KESÄTYÖ: Autokaluston ylläpitäjä – Tampere (HAKU PÄÄTTYNYT)

20
helmikuu
24 Rental Network Oy on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta, yhteiskäyttöä ja leasingpalveluita maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent, 24Leasing ja 24Go -yhteiskäyttöautopalveluina. Tiimissämme saat olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.
Etsimme huoltoautolla kiertävää kesätyöntekijää autokaluston ylläpitotehtäviin Tampereen seudulla. Tehtäviin kuuluvat mm. autojen sisä- ja ulkopesut, pienet korjaukset ja huoltotehtävät, siirtoajot ja muut tehtävät osaamisen mukaan.

Työ on pääosin itsenäisesti ulkotyönä tehtävää autojen ylläpitoa ja tarkistamista. Tehtäviin kuuluu mm. autojen sisä- ja ulkopesut, pienet huoltotehtävät, renkaiden kausivaihdot, siirtoajo, sekä muut kaluston elinkaareen liittyvät tehtävät osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Arvostamme tiimikaveria, joka on oma-aloitteinen, reipas ja osaa käyttää maalaisjärkeä. Toivomme, että tunnet autojen perusteet, olet tunnollinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla ei tarvitse olla autoalan koulutusta, kunhan sinulla on ymmärrystä autojen toiminnasta. Ajokortti (B) on edellytys työn hoitamiselle.

Työ on täysipäiväistä tai osa-aikaista, toivomuksesi mukaan. Kesätyön kesto on 2-4 kuukautta. Ilmoitathan jo hakemuksessa milloin olisit käytettävissä.

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi

Avoimien työpaikkojen lukumäärä: 1kpl
Työaika:
Kokoaikatyö
Työsuhde: Työsuhde
Työn jatkuvuus: Kesätyö. Määräaikainen. Kesto 2-4kk
Työskentelyaika: Virka-aika. Arkisin.
Työ alkaa: Keväällä tai kesällä. Sovittavissa.
Vaadittu kielitaito: Suomi (erittäin hyvä), Englanti (hyvä)
Ajokortti: B
Palkan peruste: Aikapalkka.
Työkieli: Suomi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@24rent.fi
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä samasta sähköpostiosoitteesta.