Autokaluston ylläpitäjä – PK-seutu (HAKU PÄÄTTYNYT)

21

huhtikuu

24 Rental Network Oy on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta, yhteiskäyttöä ja leasingpalveluita maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent, 24Leasing ja 24Go -yhteiskäyttöautopalveluina. Tiimissämme saat olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Etsimme huoltoautolla kiertävää huoltomiestä autokaluston ylläpitotehtäviin pääkaupunkiseudulla. Tehtäviin kuuluvat mm. autojen sisä- ja ulkopesut, pienet korjaukset ja huoltotehtävät, renkaiden kausivaihdot, siirtoajot ja muut tehtävät osaamisen mukaan.

Etsitkö vaihtelevaa ja aikatauluiltaan tarvittaessa joustavaa työtä? Tarjoamme paikkaa yhteiskäyttöisten henkilö- ja pakettiautojemme ylläpitotehtävissä. Työ on pääosin itsenäisesti huoltoautolla siirtyen ulkotyönä tehtävää autojen ylläpitoa ja tarkistamista.

Toivomme, että tunnet autojen perusteet, olet tunnollinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla ei tarvitse olla autoalan koulutusta, kunhan sinulla on ajokortti ja ymmärrys autojen toiminnasta. Työssä apunasi on kollegoiden lisäksi huoltoauto, työkaluja ja älypuhelin, joiden käyttöön opastamme kyllä, kunhan sinulla riittää intoa opiskella uutta. Ajokortti on edellytys työn hoitamiselle.

Arvostamme tiimikaveria, joka on oma-aloitteinen, reipas ja osaa käyttää maalaisjärkeä. Meille tärkeää on pitää automme hyvässä kunnossa ja sinä toimit kentällä silminämme ja käsinämme tavoitteen varmistamiseksi.

Kerro meille millaisessa elämäntilanteessa olet ja millaiset tehtävät erityisesti kiinnostavat. Työtehtävät voivat ajoittua toiveidesi mukaan joustavasti arkipäiville ja halutessasi osin myös viikonlopuille. Työ on täysipäiväistä, mutta tarvittaessa joustamme tuntimääristä tarpeidesi mukaan. Työ sopii näin mahdollisesti myös säännöllisiä lisäansioita tai osa-aikaista työtä etsiville.

Tehtävän palkkaus toimenkuvan ja sopimuksen mukaan ja voit halutessasi laskuttaa työsi myös osuuskunnan tai oman yrityksesi kautta.

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi

Avoimien työpaikkojen lukumäärä: 1kpl
Työaika:
Kokoaikatyö
Työn jatkuvuus: Toistaiseksi voimassa oleva
Työskentelyaika: Arkisin
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Vaadittu kielitaito: Suomi (kiitettävä), Englanti (hyvä)
Ajokortti: B
Palkan peruste: Aikapalkka

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse 18.12.2022 klo 23:00 mennessä osoitteeseen hakemukset@24rent.fi