24Rentin kumppanit

Yhteiskäyttöautoilu ei ole vain pienen joukon etuoikeus. Me tuomme yhteiskäyttöautot jokaiselle suomalaiselle läheltä, nopeasti ja helposti. Autojamme löytyy useiden kumppaniemme pisteistä esimerkiksi kauppojen, ostoskeskusten, asuinkiinteistöjen ja toimistohotellien yhteydestä.

24Rent kumppanit: Lumo: Pirkanmaan osuuskauppa, HSL, Kielo

Lumo-kodit (Kojamo)

24Rentin yhteiskäyttöisiä pakettiautoja ja henkilöautoja löytyy Lumo-kotien parkkipaikoilta jo kymmenessä kaupungissa. Yhteiskäyttöautot täydentävät julkista liikennettä ja tuovat Lumo-asukkaille valinnanvaraa liikkumiseen.

 

Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa on tehty yhteistyötä vuosia. Esimerkiksi autojamme löytyy POK ketjun kohteista.

 

HSL – Helsingin Seudun Liikenne

Olemme jo vuosia tehneet yhteistyötä HSL:n kanssa. Yhteistyön myötä myös HSL asiakkaat saavat tuntuvia etuja palveluumme.

 

Kielo Office Solutions

Toimistohotelliratkaisuita tarjoava Kielo on yrityksemme tuoreimpia kumppaneita. Kielon toimipisteisiin Jyväskylässä on sijoitettu eri kokoisia autojamme, jotta toimistohotellien yritykset voivat käyttää yhteiskäyttöautoja kätevästi omassa toiminnassaan. Samalla Kielon asiakkaat saavat tuntuvia alennuksia palveluumme.

 

TOAS

Tampereen Opiskelija-asuntosäätiön toimipisteissä opiskelijat pääsevät hyödyntämään 24Rentin paketti- ja henkilöautoja päivittäisessä arjessaan. Yhteistyön myötä TOAS voi tarjota opiskelijoille entistä parempaa palvelua ja etuja.

 

Plantagen

Puutarha -ja kasvipalveluita tuottava Plantagen on yhtiömme vanhimpia kumppaneita. Plantagenin toimipisteistä löytyy pakettiautojamme, jotka palvelevat sekä yrityksen henkilökuntaa, sekä Plantagenin omia asiakkaita.

 

RTV

Sisustuskauppa RTV on yrityksemme vanhimpia kumppaneita. RTV:n toimipisteistä löytyy palvelumme pakettiautoja, jotka palvelvat sekä yrityksen henkilökuntaa, sekä RTV:n omia asiakkaita.

 

Finnmeko

Autokorjaamopalvelu Mekonomen on yhteistyössä 24Rentin kanssa tarjoamassa asiakkailleen sijaisautopalvelua autonkorjausten yhteydessä. Mekonomenin asiakas tuo auton korjaamolle ja asiakas saa edukkaasti palvelustamme sijaisauton suoraan Mekonomenin pihasta. Kätevää eikö vain?!

 

24Rent kumppanit: TOAS, Plantagen, RTV, Finnmeko
24Rent kumppanit: Maria 01, Holiday Inn, Pelican Self Storage

Maria 01

Startup kampus Maria 01 ja 24Rent ovat tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Helsingissä. Keskuksen kävijät ja yritykset voivat entistä edullisemmin käyttää 24Rentin palveluita suoraan omassa pihastaan löytyvällä autolla.

 

Holiday Inn

Hotellipalveluita tuottava Holiday Inn on ensimmäinen hotelliketjupilottimme. Vantaan Holiday Innin parkkipaikalta löytyy 24Rentin henkilöauto, joka palvelee hotellin asiakkaita edukkaasti ja kätevästi. Hotellin henkilökuntaa yhteistyö ei työllistä käytännön tasolla ollenkaan ja samalla vierailijat saavat auton käyttöönsä 24/7!

 

Pelican Self Storage

Pelicanin tavarahotellin asiakkailla on aina tavaran kuljetustarve ja 24Rent mahdollistaa tarpeeseen vastaamisen. Pakettiautojen ottaminen mukaan palvelukonseptiin tuo lisämyyntiä ja kasvattaa asiakastyytyväisyyttä. Yhteistyömme myötä 24Rentin pakettiauto löytyy useista Pelicanin kohteista.

 

Kauppakeskus Jumbo

Suomen todennäköisesti yksi tunnetuimmista kauppakeskuksista on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme. Jumbon parkkihallista sekä keskuksen työntekijät ja asiakkaat voivat ottaa yhteiskäyttöauton helposti ja edullisesti käyttöönsä kellon ympäri.

 

K-Rauta

K-Raudan asiakkaat ostavat isoja, kuljetusta tarvitsevia tavaroita. Helposti ja suoraan parkkipaikalta heti saatavilla oleva pakettiauto on usein se tekijä, joka mahdollistaa suuren tavaramäärän ostamisen. 24Rent -pakettiautot mahdollistavat lisäpalvelun tarjoamisen riskittömästi ja ilman ylimääräistä vaivaa kauppiaalle.

 

Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin työntekijät voivat ottaa yhteiskäyttöauton käyttöön toimipisteidensä läheisyydestä. Työntekijän tarvitsee vain kirjautua palveluun, ilmoittaa kustannuspaikka ja ottaa auto nopeasti käyttöönsä. Yhteistyön myötä kaupungin omien autojen omistamisen tarve vähenee, päästöt laskevat ja samalla kulut tippuvat. Samalla Kotkan kaupungin työntekijät saavat käyttöönsä myös koko Suomen 24Rent autot!

 

Kauppakeskus REDI

Helsingin Kalasatamassa toimiva moderni kauppakeskus REDI on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme. REDIn parkkihallista sekä keskuksen työntekijät ja asiakkaat voivat ottaa yhteiskäyttöautot helposti ja edullisesti käyttöönsä kellon ympäri.

 

24Rent referenssit ja kumppanit Jumbo, K-Rauta, Kotkan kaupunki, REDI
24Rent kumppanit: Sato, Skanska, YIT, SRV, PEAB, NREP

Sato, Skanska, YIT, SRV, PEAB, Hartela, NREP

Lähes kaikki suuret rakennuttajat Suomessa ovat kumppaneitamme. Entistä useammassa uudistaloyhtiökohteissa ympäri Suomea löytyy yhteiskäyttöauto. Yhteiskäyttöauto auttaa vähentämään taloyhtiön parkkipaikkavelvoitetta ja samalla toimii asukkaille merkittävänä, sekä edullisena liikkumispalveluna.

 

 

Motonet

24Rent tekee yhteistyötä myös etelä-Suomen valittujen Motonetien kanssa. Motonet-tavaratalojen parkkipaikoilta voivat sekä henkilökunta ja asiakkaat ottaa yhteiskäyttöauton helposti käyttöönsä. Näin ostokset hoituu helposti ja Motonet-korjaamolle tuodulle omalle autolle on sijaisauto heti pihassa. Tsekkaa video yhteistyöstä tästä

 

Haluatko kumppaniksemme?

Lähetä mailia osoitteeseen: kumppanit@24rent.fi

 

24Rent kumppanit referenssit
24Rent on luotettava kumppani