Uusi äkkilähtöjen alennustyökalu tuo entistä edullisemmat autot lähemmäksi kaikkia!

Hyviä uutisia Suomi! Palautteisiin perustuen olemme jälleen tuoneet entistä edukkaampia vaihtoehtoja ja työkaluja palveluumme. Yhteiskäyttöautoilu on jälleen kerran askeleen lähempänä kaikkien suomalaisten arkea!   

Ennätyksellinen kesä ja mahtavat palautteet
Alkukesästä uutisoimme henkilöautojen hinnan laskusta suurissa kaupungeissa ja voimmekin ilolla kertoa suomalaisten käyttäneen palvelumme henkilöautoja tänä kesänä entistä mittavammin. Henkilöautojen varaukset kasvoivat kesän kiireisimpinä viikkoina vuoden 2021 kesään verrattuna peräti 30% ja uusia asiakkaita löysi luoksemme entistä enemmän. Varsinkin perheet ovat löytäneet uudesta kaupunkiautokonseptistamme itselleen käytännöllisen tavan liikkua saumattomasti ja entistä edullisemmin.

uusi alennustyökalu saatavilla 24Rent

 

Olemme saaneet paljon erinomaista palautetta kaupunkien keskustoissa sijaitsevista yhteiskäyttöautoista, sekä entistä edullisemmasta kaupunkiautokonseptista, joka palvelee ihmisiä entistä paremmin. Edullisen arkihinnoittelun, saatavuuden ja käytännöllisyyden myötä yksityisautoilu on nyt osa myös niiden perheiden arkea, joille oman auton omistaminen ei ole taloudellisesti mahdollista. Kallistuneen polttoaineen myötä ekologisille kaupunkiautoille on entistä suurempi kysyntä, kun pitkät matkat on taloudellisempaa taittaa julkisilla kulkuvälineillä.

“Palaute yhteiskäyttöautoistamme on ollut tänä kesänä erittäin positiivista ja on ollut todella hienoa huomata erityisesti perheiden omaksuneen uuden toimintakulttuurin arjessaan sekä loma-aikoina. Uusi kaupunkiautokonsepti on tullut jäädäkseen ja piakkoin saamme lisättyä edulliset kaupunkiautot jokaiseen Suomen yli 30 kaupunkiin jossa toimimme!” toteaa 24 Rental Network Oy:n toimitusjohtaja Matti Hänninen

Uusi äkkilähtöjen alennustyökalu nyt hakukoneessamme
Palautteisiin perustuen, toimme kesällä hakukoneeseemme myös uuden toiminnon joka helpottaa entistä halvempien yhteiskäyttöautojen löytämistä äkkilähtöihin. Asiakkaat voivat hakea yhteiskäyttöautoja tuttuun tyyliin haluamaltaan alueelta ja jos alueella on hakuhetkellä tarjolla alennuksessa olevia henkilöautoja, tai pakettiautoja, tarjoaa hakukone niitä haun yhteydessä automaattisesti. Alennusosio tuo asiakkaalle entistä paremmin esille uudet edulliset hinnat lähivuorokausille ja samalla on mahdollista nähdä entistä kattavampi näkymä palvelun autovalikoimasta.

“Asiakkaiden toiveesta lähdimme kehittämään hakukoneesemme alennustyökalua ja se on yllättänyt myös meidät suosiollaan. Palvelumme kehittäminen on meillä päivittäin työpöydällä, mutta uudesta alennustyökalusta ovat sekä asiakkaat, että me 24Rentillä erittäin innoissamme! Nyt asiakkaat voivat entistä helpommin tietää mitkä autot ovat palvelussa sillä hetkellä edullisimmillaan ja samalla autovalikoimamme tulee asiakkaalle entistä kattavammin esille!” toteaa Matti Hänninen innoissaan

Etusivun alennustyökalu saatavilla!

Etusivun alennustyökalu saatavilla! Kirjota hakukoneeseemme ensiksi alue, josta auton haluat varata. Tämän jälkeen hakukone tarjoaa sinulle halpoja äkkilähtöjä jos niitä on saatavilla!


24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 30 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelusta voi varata auton minimillään 2h tarpeeseen ja pisimmillään peräti vuodeksi. 

Varaa auto osoitteessa: www.24rent.fi