Yhteiskäyttöautojen varausmäärät räjähtivät kasvuun koronaviruksen takia

12

maaliskuu

Yhteiskäyttöautojen kysyntä kasvaa nyt poikkeuksellisen rajusti. 24Rentin yhteiskäyttöisten henkilöautojen vuokraukset ovat olleet jo kuukauden yli sadan prosentin kasvussa. Vielä voimakkaampaa kasvu on ollut pidempikestoisissa varauksissa.

Yritys on kasvaneen kysynnän myötä alkanut aktiivisesti tarjota myös joustavia leasing-sopimuksia jopa useiden kuukausien tarpeeseen asiakkaille, joiden liikkumisen tai tavaroiden kuljettamisen tarve säilyy tilanteista riippumatta.

Vaikuttaa siltä, että ihmiset ovat alkaneet pohtia liikkumistaan erityisesti ruuhka-aikoina ja palvelumme takaa yksityisen matkanteon. Asiakkaiden toiveesta olemme vapauttaneet lisää kalustoa erityisesti pidempiin varauksiin, joissa asiakas voi varmistaa auton perheensä tai yrityksensä tarpeisiin joustavasti viikoiksi tai jopa kuukausiksi. Seuraamme tarkasti koronavirustilanteen kehittymistä ja jatkamme asiakkaiden toiveiden ja tilanteen vaatimia toimia, kertoo 24 Rental Networkin toimitusjohtaja Matti Hänninen.

Yhteiskäyttöautot ovat yleistyneet yhtenä nykyaikaisen liikkumisen muodoista viime vuosien aikana. Erityisesti pääkaupunkiseudulla, erinomaisen julkisen liikenteen kattavuusalueella, auton tarve vähenee mutta ei kokonaisuudessaan poistu. Digitaalinen palvelu mahdollistaa autoilun joustavasti ja omien tarpeiden ehdoilla myös erityistilanteissa.

Autoja siivotaan nyt tarkemmin ja olemme ohjeistaneet henkilökuntaa kiinnittämään erityishuomiota sisäpintojen puhdistukseen huoltokäyntien yhteydessä. Uskon, että autopulaamme paikkaamaan tilatut uudet autot saadaan maailmalla ilmenevistä toimitusvaikeuksista huolimatta toimitettua ja varusteltua käyttöömme suunnitellusti. Näin voimme palvella voimakkaasssa kasvussa olevaa asiakaskuntaamme, päättää Hänninen.

Yrityksestä

24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden ja -tietojärjestelmien kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. Yrityksen ensimmäinen yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten lähes 400 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa jo 30 paikkakunnalla. Minuuttiveloitteiset go now! -ja 24Go täydentävät palvelutarjontaa erityisesti kaupunkilaisten tarpeisiin suunnitelluilla liikkumispalveluilla.

Lisätietoja:

24 Rental Network
Toimitusjohtaja Matti Hänninen


Palvelun kokeilu- ja kuvapyynnöt:
viestinta@24rent.fi

Kotisivu:
www.24rent.fi

Pitkät varaukset:
www.24rent.fi/minileasing