Kuinka 24Rent auttaa yrityksiä vähentämään kuluja ja lisäämään tehokkuutta?

Kokosimme yhteen mittavan artikkelin, jossa tuomme mahdollisimman ytimekkäästi esille, kuinka 24Rent auttaa yrityksiä vähentämään kuluja ja lisäämään tehokkuutta. Artikkelin avulla saat hieman raapaisupintaa siitä, miten voimme auttaa yrityksesi arkea. Tutustu tarkemmin, kuinka voimme auttaa yritystäsi menestymään liikkuvan työn aikakaudella! Tsekkaa myös alla oleva video siitä, miten 24Rent helpottaa Kotkassa sijaitsevan PK-yrityksen elämää.

24Rent on yhteiskäyttöautopalvelu, joka tarjoaa yrityksille kätevän ja kustannustehokkaan tavan hallita omaa liikkuvuuttaan. Palvelumme avulla voit vähentää yrityksesi kuluja ja lisätä tehokkuutta tarjoamalla joustavuutta ja skaalautuvuutta yrityksesi henkilö- ja tavarankuljetukseen. Voimme auttaa sinua optimoimaan ajoneuvokäyttöä, säästämään aikaa ja rahaa sekä vähentämään ympäristövaikutuksia.

 

24Leasing eli minileasing
Yritykset voivat usein kohdata haasteita, kun ne tarvitsevat autoja käyttöönsä. Omien autojen hankinta ja perinteinen leasing ovat kalliita ja usein myös liian suuri investointi lyhyellä aikavälillä. Toisaalta auton vuokraaminen lyhyeksi ajaksi voi olla hyvinkin kallista, ja vuokrauspalveluiden joustavuus saattaa olla riittämätön yritysten tarpeisiin nähden. Tämän vuoksi monet yritykset ovatkin kääntyneet yhä enemmän minileasingin puoleen. Se tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle autovuokraukselle, pitkäaikaiselle perinteiselle leasingille ja auton ostamiselle.

Minileasingin avulla yritykset voivat vuokrata auton pidemmäksi aikaa. Minileasing-vaihtoehto on usein kustannustehokkaampi kuin perinteinen autonvuokraus ja antaa yrityksille enemmän joustavuutta kuin yli vuoden mittainen auton leasing-sopimus. Minileasingin-sopimuksella yritykset voivat vuokrata tarvitsemansa auton 2–12 kuukauden ajalle ilman merkittävää investointia tai pitkäaikaista sitoumusta.

Yhteiskäyttöautojen lisäksi minileasing mahdollistaa yrityksille myös laajan valikoiman ajoneuvoja, josta on helppo valita juuri omiin tarpeisiin sopiva vaihtoehto. Yrityksen työntekijän matkustustarpeet voivat vaihdella työtehtävien ja asiakaskäyntien mukaan, jolloin minileasingin kautta on helppo valita sopiva auto tiettyyn tilanteeseen. Jos talvella on tarvetta henkilöautolle, voi keväällä ottaa tarpeen mukaan esimerkiksi pakettiauton.

24Rent tarjoaa yrityksille sekä yhteiskäyttöautoja että minileasing-vaihtoehdon. Meillä on laaja valikoima ajoneuvoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten yritysten moninaisia tarpeita. Palvelumme sisältää kaiken, mitä yritykset tarvitsevat, kuten huollon ja korjaukset, vakuutuksen sekä 24/7-tiepalvelun. Kaikki hoituu kätevästi kuukausittaisella laskutuksella. Ennen kaikkea 24Leasing on yritykselle hyvin vaivaton. Minileasingin ja yhteiskäyttöautojen avulla yritykset voivat säästää kustannuksia, lisätä joustavuutta ja vähentää riskejä. 24Rentin tarjoamat palvelut mahdollistavat yrityksille helpon ja kustannustehokkaan tavan vastata auton tarpeeseen, kun sitä tarvitaan.

