhtenä asumisen lisäpalveluista erityisesti uudiskohteissa. Maan yleisesti puutteellinen latausinfra ei hidasta sähköisten yhteiskäyttöautojen leviämistä, sillä uudiskohteisiin rakennetaan tulevaisuudessa poikkeuksetta latausmahdollisuus niihin kohteisiin, joissa 24Rentin yhteiskäyttöauto palvelee taloyhtiön ja naapuruston asukkaita. 

24Rentin tavoitteena on uudistaa autolaivuetta niin, että tulevaisuudessa valtaosa henkilöautoista kulkee vaihtoehtoisella käyttövoimalla. Myös ensimmäiset ladattavat pakettiautot tullaan näkemään asiakaskäytössä kesällä 2022.