Tuulilasi-, rengas- ja peruutusturva

Lisäturvat ovat sinun turvaksesi!

Palvelumme erilaiset lisäturvat ovat ennen kaikkea asiakkaidemme etu, sekä huolettomuutta tuovia palveluita. Esimerkiksi tuulilasi- ja rengasturva tuo tuhansille asiakkaillemme mielenrauhaa ympäri vuoden.

 

TUULILASITURVA

Tuulilasiturva kattaa vauriot, jotka ovat syntyneet tuulilasiin esimerkiksi irtokivistä. Jos ostat palvelumme vapaaehtoisen tuulilasiturvan, et joudu maksamaan omavastuuta tällaisista vaurioista.

Huomaathan, että tuulilasiturva ei kata vaurioita, jotka ovat aiheutuneet auton sisältäpäin, eikä vaurioita, jotka ovat esimerkiksi tahallisesti käyttäjän itsensä aiheuttamia.

On tärkeää ymmärtää, että jos auton tuulilasiin tulee kiveniskemä varauksesi aikana, eikä sinulla ole tuulilasiturvaa, maksat tavallisen omavastuun lisäksi käsittelykulut ja mahdolliset auton seisontapäivät.

Auton varaajan tulee ilmoittaa kaikki uudet tuulilasivauriot asiakaspalveluumme, vaikka olisikin ostanut tuulilasiturvan!

RENGASTURVA

Rengasturva korvaa renkaan puhkeamisesta aiheutuneet suorat kustannukset, kuten renkaan paikkaamisen, tai uusimisen ja mahdollisen hinauspalvelun. Lisäksi rengasturvassa saat korvaavan ajoneuvon, tai muun korvaavan kuljetuksen alkuperäisen varauksesi ajalle, jos renkaan paikkaus ei onnistu paikan päällä. Saatavuuteen vaikuttaa paikka ja ajankohta, joten olethan yhteydessä asiakaspalveluumme rengasrikon sattuessa.

Rengasturva ei korvaa vajaalla renkaalla ajamisesta aiheutuvia lisävaurioita, eikä ajoneuvolle tai kolmansille osapuolille aiheutuneita vahinkoja. Huomioithan että rengasturva ei missään tapauksessa korvaa puhkeamisen aiheuttamia epäsuoria kustannuksia, kuten esimerkiksi mahdollisia julkisen liikenteen kustannuksia, taksikustannuksia tai myöhästymistä sovitusta tapaamisesta. Varaathan aina riittävästi aikaa matkasi tekemiseen.

PERUUTUSTURVA

Yksityiskohtaiset peruutusehdot löydät vuokrausehdoistamme. Tiivistetysti sanottuna voit peruuttaa varauksesi minimissään 7 vuorokautta ennen varauksen alkamista ilman kuluja. Tällöin saat maksamasi varausmaksun täysimääräisenä takaisin.

Voit halutessasi ostaa varaukseesi vapaaehtoisen peruutusturvan, joka mahdollistaa varauksen peruutuksen vähintään kaksi (2) tuntia ennen varauksen alkamista ilman kuluja. Tällöin saat maksamasi varausmaksun takaisin. Huomioithan että palautus ei koske maksettua peruutusturvaa.

Kaikki peruutusehtojen mukaiset palautukset tehdään käytetylle maksuvälineelle neljän (4) pankkipäivän kuluessa. Huomioithan, että takaisinmaksuun vaikuttaa pankkien mahdolliset transaktiopäivät.

24Rent - tuulilasiturva

Varausta tehdessä

Varausta tehdessä sinulla on mahdollisuus ostaa tuulilasi-, rengas- ja peruutusturva. Tässä vaiheessa tuulilasi- ja rengasturvan ostaminen varaukseesi on edullisinta. Jos haluat säästää, kannattaa nämä lisäturvat ostaa jo tässä vaiheessa!

Huomioithan varausta tehdessäsi, että peruutusturva ei ole ostettavissa alle vuorokauden (24h) päästä alkaviin varauksiin, eikä palvelumme äkkilähtöihin.

Peruutusturvaa et voi ostaa varauksellesi enää tämän vaiheen jälkeen, joten muista ostaa peruutusturva heti varausta tehdessä, jos koet sen tarpeelliseksi.

24Rent - rengasturva

Ennen varauksen alkua

Ennen varauksesi alkua sinulla on vielä mahdollisuus ostaa tuulilasi- ja rengasturva m.24rent-palveluportaalin kautta. Ennen varauksen alkua tuulilasi- ja rengasturvan ostaminen on hieman kalliimpaa kuin varausta tehdessä, joten suosittelemme ostamaan lisäturvat jo varausvaiheessa.

Huomioithan että peruutusturvaa ei ole mahdollista ostaa enää tässä vaiheessa. Jos olet ostanut peruutusturvan, voit peruuttaa varauksesi viimeistään kaksi tuntia (2h) ennen varauksesi alkua ja maksamme sinulle varausmaksusi takaisin. Palautus ei koske maksettua peruutusturvan hintaa.

24Rent - peruutusturva

Varauksen aikana

Varauksen aikana sinulla ei ole mahdollisuutta ostaa tuulilasi-, rengas- tai peruutusturvaa.

Jos varauksen alkaessa ja autoa tarkistaessasi huomaat auton tuulilasin olevan jokin vaurio, tarkista m.24rent-palveluportaalista auton vauriolistasta että onko tuulilasin vaurio jo ilmoitettu. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, jos vaurio on jo ilmoitettu vauriolistalle.

Jos varauksen aikana auton rengas puhkeaa, tai tuulilasiin tulee vaurio, tulee varaajan olla välittömästi ja ensinnä yhteydessä asiakaspalveluumme, vaikka olisi ostanut tuulilasi- ja rengasturvan. Näin saamme asian hoidettua nopeasti ja pääset huoletta jatkamaan matkaa mahdollisimman pian.

Kaikissa vaurio, ongelma- ja vahinkotilanteissa tulee auton varaajan olla välittömästi yhteydessä m.24rent.fi -palveluportaalin kautta, tai puhelimitse.

24Rent - lisäturvat, rengas puhki, tuulilasin kiveniskemä

Varauksen jälkeen

Jos varauksen aikana sinulle on sattunut esimerkiksi tuulilasiin kohdistunut vaurio kannattaa siitä olla välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme. Erilaiset tuulilasi- ja rengasvauriot ovat todella yleisiä ja vastaavat vauriot huomataan aina.

Jos varauksen aikana on tapahtunut jonkinlainen vaurio ja vauriota ei ole raportoitu meille, käsitellään nämä vauriot aina tapauskohtaisesti. Auton varanneelle asiakkaalle syntyy aina lisäkuluja raportoinnin tekemättä jättämisestä palveluhinnastomme mukaisesti.

Huomioi, että auton varaajan tulee ilmoittaa välittömästi kaikki tuulilasi- ja rengasvauriot, vaikka olisikin ostanut lisäturvan varaukseensa