24Rent Autovuokraamo - auto ravintolakäyttöön Ravintolat

Kotiinkuljetukset yhteiskäyttöautoilla

Yhteiskäyttöiset vuokra-autot ovat joustava ja nopea ratkaisu kotiinkuljetuksiin. Älä käytä yrityksesi kassaa pitkäaikaiseen ja kalliiseen leasing-autoon, vaan varaa auto läheltäsi käyttöösi niille ajoille kun teet kuljetuksia. Yhteiskäyttöauto taipuu tarpeesi mukaan, oli se sitten lounaskuljetusten ajan, koko arkiviikoksi tai vain pariksi tunniksi kerrallaan.

Jätä heti ravintolasi tiedot, niin järjestämme sinulle auton ja palvelun!

Annamme nyt mukaan lähteneille auton ilmaiseksi käyttöön kuudeksi tunniksi. Pääset kokeilemaan palvelua sitoumuksetta ja pian huomaatkin, että yhteiskäyttöauto on verraton kumppanisi kotiinkuljetuksissa.

Hinnat

Ehdottomasti paras kuljetusväline kotiinkuljetuksiin on pikkupakumme. Älä turhaan säikähdä, sillä pikkupakujen ajotuntuma on kuin farmarissa, mutta kuljetuskapasiteetti on omaa luokkaansa. Saat siis parhaat puolet kummastakin autoluokasta!

6-kuutioinen pikkupaku:

Puoli päivää alk. 39 € (alv 0 %)

Arkiviikko alk. 150 € (alv 0 %)

Jos tarvitset sittenkin toisenlaisen auton niin ei hätää, sillä 600 auton laaja valikoimamme varmistaa sinulle aina tarpeeseen sopivan auton. Hintaan sisältyy 100 ajokilometriä ja lisäkuljettaja, jos et olekaan itse ratissa.  

 

vuokraa henkilöauto, pakettiauto
vuokraa henkilöauto, pakettiauto

Kolme syytä valita 24Rent

1. Ainoa paikka, josta saat auton käyttöön heti tarpeen iskiessä. Valitse itseäsi lähin auto verkosta ja varaa se käyttöösi mihin vuorokaudenaikaan hyvänsä.

2. Säästät omaa aikaasi. Auton nouto ja palautus onnistuu näppärästi, kun avaat ja suljet ovet omalla puhelimellasi. 24Rentin käyttö ei vaadi jonotusta ja vierailua toimistolla!

3. Sopiva auto joka kuormalle. Valittavanasi on nimittäin pienempiä kaupunkiautoja, farmareita ja pakettiautoja kuudesta viiteentoista kuutioon.