Kuinka saada yhteiskäyttöauto yrityksesi pihaan?

Haluatko tehdä yrityksesi liikkumisesta helpompaa ja ympäristöystävällisempää? Onko ajatuksenasi siirtyä kohti kestävämpiä liikkumisratkaisuja? 24Rent-yhteiskäyttöautopalvelu voi olla juuri se ratkaisu, jota olet etsinyt. Tässä artikkelissa kerromme, miten yhteiskäyttöauto saapuu yrityksesi pihaan ja kuinka voit tehdä liikkumisesta sekä taloudellisesti että ekologisesti järkevämpää.

Yhteiskäyttöauto – Ympäristöystävällinen ja kustannustehokas ratkaisu

Yhteiskäyttöautot ovat nousemassa suosituksi liikkumismuodoksi Suomessa. Tuhannet yritykset ympäri Suomea ovat ottaneet yhteiskäyttöauton pysyväksi osaksi omaa toimintaa ja yrityksensä arkea. Yhteiskäyttöauto tarjoaa ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan ratkaisun yrityksille, jotka haluavat vähentää hiilijalanjälkeään ja säästää kuluissa. 24Rent-yhteiskäyttöautopalvelu tarjoaa mahdollisuuden käyttää autoa silloin kun sitä tarvitsee, ilman omistamisen huolia ja kustannuksia. Tällä hetkellä yhteiskäyttöautojamme sijaitsee satojen suomalaisten yrityksen pihoissa ja parkkipaikoilla. Yhteiskäyttöauto palvelee sekä yrityksen työntekijöitä, sekä asiakkaita.

Yhteiskäyttöauto - Ympäristöystävällinen ja kustannustehokas ratkaisu

24Rent – Suomen suurin ja luotettavin yhteiskäyttöautopalvelu

24Rent on Suomen luotettavin yhteiskäyttöautopalvelu. Tästä kertoo palvelumme yli 400 000 yhteiskäyttöauton varausta ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa! Tämän artikkelin kirjoitushetkellä asiakastyytyväisyys on peräti 4.3/5. Palvelumme kattaa koko maan, Helsingistä Rovaniemelle, tarjoten laadukkaita ja luotettavia autoja yritysten käyttöön. 24Rent tarjoaa helppokäyttöisen mobiilisovelluksen, jonka avulla yrityksesi työntekijät voivat varata ja käyttää autoja milloin tahansa.

Suomen suurin ja luotettavin yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent

Yhteiskäyttöautoilu on ennen kaikkea huoletonta!

 

Kuinka saada yhteiskäyttöauto yrityksesi pihaan?

Saadaksesi 24Rent-yhteiskäyttöauton yrityksesi pihaan, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä meihin sivustomme lomakkeella ja kertoa tarpeistasi. Riippuen yhteistyön muodosta ja auton arvioidusta käyttöasteesta, voidaan yhteiskäyttöauto jättää vain yrityksesi työntekijöiden käyttöön. Useissa tapauksissa kuitenkin suositamme että auto jätetään avoimeen käyttöön kaikille jotka sitä tarvitsevat. Tärkeintä että löytyy teille sopiva yhteistyön malli ja kohteeseenne sopiva auto. Jos auton käyttöaste arvioidaan olevan mittava, voidaan kohteeseen sijoittaa tarpeesta riippuen useampikin yhteiskäyttöauto. Palvelumme kattaa kaiken, auton ylläpidosta vakuutuksiin, joten sinä voit keskittyä olennaiseen – yrityksesi pyörittämiseen. Lataa itsellesi infopaketti tästä: https://www.24rent.fi/kiinteistoille/yhteisoille/

24Rent – Kotimainen perheyritys ja hiilineutraali palvelu

24Rent on ylpeästi kotimainen perheyritys, jonka arvot juontavat juurensa suomalaiseen sisuun ja kestävään kehitykseen. Pyrimme jatkuvasti minimoimaan toimintamme ympäristövaikutukset ja olemme sitoutuneet tarjoamaan hiilineutraalin palvelun. Arvojemme ytimessä on vastuullisuus – niin ympäristöä, asiakkaitamme kuin työntekijöitämmekin kohtaan. Uskomme, että jokainen meistä voi tehdä valintoja, jotka edistävät kestävää tulevaisuutta. Tämä heijastuu kaikessa toiminnassamme, olipa kyseessä autojen ylläpito, asiakaspalvelu tai työntekijöidemme hyvinvoinnin tukeminen. Liittymällä 24Rent-yhteiskäyttöautopalvelun käyttäjäksi, sinäkin voit osallistua vihreämpään tulevaisuuteen.

Kotimainen perheyritys ja hiilineutraali palvelu

24Rent on hiilineutraali yritys vuodesta 2022

Hei yritystyyppi, ota yhteyttä!

Yhteiskäyttöautot ovat tulevaisuuden liikkumista. Ne tarjoavat yrityksille joustavan, ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan ratkaisun liikkumistarpeisiin. 24Rent-yhteiskäyttöautopalvelun avulla yrityksesi voi ottaa askeleen kohti kestävämpää ja vihreämpää tulevaisuutta. Ota yhteyttä 24Rent-tiimiin tänään ja katsotaan, kuinka voimme tukea yrityksesi liikkumistarpeita.

Tutustu yrityksille sivustoomme: https://www.24rent.fi/autovuokraamo-yrityksille/
Varaa yhteiskäyttöauto 2h – 2kk ajalle:
www.24rent.fi
Varaa minileasing auto 2kk – 12kk ajalle: www.24leasing.fi

divider kuva

Uutiskirjeen tilaamalla pysyt mukana ajankohtaisissa tarjouksissamme!

24Rent tilaa uutiskirje (1)