TOP 10 vinkit - Kuinka vuokrata vuokrata auto halvimmalla?

TOP 10 vinkit – Kuinka vuokrata vuokrata auto halvimmalla?

Tähän kysymykseen ei aina ole lopullista vastausta, sillä se riippuu monista tekijöistä, kuten budjetistasi, auton tarpeestasi, alueestasi ja esimerkiksi siitä, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset auton. Palveluamme käyttäessänne on kuitenkin muutamia selkeitä asioita, jotka kannattaa pitää mielessä ja jotka auttavat sinua saamaan parhaan mahdollisen hinnan palvelussamme.

1. VARAA AUTOSI PÄIVÄSAJALLE
Ota huomioon, mihin vuorokauden aikaan tarvitset autoa vuokralle. Palvelumme autojen tuntihinnat ovat halvimpia arkisin 08.00-16.00 välisenä aikana. Hintojen portaisuus johtuu siitä että haluamme tarjota palvelua edullisimmin päiväkäyttäjille.

2. VARAA AUTOSI ARKIPÄIVILLE
Kannattaa myös ottaa huomioon, että mille viikonpäivälle varauksesi sijoittuu. Arjelle (ma-pe) sijoittuvat varaukset ovat edullisempia kuin viikonloppuisin (la-su). Viikonloppuisin autojen käyttöaste on huomattavasti korkeampi ja samalla yrityksemme toiminnan kulut ovat korkeammat, joten kulut näkyvät myös autojen hinnassa lievinä korotuksina.

3. VARAA AUTOSI KESKUSTAN ULKOPUOLELTA
Autot, jotka eivät sijaitse keskustassa voivat olla tuntihinnaltaan merkittävästi edullisempia. Palvelussamme olevat autot ovat maantieteellisesti sijoitettu ympäri kaupunkien keskustoja ja liikenteen solmukohtia. Kannattaa käyttää hieman aikaa ja selailla palvelumme autoja, jotta löydät itsellesi edullisimman sopivan kulkineen. Hieman sivummalta saatat löytää auton, jonka tuntihinta on jopa puolet halvempi keskustassa sijaitsevaan autoon verrattuna.

 

 

top 10 vinkit pakettiauton vuokraukseen

Pakettiauton edulliseen vuokraamiseen on monia vaihtoehtoja!

 

 

4. VARAA SESONKIEN ULKOPUOLELLA
Jos tarvitset henkilöautoa sesonkeina, kannattaa varautua korkeampiin hintoihin. Yleisesti ottaen palvelumme hinnat ovat korkeammat sesonkiaikoina, kuten syys-, kesä- ja talvilomien aikaan. Jos mahdollista, yritä varata henkilöauto näiden aikojen ulkopuolella tai tee varaus hyvissä ajoin mahdollisen ennakkovaraajan edun hyödyntämiseksi. Jos sinulla ei ole mahdollista joustaa ajankohdasta, kannattaa tarkistaa voisitko saada pakettiauton halvemmalla kuin henkilöauton. Palvelussamme on säännöllisiä kampanjoita sesongeille, jossa pakettiauton saa esimerkiksi huomattavasti edullisemmin kuin normaalisti.

5. KUUN TAITTEISSA HINTAVAMPAA
Jos tarvitset pakettiautoa, kannattaa se varata muulloin kuin kuun vaihteissa. Kuukauden vaihteet ovat palvelumme pakettiautojen aktiivisinta käyttöaikaa asiakkaiden muutoista johtuen, joten jos mahdollista, yritä varata autosi näiden päivien ulkopuolella. Jos sinulle ei ole mahdollista joustaa ajankohdasta, kannattaa pakettiauto varata ajoissa, sillä alueista riippuen pakettiautomme myydään loppuun kuun vaihteiden taitteissa.

6. ÄKKILÄHDÖT
Tsekkaa palvelumme äkkilähdöt! Jos tarvitset autoa seuraavalle kahdelle päivälle, hakukoneemme tarjoaa alueesta riippuen äkkilähtöjä automaattisesti jos autoja on vapaana. Äkkilähdöt palvelussamme ovat jopa 51% edullisempia normaaliin hintaan verrattuna.

7. YHDENSUUNTAISET AJOT JA SIIRTOAJOT
Jos sinulla on tarvetta vain yhdensuuntaiselle reissulle ja sinulla ei ole paljoa matkatavaraa, tsekkaa SIIRTOAJOT -sivusto! Siirtoajot-sivu toimii auto- sekä rengaskalustomme siirtämisen apuvälineenä kaupungista toiseen. Tarjoamme sivustolla autojen siirtoajoja kaupungista toiseen jopa täysin ilmaiseksi, joten kannattaa olla haukkana paikalla! Maksat siis ainoastaan polttoaineista ja valitsemistasi lisäpalveluista! Huomioithan että siirtoajot ovat aina yhdensuuntaisia ja useasti auton tavaratilassa ovat esimerkiksi auton toiset renkaat, jotka rajoittavat hieman auton tavaratilan käyttöä.

 

top 10 vinkit autonvuokraukseen

Autonvuokraus keskustasta ei aina ole edullisin tapa!

 

 

8. TARJOUKSET -SIVU
Tsekkaa TARJOUKSET-sivu! Olemme lisänneet kotisivuillemme uuden tarjoukset-sivuston josta löytyy ajankohtaiset kampanjat, sekä alennukset palvelumme ajoneuvoihin. Sivustolta voit löytää itsellesi merkittäviä etuja, joten tarkista sivusto ennen kuin teet varauksesi!

9. SEURAA SOMESSA
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa! Nopeimmat tarjouksemme, etumme ja ajankohtaisuudet löydät kuitenkin meillä aina somesta. Facebook, Instagram ja TikTok ovat alustoja josta löydät palvelumme kovimmat tarjoukset ja joita et löydä välttämättä mistään muualta. Jos siis haluat olla kartalla parhaista eduista, suuntaa someen!

10. PITKÄT VARAUKSET LEASINGIN AVULLA HALVEMMALLA
Jos olet tekemässä pidempää varausta, kannattaa harkita palvelumme leasing-vaihtoehtoa. 24Leasingin kautta voit vuokrata auton minimissään 2kk ajalle ja leasing tulee halvemmaksi pitempiin 24Rent-varauksiin verrattuna. 24Leasing sopimus ei sisällä starttimaksuja, sitoumuksia, tai mitään muita piilotettuja kuluja. Maksat ainoastaan auton kuukausihinnan ja polttoaineet.

 

top 10 vinkit - leasing halvempi vaihtoehto pitkäaikaiselle autonvuokraukselle

Leasing on halvempi vaihtoehto pitkäaikaiselle autonvuokraukselle

 

Varaa itsellesi yhteiskäyttö 24Rentistä: www.24rent.fi

Varaa itsellesi leasingauto osoitteessa 24Leasing: www.24leasing.fi