Kesätyö, Asiakaspalvelun tukitehtävät, Tampere

30

tammikuu

2024

24 Rental Network Oy on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta, yhteiskäyttöä ja leasingpalveluita maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent, 24Leasing ja 24Go -yhteiskäyttöautopalveluina. Tiimissämme saat olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Etsimme kesävahvistusta Suomen suurimman yhteiskäyttöautopalvelun aspatiimiin Tampereelle. Etsitkö monipuolista kesätyötä, jossa voit kerryttää kokemusta monista työelämässä käytössä olevista sähköisistä järjestelmistä ja yhteiskäyttöautoilusta?

Perehdytämme sinut erilaisiin tukitehtäviin, joissa tukenasi on aina huipputiimimme. Aiempi asiakaspalvelukokemus on avuksi, mutta asenne ratkaisee! Arvostamme oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja halua oppia uutta. Lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sekä hallitset Googlen toimintaympäristön. Yleiset liikennesäännöt ja autoilun peruskäytänteet ovat sinulle tuttuja.

Tarjoamme sinulle työskentelytilan Tampereen keskustassa sijaitsevassa toimistossamme sekä kattavan työterveyshuollon. Yrityksemme on työntekijöidemme mielestä erinomainen ja yhteisöllinen paikka, jossa kaikki otetaan huomioon.

Kesätyön kesto on 3-4 kuukautta ja toivomme sinun osallistuvan perehdytykseen osa-aikaisesti jo toukokuun aikana. Työaikasi sijoittuu normaaliin toimistoaikaan. Mahdollisuus osa-aikaiseen työskentelyyn kesän jälkeen.

Avoimien työpaikkojen lukumäärä: 1kpl
Työaika:
Kokoaikatyö
Työn jatkuvuus: Kesätyö. Määräaikainen
Työskentelyaika: Päivisin, arkisin
Työ alkaa: Toukokuussa.
Vaadittu kielitaito: Suomi (erittäin hyvä), Englanti (hyvä)
Ajokortti: B
Palkan peruste: Aikapalkka.
Työkieli: Suomi

Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla hakemukset@24rent.fi 1.3.2024 mennessä. Lisää otsikkoon “Kesätyöhakemus: aspa”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat asiakaspalvelupäällikkö Niina Ahopelto-Marjamäeltä sähköpostitse niina@24rent.fi

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi