Sähköauto leasing

Sähköautojen leasing on houkutteleva vaihtoehto monille kuljettajille, jotka haluavat toimia ympäristöystävällisesti ja säästää polttoainekustannuksissa. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon, jos harkitset sähköauton leasingvuokrausta.

Sähköautoleasingin suurin etu on se, että sillä voi säästää paljon rahaa polttoainekustannuksissa. Sähköautot ovat energiatehokkaampia kuin bensiiniautot, joten säästöt ovat suuret. Lisäksi sähköautot eivät aiheuta saastepäästöjä, joten autat omalta osaltasi ympäristöä.

sähköauto leasing, 24Rent ja 24Leasing

Sähköautojen leasingin etuna on myös se, että sen avulla voit välttää esimerkiksi kaasuauton huoltoon liittyvät hankaluudet. Sähköautoissa on paljon vähemmän liikkuvia osia kuin bensiiniautoissa, joten ne vaativat vähemmän huoltoa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia öljynvaihdoista, kuluvien osien vaihtamisesta yhtä paljoa, tai muista tavallisista huoltotöistä.

Sähköautoleasingissä on tietysti myös haittoja. Ensinnäkin sähköautojen leasing voi olla kalliimpaa kuin kaasuautojen. Lisäksi sähköautoja ei välttämättä ole saatavilla kaikilla alueilla. Ennen kuin liisaat sähköauton, varmista, että lähellä on latausasema, jossa voit helposti ladata akun. Uudempien kerrostaloyhtiöiden ja rivitaloyhtiöden parkkipaikoilta löytyy jo sähköauton latauspiste.

24Leasingissä ei ole vielä tarjolla täyssähköisiä autoja, mutta erilaisia ladattavia hybrideitä löytyy valikoimasta mittava määrä. Mene 24Leasing sivulle ja tarkista leasing-laskurista sinulle sopiva minileasing-auto. Yrityksemme on yksi Suomen halvimpia leasing-palveluita, sillä palvelumme sisältää kaiken ilman mitään piilokuluja. Meiltä saat leasingin minimillään 2kk ajalle ja pisimmillään 12 kuukaudeksi.

Sähköauto leasingin varauksen voi aloittaa kätevästi omalla puhelimella

MEISTÄ
24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 30 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelusta voi varata auton minimillään 2h tarpeeseen ja pisimmillään peräti vuodeksi. 

Tutustu minileasingiin joustavasti osoitteessa: www.24leasing.fi
Varaa auto heti käyttöösi osoitteessa: www.24rent.fi