Ajoneuvojen vauriokäsittelijä – TRE (HAKU PÄÄTTYNYT)

21

huhtikuu

24 Rental Network Oy on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta, yhteiskäyttöä ja leasingpalveluita maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent, 24Leasing ja 24Go -yhteiskäyttöautopalveluina. Tiimissämme saat olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Työtehtävät koostuvat digitaalisessa ympäristössä tapahtuvasta henkilö- ja pakettiautojen vauriotarkastuksista, kustannusarvioinneista ja korjaustilauksista. Tarjoat myös taustatukea muulle organisaatiollemme ajoneuvojen teknisiin ongelmiin liittyen.

Toivomme, että tunnet ajoneuvojen ja korjaamotoiminnan perusteet, olet tunnollinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Edellytyksenä tehtävän hoidolle on että pystyt toimimaan digitaalisessa toimintaympäristössä yhteistyössä kalustotiimimme muiden jäsenten kanssa. Koulutamme sinut roolin vaatimien tietojärjestelmien käyttämiseen.

Arvostamme tiimikaveria, joka on oma-aloitteinen, reipas ja osaa tehdä itsenäisiä ratkaisuja annettujen ohjeiden perusteella. Vauriokäsittelyssä tapaukset harvoin ovat identtisiä ja menetelmiä on tarpeen soveltaa tapauskohtaisesti. Meille tärkeää on pitää ajoneuvomme hyvässä kunnossa ja roolissasi olet mahdollistamassa tätä teknisellä osaamisellasi.

Kerro meille millaisessa elämäntilanteessa olet ja millaiset tehtävät erityisesti kiinnostavat. Työtehtävät voivat ajoittua toiveidesi mukaan joustavasti arkipäiville, kuitenkin pääsääntöisesti virka-aikaan. Työ on täysipäiväistä, mutta tarvittaessa joustamme tuntimääristä tarpeidesi mukaan. Pääasiallinen työntekopaikka on Tampere, mutta tarjoamme työvälineet myös etätyön tekemistä varten.

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi

Avoimien työpaikkojen lukumäärä: 1kpl
Työaika:
Kokoaikatyö
Työn jatkuvuus: Toistaiseksi voimassa oleva
Työskentelyaika: Arkisin
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Vaadittu kielitaito: Suomi (kiitettävä), Englanti (hyvä)
Ajokortti: B
Palkan peruste: Aikapalkka

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse mahdollisimman pian osoitteeseen hakemukset@24rent.fi