Vaikuta valinnoillasi koko Suomen parhaaksi!

5

syyskuu

24 Rental Network on Suomen johtava yhteiskäyttöauto-operaattori. Toimintamme on kestävän kehityksen periaatteiden mukaista vastuullista, kannattavaa, yritystoimintaa. Lue lisää, miten hoidamme yhteiskuntavelvoitteemme monelta eri kantilta.

Ainoana toimijana Suomessa 24 Rental Networkilla on autoja tarjolla ympäri maan ja monipuolisella kalustolla. Tuemme alueellista hyvinvointia ja kehitämme yhteistyötä muun muassa erikokoisten kaupunkien kanssa. Esimerkiksi Lahti valittiin juuri ensimmäisenä suomalaisena Euroopan ympäristöpääkaupungiksi vuodeksi 2021. Ennen valintaa Lahti salli yhteiskäyttöautoillemme vapaan pysäköinnin keskustassaan.

Myös Imatra otti vähän aikaa sitten käyttöönsä yhteiskäyttöautopalvelumme, jossa autot ovat päivisin kaupungin työntekijöiden käytössä ja muina aikoina kuntalaisten saumatonta liikkumista turvaamassa ja hyvinvointia kasvattamassa. Imatralaiset ovat ottaneet palvelumme vastaan innostuneesti.

24 Rental Network on mukana kehittämässä uusia asuinalueita rakennusyhtiöiden ja vastaavien kanssa ympäri Suomen. Autojamme löytyy esimerkiksi Lumo-vuokrakotien, VTS-kotien ja TOASin opiskelijatalojen pihoilta. Lähitulevaisuudessa yhteiskäyttöautoja saadaan lisää uudiskohteisiin, kun yhteistyökohteet Bonavan ja YIT:n kanssa valmistuvat.

Tuemme myös julkisten liikennevälineiden käyttöä: matkaketjut paranevat yhteiskäyttöautojemme myötä. Asiakkaamme voivat esimerkiksi matkustaa työmatkalle junalla ja hoitaa loppupään kaupunkiajot kätevästi yhteiskäyttöautoillamme. Isoimmilla paikkakunnilla autoissamme on myös parkkiluvat, jotka sallivat ilmaisen pysäköinnin alueiden keskustoissa.

24 Rental Network osallistuu Suomen autokannan nuorennustalkoisiin: automme ovat laadukkaita, turvallisia sekä vähäpäästöisiä ja pääasiassa alle 2 vuotta vanhoja. Mallistostamme löytyy esimerkiksi paljon hybridejä, jotka tällä hetkellä näyttäytyvät varsinkin kaupunkiajossa varteenotettavina ekologisina vaihtoehtoina. Ilmastotalkoot ovat tätä kautta myös vahvasti lähellä sydäntämme.

Toisin kuin moni muu toimija alalla, 24 Rental Network on suomalainen perheyritys ja investoi jatkuvasti: tuotekehityksen lisäksi olemme satsanneet vahvasti autokalustoomme. Olemmekin sekä palvelun kattavuudelta että kalusto- ja asiakasmääriltämme Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu.

Pystymme tarjoamaan myös yritys- ja yhteisöasiakkaille entistä joustavampia liikkumisen palveluita. Yhteiskäyttöautoilun suosio kasvaa maailmalla 50 % vuosivauhtia, joten kasvun mahdollisuuksia myös Suomesta löytyy viljalti.

Kun palvelumme tulee kasvamaan ja laajentumaan entisestään, se vaikuttaa positiivisesti moniin asioihin: autokanta pienenee ja nuorentuu, päästöt vähenevät, autoja käytetään oikeaan tarpeeseen ja esimerkiksi kaupunkien viihtyvyys paranee, koska parkkipaikkoja ei tarvitse rakentaa enää niin paljon.

Innovaatiot ovat osa arjen työtämme: esimerkiksi kehittämämme minuuttipohjainen go now! -palvelu voitti älykkään liikenteen ja kuljetuksen kategorian Paras Mobiilipalvelu 2018 -kilpailussa. Kilpailuun osallistui lähes sata palvelua kuudessa eri sarjassa, ja sen tuomariston puheenjohtajana toimi silloinen liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Asiakastyytyväisyys on meille jatkuvan kehittämisen kohde: tavoitteemme on, että asiakas saisi tarvitsemansa auton vuokrattua mahdollisimman nopeasti digitaalisia kanavia hyödyntäen. Ketterän toimintamallimme ansiosta olemme päässeet eroon kankeista prosesseista. Kalustostamme löytyy autoja erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin, pienistä ekotehokkaista kaupunkiautoista voimakkaisiin pakettiautoihin asti.

Liikenne palveluna on osa kiertotaloutta ja tulevaisuuden liiketoimintamalleja. 24 Rental Network on vahvasti mukana viemässä Suomea kohti uudenlaista taloudellista toimeliaisuutta. Sen osoittaa esimerkiksi se, että meidät on jo useamman kerran valittu Sitran 100 kiinnostavimman kiertotalousyrityksen joukkoon.

Olemme suomalainen perheyritys ja maksamme veromme Suomeen. Henkilöstömme kasvaa jatkuvasti. Toteutamme siis yhteiskuntavastuumme kaikin puolin esimerkillisesti. Hyppää mukaan yhteiskäyttöautoilun kelkkaan!

Ps.: Tiedätkö yhteiskäyttöautolle erinomaisen uuden paikan, josta alueen asukkaat tai yritykset voisivat hyötyä? Tai kaipaatko autojamme johonkin liikenteen solmukohtaan? Ota rohkeasti yhteyttä, kuulemme mieluusti uusia ideoita!