KESÄTYÖ: Aspa – TRE (HAKU PÄÄTTYNYT)

20

helmikuu

24 Rental Network Oy on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta, yhteiskäyttöä ja leasingpalveluita maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent, 24Leasing ja 24Go -yhteiskäyttöautopalveluina. Tiimissämme saat olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Etsimme vahvistusta Suomen suurimman yhteiskäyttöautopalvelun asiakaspalvelutiimiin Tampereelle. Tehtäviin kuuluu tiimin avustavat tukitehtävät.

Etsitkö mielenkiintoista kesätyötä, jossa voit kerryttää kokemusta monista työelämässä käytössä olevista sähköisistä järjestelmistä ja yhteiskäyttöautoilusta?

Perehdytämme sinut erilaisiin tukitehtäviin, joissa tukenasi on aina huipputiimimme. Aiempi asiakaspalvelukokemus on avuksi mutta asenne ratkaisee! Arvostamme oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja halua oppia uutta. Lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sekä hallitset Googlen toimintaympäristön. Yleiset liikennesäännöt ja autoilun peruskäytänteet ovat sinulle tuttuja.

Tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon sekä tarvittavat työvälineet etätyötä varten. Yrityksemme on työntekijöidemme mielestä erinomainen ja yhteisöllinen paikka, jossa kaikki otetaan huomioon.

Kesätyön kesto on 2-4 kuukautta ja toivomme sinun osallistuvan perehdytykseen osa-aikaisesti jo toukokuun aikana. Työaikasi sijoittuu normaaliin toimistoaikaan. Mahdollisuus osa-aikaiseen työskentelyyn myös iltaisin ja viikonloppuisin kesän jälkeen.

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi

Avoimien työpaikkojen lukumäärä: 1kpl
Työaika:
Kokoaikatyö
Työsuhde: Työsuhde
Työn jatkuvuus: Kesätyö. Määräaikainen kesto 3-6kk
Työskentelyaika: Päivisin. Arkisin.
Työ alkaa: 1.6.2023
Vaadittu kielitaito: Suomi (erittäin hyvä), Englanti (hyvä)
Ajokortti: B
Palkan peruste: Aikapalkka. Mahdollisuus osa-aikaisuuteen.
Työkieli: Suomi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostitse osoitteeseen aspahakemukset@24rent.fi
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä samasta sähköpostiosoitteesta.