24Rentin ja 24Leasingin palvelut yrityksille

Olemme tehneet yrittäjän elämän helpommaksi ja kuluja leikkaavaksi! On yrityksesi sitten suuri tai pieni, meiltä löytyy edullinen ratkaisu!

Yritysten edulliset arkihinnat
Varaa yhteiskäyttöauto heti kun tarvitset auton työkäyttöön! Edulliset ja kiinteät arkihinnat koskevat kaikkia autojamme koosta ja mallista riippumatta.

Yhteiskäyttöauton vuokraus on aina helppoa ja joustavaa, sillä voit tehdä varauksen oman aikataulusi mukaisesti ja aloittaa varauksen puhelimellasi. Näppärää, eikö vain? Arkihinnat ovat käytössäsi varauksille arkipäivisin klo 08:00 – 16:00. Auto on edulliseen hintaan käytössäsi maksimissaan kahdeksan tunnin varauksissa. Voit varata auton halutessasi myös pidemmäksi aikaa, arkiajon ulkopuolinen aika veloitetaan normaalihinnalla.

Hintoihin lisätään alv 24 %. Etu sisältää 2-8 h vuokrauksen ja enintään 100 km ajoa. Lisäpalvelut ja käytetty polttoaine eivät sisälly hintaan.

Kirjaudu arkikäyttäjäksi tästä:
https://www.24rent.fi/autovuokraamo-yrityksille/arkihinnat-yrityksille/


Arkihinnat yrityksille

 

24Minileasing
Minileasing-sopimus yrityksille on todella joustava, sillä voit solmia sen haluamasi 2-12 kk mittaiseksi ilman pitkiä irtisanomisaikoja. Solmitun sopimuksen jatkaminen onnistuu joustavasti määräaikaisuuden jälkeen kuukausi kerrallaan alkuperäisellä kuukausihinnalla. Perinteisissä leasing-sopimuksissa on erilaisia piilokuluja. Palvelumme leasing-sopimus sisältää kaikki autoilun kulut: auton huollot, vakuutukset, kesä -ja talvirenkaat, sekä niiden vaihdot, käyttömaksut jne. Maksettavaksi asiakkaalle jää ainoastaan kuukausimaksu ja polttoaine.

Tutustu minileasingiin tästä:
https://www.24leasing.fi/

Yhteiskäyttöauto yrityksesi pihaan?
Haluatko yhteiskäyttöauton työntekijöidesi, tai asiakkaidesi käyttöön? Automme viihtyvät niitä käyttävien ihmisten lähellä. Teemme päivittäistä yhteistyötä erikokoisten yritysten ja yhteiskäyttöautojamme löytyy satoja ympäri Suomea erilaisten yritysten pihoista. Kaikkia näitä voimme kutsua kumppaneiksemme!

Yhteiskäyttöauto helpottaa kiinteistösi vierailijoiden, asiakkaiden tai työntekijöiden arkea. Auto voi olla saatavilla julkisesti, tai sopimuksesta auto voidaan varata myös ainoastaan kiinteistössä asioivien käyttöön. Yhteiskäyttöautojamme on useiden erilaisten kiinteistöjen pihoissa ja parkkihalleissa ympäri Suomea. Esimerkiksi Vantaalla Kauppakeskus Jumbossa kaikki asiakkaat ja Jumbossa olevien yritysten työntekijät voivat nauttia kätevästä yhteiskäyttöautosta. Jyväskylässä Kielo Solutions toimitilojen pihassa on 24Rentin tarjoama sähköauto helpottamassa kaikkien alueen yritysten arkea.

Haluatko auton yrityksesi pihaan? Lisätietoja tästä
https://www.24rent.fi/kiinteistoille/

Laskutusasiakkuus
Yrityksemme palveluita on myös mahdollisuus maksaa koontilaskulla. Näin kaikki yrityksenne ajot laskutetaan yhdellä kokonaislaskulla. Tämä helpottaa yrityksenne kirjanpitoa ja tekee palvelustamme entistä kätevämmän.

24Leasing palvelee erilaisia yrityksiä


Meistä
24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 30 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelusta voi varata auton minimillään 2h tarpeeseen ja pisimmillään peräti vuodeksi. Tulevina kuukausina käynnistetään myös asiakkaille läpinäkyvä ja rehti joustoleasing, jossa ei ole pitkiä irtisanomisaikoja ja ilmoitettu hinta ei pidä sisällään minkäänlaisia lisäkuluja, huoltokustannuksia tai muita erikoisempia kustannuslisiä. Tulevassa joustoleasingissa auton voi liisata itselleen lyhimmillään kuukaudeksi, jolloin palvelu on ennen kaikkea asiakkaalle helppo ja monikäyttöinen.