KESÄTYÖ: Autokaluston ylläpidon hallinnolliset tehtävät – Tampere (HAKU PÄÄTTYNYT)

20

helmikuu

24 Rental Network Oy on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta, yhteiskäyttöä ja leasingpalveluita maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent, 24Leasing ja 24Go -yhteiskäyttöautopalveluina. Tiimissämme saat olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Etsimme vahvistusta Suomen suurimman yhteiskäyttöautopalvelun kalustotiimiin Tampereelle kesän ajaksi.

Etsitkö mielenkiintoista kesätyötä tai harjoittelua, jossa pääset käyttämään monipuolisia digitaalisia työkaluja lähes 1000 auton kaluston hallitsemiseksi ja ylläpitämiseksi?

Työ on pääosin Tampereen toimistolla tehtävää autokalustomme hallintaa erilaisten järjestelmien kautta. Tehtäviin kuuluu mm. vikojen ja puutteiden havaitseminen kerätyn datan ja palautteiden perusteella, huolto- ja korjaustarpeen arviointia, työtilausten laatimista huoltohenkilöstölle ja muita monipuolisia kaluston elinkaareen liittyviä tehtäviä osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Arvostamme tiimikaveria, joka on oma-aloitteinen, reipas ja osaa käyttää maalaisjärkeä. Toivomme, että tunnet autojen perusteet, olet tunnollinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla ei tarvitse olla autoalan koulutusta, kunhan sinulla on ajokortti ja ymmärrys autojen toiminnasta. .

Työ on täysipäiväistä tai osa-aikaista, toivomuksesi mukaan. Kesätyön kesto on 2-4 kuukautta. Ilmoitathan jo hakemuksessa milloin olet käytettävissä.

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi

Avoimien työpaikkojen lukumäärä: 1kpl
Työaika:
Kokoaikatyö
Työsuhde: Työsuhde
Työn jatkuvuus: Kesätyö. Määräaikainen. Kesto 2-4kk
Työskentelyaika: Virka-aikaan. Arkisin.
Työ alkaa: Keväällä tai kesällä. Sovitusti.
Vaadittu kielitaito: Suomi (erittäin hyvä), Englanti (hyvä)
Ajokortti: B
Palkan peruste: Aikapalkka. Mahdollisuus osa-aikaisuuteen.
Työkieli: Suomi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@24rent.fi
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä samasta sähköpostiosoitteesta.