24Rent minileasing ratkaisee yrityksen oman auton

Minileasing on yritykselle joustava vaihtoehto

 

 

Yritykselle oma yhteiskäyttöauto vai yhteiskäyttöauto silloin tällöin käyttöön?
24Rentillä on yritykselle kaksi vaihtoehtoa leikata omaa autokantaansa ja tuoda yhteiskäyttöauto osaksi arkea. Voimme tuottaa yrityksellenne oman yhteiskäyttöauton, jota hallinnoimme täysin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että yrityksenne toimipisteeseen toimitetaan auto, joka on täysin hoidettu, huollettu ja ylläpidetty. Autoa voivat varata ainoastaan yrityksenne työntekijät, ja he käyttävät autoa silloin kuin tarvitsevat. Autoon ei pääse kukaan muu käsiksi, ja auton varaaminen onnistuu täysin digitaalisesti. Tämä toimintamalli palvelee varsinkin yrityksiä, joilla on autolle paljon säännöllistä käyttöä, oma toimipiste ja parkkipaikka käytössään. Tähän malliin voidaan toimittaa yrityksenne tarpeiden mukaan lähes minkälainen auto tahansa: henkilöauto, pakettiauto tai minibussi. Valintanne mukaan auto voi olla sähköauto, lataushybridi tai perinteinen bensiiniauto.

Yritykselle oma yhteiskäyttöauto vai avoin auto

Työntekijöidesi kesken jakama auto tai yhteiskäyttöauto yleisesti – 24Rent hoitaa molemmat!

Toinen vaihtoehto on epäsäännöllisempi yrityksen yhteiskäyttöautoilu. Tässä mallissa yrityksenne työntekijät ottavat auton käyttöönsä palvelumme nykyisistä noutopaikoista. Autoja käyttävät myös ulkopuoliset tahot, ja näin ollen auto saattaa olla käytössä myös muilla kuin yrityksenne työntekijöillä. Tämä malli sopii erinomaisesti yrityksille, joilla on epäsäännöllinen tai harvinainen tarve auton käyttöön. Tähän malliin 24Rentiltä löytyy useita erilaisia yrityksiä palvelevia ratkaisuja yli kymmenen vuoden kokemuksella. Onpa yrityksesi suuri, pieni tai jotain siltä väliltä, meiltä saat esimerkiksi laskutusmahdollisuuden. Tämä helpottaa varsinkin säännöllisessä yrityskäytössä ja palvelee suurempia yrityksiä entistä paremmin. Tarjolla on myös yrityksille suunnattu arkihinnoittelun malli, joka tuo arkena edullisuutta yrityksenne autoiluun.

Joustavat sopimukset
Joustavat sopimukset ovat keskeinen osa 24Rentin palvelua, sillä ne mukautuvat erilaisten yritysten tarpeisiin. Yrityksille on tarjolla monipuolisia sopimusvaihtoehtoja, jotka voidaan räätälöidä kunkin yrityksen erityistarpeiden mukaan. Joustavuus mahdollistaa nopean reagoinnin markkinaolosuhteiden muutoksiin ja auttaa yrityksiä hallitsemaan kustannuksia tehokkaammin. Jos esimerkiksi yrityksen toiminta laajenee tai supistuu, voidaan sopimusta muuttaa helposti vastaamaan uusia vaatimuksia. Näin ollen joustavat sopimukset tukevat yritysten kasvua ja kilpailukykyä dynaamisessa liiketoimintaympäristössä.

24Rent ja joustavat yrityssopimukset

Tarvitseeko yrityksesi pakettiautoa? Sekin hoituu meiltä!

Joustavien sopimusten etuna on myös se, että yritykset voivat kokeilla erilaisia ajoneuvomalleja ja -tyyppejä ilman pitkäaikaisia sitoumuksia. Tämä auttaa yrityksiä löytämään parhaiten heidän tarpeitaan vastaavat ratkaisut ja parantamaan työntekijöiden tyytyväisyyttä. Lisäksi yritykset voivat välttää arvioimattomien kustannusten ja riskien syntymistä, kuten auton arvon alenemista tai korjauskustannuksia, jotka useasti liitetään omien ajoneuvojen omistamiseen.

