TOP 10 vinkit – Kuinka vuokrata vuokrata auto halvimmalla?

Tähän kysymykseen ei aina ole lopullista vastausta, sillä se riippuu monista tekijöistä, kuten budjetistasi, tarpeestasi, alueestasi ja kuinka pitkäksi aikaa tarvitset auton. Palvelumme käytössä on kuitenkin muutamia selkeitä asioita, jotka kannattaa pitää mielessä ja jotka auttavat sinua saamaan parhaan mahdollisen hinnan palvelussamme.

1. VARAA AUTOSI PÄIVÄSAJALLE
Ota huomioon, mihin vuorokauden aikaan tarvitset autoa vuokralle. Palvelumme autojen tuntihinnat ovat halvimpia arkisin 8.00–16.00. Hintojen porrastus johtuu siitä, että haluamme tarjota palvelua edullisimmin päiväkäyttäjille.

2. VARAA AUTOSI ARKIPÄIVILLE
Kannattaa myös ottaa huomioon, että mille viikonpäivälle varauksesi sijoittuu. Arkeen (ma–pe) sijoittuvat varaukset ovat edullisempia kuin viikonloppuvaraukset (la–su). Viikonloppuisin autojen käyttöaste on huomattavan korkea ja yrityksemme toiminnan kulut arkipäiviä korkeammat, ja tämä näkyy myös autojen hinnassa lievinä korotuksina.

3. VARAA AUTOSI KESKUSTAN ULKOPUOLELTA
Autot, jotka eivät sijaitse keskustassa, voivat olla tuntihinnaltaan merkittävästi keskustan autoja edullisempia. Palvelussamme olevat autot on sijoitettu kaupunkien keskustoihin ja liikenteen solmukohtiin. Kannattaa käyttää hieman aikaa ja selailla palvelussamme olevia autoja, jotta löydät itsellesi sopivan ja edullisen kulkineen. Hieman sivummalta saatat löytää auton, jonka tuntihinta on jopa puolet halvempi keskustassa sijaitsevaan autoon verrattuna.

 

 

top 10 vinkit pakettiauton vuokraukseen

Edulliseen pakettiauton vuokraamiseen on monia vaihtoehtoja!

 

 

4. VARAA SESONKIEN ULKOPUOLELLA
Jos tarvitset henkilöautoa sesonkiaikaan, kannattaa varautua korkeampiin hintoihin. Yleisesti ottaen palvelumme hinnat ovat korkeammat sesonkiaikoina, kuten syys-, kesä- ja talvilomien aikaan. Jos mahdollista, yritä varata henkilöauto näiden aikojen ulkopuolella tai tee varaus hyvissä ajoin mahdollisen ennakkovaraajan edun hyödyntämiseksi. Jos et voi joustaa ajankohdasta, kannattaa tarkistaa voisitko saada pakettiauton halvemmalla kuin henkilöauton. Palvelussamme on säännöllisiä sesonkikampanjoita, joissa esimerkiksi pakettiauton saa huomattavasti edullisemmin kuin normaalisti.

5. VÄLTÄ KUUNVAIHDETTA
Jos tarvitset pakettiautoa, kannattaa se varata muulloin kuin kuunvaihteessa. Kalenterikuukausien vaihteet ovat palvelumme pakettiautojen aktiivisinta käyttöaikaa, sillä niitä varataan usein muuttoja varten. Jos kuitenkin tarvitset pakettiautoa juuri kuunvaihteesssa, kannattaa se varata ajoissa, koska kuunvaihteen lähestyessä pakettiauton saatavuutta ei voida taata kaikilla alueilla.

6. VARAA ÄKKILÄHTÖ
Tsekkaa palvelumme äkkilähdöt! Jos tarvitset autoa seuraavalle kahdelle päivälle, hakukoneemme tarjoaa alueesta riippuen äkkilähtöjä automaattisesti, jos autoja on vapaana. Äkkilähdöt ovat palvelussamme jopa 51 % normaalihintaa edullisempia.

7. VARAA SIIRTOAJO
Jos sinulla on tarvetta vain yhdensuuntaiselle reissulle eikä sinulla ole paljoa matkatavaraa, tsekkaa SIIRTOAJOT-sivusto! Se toimii auto- ja rengaskalustomme siirtämisen apuvälineenä kaupungista toiseen. Tarjoamme sivustolla autojen siirtoajoja kaupungista toiseen jopa täysin ilmaiseksi, joten kannattaa olla haukkana paikalla! Maksat siis ainoastaan polttoaineista ja valitsemistasi lisäpalveluista! Huomaathan, että siirtoajot ovat aina yhdensuuntaisia ja useasti auton tavaratilassa ovat esimerkiksi auton toiset renkaat, mikä rajoittaa hieman tavaratilan käyttöä.

 

top 10 vinkit autonvuokraukseen

Autonvuokraus keskustasta ei aina ole edullisin tapa!

 

 

8. HYÖDYNNÄ TARJOUKSET
Tsekkaa TARJOUKSET-sivu! Olemme lisänneet kotisivuillemme uuden Tarjoukset-sivun, josta löytyy ajankohtaiset kampanjat ja alennukset palvelumme ajoneuvoihin. Sivulta voit löytää itsellesi merkittäviä etuja, joten kannattaa käväistä siellä ennen kuin teet varauksesi!

9. SEURAA SOMESSA
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa! Nopeiten löydät tarjouksemme, etumme ja ajankohtaiset asiat aina somesta. Facebook, Instagram ja TikTok ovat alustoja, joihin postaamme palvelumme kovimmat tarjoukset, joita et löydä välttämättä mistään muualta. Jos siis haluat olla kartalla parhaista eduista, suuntaa someen!

10. TEE PITKIIN VARAUKSIIN LEASING-SOPIMUS
Jos olet tekemässä pidempää varausta, kannattaa harkita palvelumme minileasing-vaihtoehtoa. 24Leasingin kautta voit vuokrata auton minimissään 2 kuukauden ajalle. Pitkissä varauksissa minileasing tulee halvemmaksi kuin tavallinen 24Rent-varaus. 24Leasing-sopimus ei sisällä starttimaksuja, sitoumuksia tai muita piilotettuja kuluja. Maksat ainoastaan auton kuukausihinnan ja polttoaineet.

 

top 10 vinkit - leasing halvempi vaihtoehto pitkäaikaiselle autonvuokraukselle

Leasing on tavallista vuokrausta halvempi vaihtoehto pitkissä varauksissa

 

Varaa itsellesi yhteiskäyttöauto 24Rentistä: www.24rent.fi

Varaa itsellesi leasingauto 24Leasingista: www.24leasing.fi