Yrittäjä: vapauta aikaasi ja pääomaasi, aja yhteiskäyttöautoilla

17

kesäkuu

Yhteiskäyttöauto yrityksesi liikkumisen ratkaisuna on  varteenotettava vaihtoehto yrityksen omalle autolle. Palvelu tarjoaa sekä rahan että ajan säästöä. 24 Rental Networkin yrityspalvelut kattavat erilaisia yrittäjän arkea helpottavia ratkaisuja.

Näin palvelumme voivat auttaa juuri sinua:

 

 

Henkilö- ja pakettiautot nopeasti ja vaivattomasti

Huollettu ja ylläpidetty ja 24Rentin auto löytyy läheltäsi. Varaamisen menee muutama minuutti ja saat auton käyttöösi älypuhelimellasi varauksesi alkaessa. Auto palautetaan samaan ilmaiseen noutopisteeseen, josta otit sen käyttöösi.

Käytössäsi on monipuolinen kalusto 30 paikkakunnalla kellon ympäri. Valikoimasta löytyy näppärää ekotehokasta henkilöautoa ja isompaa pakua vaativampiin tarpeisiin. Ei huolia huolloista tai paineita pesuista. Vain vaivatonta ja välitöntä vuokrausta.

Yrityksen oman auton ylläpito maksaa maltaita. Ratkaisu: Säästä ylläpidon kustannukset yhteiskäyttöautoilemalla.

Yhteiskäyttöautolla ajamisesta maksat vain siltä ajalta, kun autoa tarvitset. Lisäksi sinun ei tarvitse yhteiskäyttöautolla ajaessasi huolehtia vakuutuksista, veroista, huolloista tai esimerkiksi rengas- ja pääomakuluista.

Tekniikan Maailman laskelmissa Suomessa suositun Skoda Octavian ylläpitokuluiksi tuli vuodessa tuhansia euroa. Jos ajatellaan, että Suomessa auto seisoo käyttämättömänä keskimäärin noin 95 % ajastaan, päästään aika suurille tuntikustannuksille.

Kiire asiakkaalle? Nappaa alle 24Go!

24Go-autolla voit nopeasti siirtyä pääkaupunkiseudulla asiakkaan luo ja jättää auton sinne, jos paikka on yhteiskäyttöautoillemme sallittu. Palvelussa on minuuttipohjainen veloitus eikä sinun tarvitse edes tankata. Oulun seudun yrittäjiä palvelee myös minuuttipohjainen go now!- palvelumme. Lue lisää: www.24go.fi ja www.gonow.fi .

Pysäköinti kaupunkien keskustoissa on kallista. Ratkaisu: Ilmaista pysäköintiä yhteiskäyttöautoilla

Suurimmissa kaupungeissa yhteiskäyttöautoille on jo varattu ilmaista pysäköintitilaa. Muun muassa Helsingissä, Tampereella, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa ja Oulussa osalla yhteiskäyttöautoista voi pysäköidä ilmaiseksi asukaspysäköintipaikoille. Etsimme jatkuvasti uusia hyviä yhteistyökaupunkeja, joten yhteiskäyttöautojemme pysäköintimahdollisuudet lisääntyvät koko ajan.

Vihreämmällä brändillä voi myös markkinoida

Monet kaupungit tavoittelevat jo hiilineutraaliutta. Ole mukana kaupunkisi kehityksen kärjessä ja rohkaise kaikkia yrityksessäsi käyttämään yhteiskäyttöautoja osana julkista liikennettä! Yrityksesi fiksusta liikkumispolitiikasta kannattaa viestiä myös ulospäin.

Työmatkat julkisilla, viimeiset kilometrit yhteiskäyttöautoilla: autojamme löytyy 30 paikkakunnalta

Yhteiskäyttöautoilu tukee joukkoliikennettä kasvattamalla julkisen ja yhteiskäyttöliikenteen yhteisvaikutusta. Voit esimerkiksi matkustaa junalla asiakastapaamiseen toiselle paikkakunnalle ja rautatieasemalta napata yhteiskäyttöauton loppumatkaa varten.

Oman auton ylläpito voi maksaa yrityksellesi tuhansia euroja vuodessa. Mihin sinä sijoittaisit säästyneet varat?

Useita mielenkiintoisia mahdollisuuksia yrityksille:

  • Auto on mahdollista sijoittaa myös yrityksesi pihaan ilman kiinteää kulua.
  • Edullisemmat arkihinnat yrityksille.
  • Tarvitsetko autoa pidemmäksi ajaksi? Kysy Minileasing-palvelustamme.

Lue lisää Tekniikan Maailman kustannuslaskelmista Ilta-Sanomista >