Kassajärjestelmien toimittaja ja yhteiskäyttöauto-operaattori aikovat pelastaa 2500 suomalaista ravintolaa

26
maaliskuu
Suomen suurin yhteiskäyttöauto-operaattori 24 Rental Network Oy ja kassajärjestelmien johtava toimittaja Kassamagneetti Oy yhdistävät voimansa ja lanseeraavat heti käyttöönotettavan ja taloudellisen kokonaisratkaisun ravintoloiden toiminnan nouto- ja kotiinkuljetusmyynnin mahdollistamiseksi.
Palvelu tarjotaan käyttöön ilman lisämaksua kaikille 2500 Kassamagneetin asiakasyritykselle. Ratkaisu mahdollistaa Restolution -järjestelmää käyttäville ravintoloille mahdollisuuden avata kuluttajille verkkokaupan noutotilauksia ja toimituksia varten ympäri Suomen. Uusi yhteistyömalli mahdollistaa ravintoloiden toiminnan jatkumisen ilman keskeytyksiä hallituksen päätöksistä huolimatta.

Ravintoloille kustannustehokkaan palvelun käyttöönotto onnistuu yhdessä päivässä. Kokonaisratkaisun avulla omilta itsetehdyiltä teknisiltä ratkaisuilta, maksuliikenteestä provision ottavilta välikäsiltä ja kuljetuskaluston kiinteiltä kustannuksilta voidaan välttyä. Ravintolan asiakkaalle palvelu on helppokäyttöinen ja mahdollistaa tilaukset ja toimitukset suoraan kännykällä ilman tarvetta erilliselle mobiilisovellukselle.

Suomi tarvitsee ravintoloiden palveluita ja haluamme olla kumppanina auttamassa haastavassa tilanteessa. Kassamagneetti toteuttaa tilaus- ja maksujärjestelmän ja me järjestämme yrittäjille nopeasti oikean kaluston joustavilla ehdoilla ilman investointeja. Kannustamme muitakin yrittäjiä etsimään toimialarajat ylittäviä luovia ratkaisuja toistemme ja yhteiskunnan tukemiseksi, toteaa 24 Rental Network Oy:n toimitusjohtaja Matti Hänninen.

Yhteiskäyttöautot ovat yleistyneet yhtenä nykyaikaisen liikkumisen muodoista viime vuosien aikana. Erityisesti pääkaupunkiseudulla, erinomaisen julkisen liikenteen kattavuusalueella, auton tarve vähenee mutta ei kokonaisuudessaan poistu. Digitaalinen palvelu mahdollistaa autoilun joustavasti ja omien tarpeiden ehdoilla myös erityistilanteissa.

Yrityksestä

24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden ja -tietojärjestelmien kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. Yrityksen ensimmäinen yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten lähes 400 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa jo 30 paikkakunnalla. Minuuttiveloitteiset go now! -ja 24Go täydentävät palvelutarjontaa erityisesti kaupunkilaisten tarpeisiin suunnitelluilla liikkumispalveluilla.

Lisätietoja:

24 Rental Network Oy, Toimitusjohtaja Matti Hänninen
Kassamagneetti Oy, Toimitusjohtaja Fredrik Blummé, puh. 09 3436060

Palvelun kokeilu- ja kuvapyynnöt:
viestinta@24rent.fi

Kotisivu:
www.24rent.fi

Ilmoittautumissivu ravintoloille:
www.24rent.fi/ravintolat

Kassamagneetti Oy

Kassamagneetti Oy on perustettu 1984, johtava ravitsemusalan kassakone- ja järjestelmätoimittaja. Tarjoamme reaaliaikaisia pilvipalveluita myynnin-, katteen-, varaston- ja maksamisen hallintaan, sekä niihin liittyviä koulutus, päivystys ja tukipalveluita. Tuotteisiimme kuuluvat Restolution pilvipalvelut, Sharp- kassapäätteet, maksupäätteet, mobiilimaksamisen tuotteet, lippukirjoittimet, sekä kassatarvikkeet.