Yhteiskäyttöautojen tulevaisuus Suomessa – Miten 24Rent edistää kestävää liikkumista ja ympäristöystävällisyyttä?

Yhteiskäyttöautojen tulevaisuus Suomessa ja miten 24Rent edistää kestävää liikkumista ja ympäristöystävällisyyttä? Tähän pyrimme vastaamaan tässä artikkelissa.

Yhteiskäyttöautojen suosio Suomessa kasvaa vuosi vuodelta. Ne tarjoavat uuden, ympäristöystävällisen tavan liikkua, joka sopii erityisesti kaupunkilaisille. 24Rent on etulinjassa tässä kehityksessä, tarjoten kestävän ja helppokäyttöisen vaihtoehdon perinteiselle autoilulle.

Yhteiskäyttöautojen nousu Suomessa
Yhteiskäyttöautojen suosio Suomessa on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Tämä johtuu monista tekijöistä, kuten väestönkasvusta, kaupungistumisesta ja ympäristötietoisuuden lisääntymisestä. Yhteiskäyttöautot tarjoavat kätevän ja kustannustehokkaan vaihtoehdon, joka sopii monenlaisille kuluttajille ja yrityksille.

24Rent – Kestävä ja helppokäyttöinen vaihtoehto
24Rent on kehittänyt palvelunsa vastaamaan tähän kasvavaan kysyntään. Tarjoamme laajan valikoiman autoja, jotka sopivat niin perheille, opiskelijoille kuin yrityksillekin. Lisäksi 24Rent on sitoutunut edistämään kestävää liikkumista ja ympäristöystävällisyyttä. Suurin osa autoistamme on energiatehokkaita ja osa jopa täysin sähkökäyttöisiä.

 

24Rent pyrkii olemaan kestävä ja helppokäyttöinen vaihtoehto

Pyrimme olemaan kestävä ja helppokäyttöinen vaihtoehto


Yhteiskäyttöautojen hyödyt kaupungeille ja yrityksille
Yhteiskäyttöautot voivat myös tukea kaupunkien kestävän kehityksen tavoitteita. Näin ollaan huomattu esimerkiksi yhteistyökaupungissamme Kotkassa. Yhteiskäyttöautot vähentävät liikennettä, vähentävät päästöjä ja tarjoavat samalla asukkaille joustavan liikkumisvaihtoehdon. Yrityksille 24Rent voi tarjota kustannustehokkaan ja joustavan ratkaisun työntekijöiden liikkumiseen, mikä voi parantaa yrityksen hiilijalanjälkeä ja vastuullisuutta. Tämän on huomannut myös tuhannet yhteistyöyrityksemme. Tutustu yrityksille sivustoomme: https://www.24rent.fi/autovuokraamo-yrityksille/

 

Yhteiskäyttöautojen hyödyt kaupungeille ja yrityksille - 24Rent

Yhteiskäyttöautot hyödyttävä kaupunkeja ja yrityksiä!

24Rent – Edelläkävijä sähköistettyjen autojen yhteiskäytössä
Sähköautojen ja lataushybridien yhteiskäyttö on 24Rent:ssä otettu tärkeäksi osaksi palvelua. Sähköisten autojen käyttö vähentää merkittävästi hiilidioksidipäästöjä ja lisää ilmanlaadun parantumista kaupungeissa. Sähköisten yhteiskäyttöautojen myötä voimme tarjota asiakkaillemme ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon liikkumiseen. Esimerkiksi taloyhtiökohteissamme on nykyään lähes poikkeuksetta lataushybridi tai sähköauto. Uudisrakennuskohteita ympäri Suomea meillä on yli sata! Tutustu taloyhtiö sivustoomme: https://www.24rent.fi/kiinteistoille/

24Rent on edelläkävijä sähköistettyjen autojen yhteiskäytössä

24Rent on edelläkävijä sähköistettyjen autojen yhteiskäytössä

Yhteiskäyttöautojen rooli Suomen tulevaisuudessa
Yhteiskäyttöautojen rooli Suomessa on muuttumassa. Yhä useampi suomalainen harkitsee yksityisomistuksen sijaan autojen yhteiskäyttöä. Tämä tarkoittaa, että yhteiskäyttöautojen kysynnän odotetaan kasvavan merkittävästi tulevina vuosina. 24Rent on valmis vastaamaan tähän haasteeseen tarjoamalla laadukasta ja vastuullista palvelua.

Summa summarum
Yhteiskäyttöautojen tulevaisuus Suomessa on lupaava, ja 24Rent on mukana muutoksessa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan suomalaisille kuluttajille ja yrityksille kestävän ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon autoilulle. Kestävä liikkuminen on tulevaisuutta, ja me 24Rent:ssä olemme valmiita edistämään tätä muutosta. Tutustu palveluumme ja liity mukaan kestävän liikkumisen vallankumoukseen.


Varaa yhteiskäyttöauto 2h – 2kk ajalle:
www.24rent.fi
Varaa minileasing auto 2kk – 12kk ajalle: www.24leasing.fi

divider kuva

Uutiskirjeen tilaamalla pysyt mukana ajankohtaisissa tarjouksissamme!

24Rent tilaa uutiskirje (1)