24Rentin ja 24Leasingin palvelut yrityksille

Olemme tehneet yrittäjän elämän helpommaksi ja kuluja leikkaavaksi! On yrityksesi sitten suuri tai pieni, meiltä löytyy edullinen ratkaisu!

 

1. Jatkuvasti edulliset arkihinnat
Varaa yhteiskäyttöinen henkilö- tai pakettiauto työkäyttöön heti kun sitä tarvitset! Suoraan varauskoneestamme saatavat edulliset arkihinnat koskevat kaikkia autojamme koosta ja mallista riippumatta. Älä unohda vierailla TARJOUKSET-sivullamme tsekkaamassa ajankohtaiset edut ja kampanjat!

Edulliset arkihinnat ovat käytössäsi varauksille arkipäivisin klo 06:00 – 18:00 välillä. Auto on edullisimmillaan käytössäsi arkena 6h – 9h mittaisissa autonvarauksissa. Voit varata auton halutessasi myös pidemmäksi aikaa, arkiajon ulkopuolinen aika veloitetaan normaalihinnalla.

Yhteiskäyttöauton vuokraus on aina helppoa ja joustavaa, sillä voit tehdä varauksen oman aikataulusi mukaisesti ja aloittaa varauksen puhelimellasi. Näppärää, eikö vain?


Arkihinnat yrityksille

 

2. Henkilö- tai pakettiauto yritykselle 2kk – 12kk ajalle
24Leasing-sopimus yrityksille on todella joustava, sillä voit solmia sen haluamasi 2-12 kk mittaiseksi ilman pitkiä irtisanomisaikoja. Solmitun sopimuksen jatkaminen onnistuu joustavasti määräaikaisuuden jälkeen kuukausi kerrallaan alkuperäisellä kuukausihinnalla. Perinteisissä leasing-sopimuksissa on erilaisia piilokuluja. Palvelumme leasing-sopimus sisältää kaikki autoilun kulut: auton huollot, vakuutukset, kesä -ja talvirenkaat, sekä niiden vaihdot, käyttömaksut jne. Maksettavaksi asiakkaalle jää ainoastaan kuukausimaksu ja polttoaine.

Tutustu minileasingiin tästä:
https://www.24leasing.fi/


3. Yhteiskäyttöauto yrityksesi pihaan?
Haluatko yhteiskäyttöauton työntekijöidesi, tai asiakkaidesi käyttöön? Automme viihtyvät niitä käyttävien ihmisten lähellä. Teemme päivittäistä yhteistyötä erikokoisten yritysten ja yhteiskäyttöautojamme löytyy satoja ympäri Suomea erilaisten yritysten pihoista. Kaikkia näitä voimme kutsua kumppaneiksemme!

Yhteiskäyttöauto helpottaa kiinteistösi vierailijoiden, asiakkaiden tai työntekijöiden arkea. Auto voi olla saatavilla julkisesti, tai sopimuksesta auto voidaan varata myös ainoastaan kiinteistössä asioivien käyttöön. Yhteiskäyttöautojamme on useiden erilaisten kiinteistöjen pihoissa ja parkkihalleissa ympäri Suomea. Esimerkiksi Vantaalla Kauppakeskus Jumbossa kaikki asiakkaat ja Jumbossa olevien yritysten työntekijät voivat nauttia kätevästä yhteiskäyttöautosta. Jyväskylässä Kielo Solutions toimitilojen pihassa on 24Rentin tarjoama sähköauto helpottamassa kaikkien alueen yritysten arkea.

Haluatko auton yrityksesi pihaan? Lisätietoja tästä
https://www.24rent.fi/kiinteistoille/

 

4. Laskutusasiakkuus
Yrityksemme palveluita on myös mahdollisuus maksaa koontilaskulla. Näin kaikki yrityksenne ajot laskutetaan yhdellä kokonaislaskulla. Tämä helpottaa yrityksenne kirjanpitoa ja tekee palvelustamme entistä kätevämmän. Hae laskutusasiakkaaksemme helposti täyttämällä lomake.

Hae laskutusasiakkaaksi tästä:
https://www.24rent.fi/autovuokraamo-yrityksille/laskutusasiakkuus/

 

5. Ostohyvitys jopa 15%
Palkitsemme asiakkaat, jotka keskittävät ostonsa meille! Saat merkittäviä etuja käyttöösi keskittämällä yrityksesi autoilutarpeet 24Rentille. Ostohyvitystä hyödyntämällä saat koontilaskulle tehdyistä varauksista prosentuaalisen alennuksen automaattisesti, kun ostosi ovat saavuttaneet ennalta määritellyn rajan.

Lue lisää ostohyvityksestä tästä:
https://www.24rent.fi/autovuokraamo-yrityksille/ostohyvitys/

 

6. Suuri kaluston tarve? Täytä tarjouspyyntö!
Onko teillä tarvetta suuremmalle määrälle henkilö- tai pakettiautoja? Tai onko yritykselläsi usean auton leasingtarve? Jos autojen tarpeesi on pitkäaikainen ja useita autoja kattava, täytä sivustomme lomake niin otamme sinuun yhteyttä!

Tee tarjouspyyntö tästä:
https://www.24rent.fi/autovuokraamo-yrityksille/tarjouspyynto-auton-vuokrauksesta/

 

24Leasing palvelee erilaisia yrityksiä


Meistä
24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva hiilineutraali perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa.

24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 35 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelun nettisivuilta tai mobiilisovelluksesta voi varata auton minimillään 2h tarpeeseen ja pisimmillään peräti vuodeksi.

Voit myös lukea lisää kumppanuuksistamme ja yritysyhteistyöstämme tästä.