Käyttö ja statistiikka
Voi veljet, että me 24Rentillä tykätään tilastoista ja kaikenlaisesta mittareista! Yrityksemme on perustanut kaksi koodaavaa dataveljestä, joten tämä on meidän intohimomme. Mittarointi ja raportointi ovat hyvin tärkeä osa toimivan yrityksen arkea. Ajoneuvojen hallinnassa ja seurannassa mittarointi on myös oleellinen osa ymmärtää kustannuksia, tehokkuutta ja käyttöä. Tarjoamme tehokkaita kulunvalvonta- ja raportointityökaluja, joiden avulla yritykset voivat seurata ajoneuvojensa käyttöä. Raportointityökalustamme saa kattavia tietoja ajoneuvojen käytöstä, kuten ajokilometrejä, käyttötunteja ja polttoaineenkulutusta. Näiden tietojen avulla yritykset voivat analysoida ajoneuvojen käytön kustannustehokkuutta ja tunnistaa mahdolliset ongelmat ja tehostamismahdollisuudet. Seurannan avulla yritykset voivat esimerkiksi havaita, jos tietyt ajoneuvot ovat alikäytettyjä tai ylikäytettyjä ja tehdä tarvittavia muutoksia ajoneuvokannan kokoonpanossa.

Kestävä kehitys, ympäristöystävällisyys ja päästöhyvityspalvelu
Kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys ovat keskeisiä arvoja 24Rentille, ja yrityksemme pyrkii tarjoamaan palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme vähentämään ympäristövaikutuksiaan. 24Rentin valikoimassa on ympäristöystävällisiä ajoneuvoja, kuten hybridiautoja ja sähköautoja, jotka auttavat vähentämään liikenteen päästöjä ja parantavat yritysten ympäristöprofiilia.

Yksi 24Rentin käyttämistä ratkaisuista on päästöhyvityspalvelu, jonka avulla yritykset voivat kompensoida ajoneuvojensa aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä. Palvelu perustuu siihen, että yritykset maksavat pienen lisämaksun vuokra- tai leasing-sopimuksen yhteydessä. Tämä summa käytetään päästöjen kompensoimiseksi esimerkiksi istuttamalla puita tai tukemalla uusiutuvan energian projekteja, mikä auttaa yrityksiä ottamaan vastuuta ympäristöstä ja vähentämään toimintansa hiilijalanjälkeä.

Kokonaisuudessaan 24Rentin kestävän kehityksen ja ympäristöystävällisyyden painotus auttaa myös muita yrityksiä parantamaan omaa ympäristöprofiiliaan ja toteuttamaan vastuullisempaa liiketoimintaa. Tämä voi olla kilpailuetu ja auttaa houkuttelemaan yhä ympäristötietoisempia asiakkaita ja kumppaneita juuri teille!

24Rent kestävä kehitys ja yritykset

 

Summa summarum
Yhteiskäyttöautot ovat tehokas ratkaisu yrityksille, jotka haluavat vähentää kuluja ja lisätä tehokkuutta. 24Rent tarjoaa laajan valikoiman yhteiskäyttöautoja, jotka auttavat yrityksiä pienentämään omistamansa autokannan kokoa ja vähentämään samalla ylläpitokustannuksia. Yritykset voivat hyödyntää yhteiskäyttöautoja tarpeensa mukaan, mikä lisää joustavuutta ja tehostaa resurssien käyttöä.

Lue lisää 24Rentistä yrityksille ja ota yhteyttä:
www.24rent.fi/autovuokraamo-yrityksille

Tutustu mittaviin minileasingin mahdollisuuksiin osoitteessa:
www.24leasing.fi