Vuokraa yhteiskäyttöauto ja pysäköi ilmaiseksi

7
tammikuu

Vuokraamme yhteiskäyttöisiä autoja kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Kotimainen yrityksemme on kehittänyt sinulle helppoa ja vaivatonta palvelua jo 10 vuotta. Tällä hetkellä jopa 5000 ihmistä kuukausittain varaa yhden yli 600:ta autostamme.

Näppärän palvelun lisäksi saat asiakkaanamme myös huippuetuja – kuten ilmaisen pysäköinnin yhä useammassa kaupungissa. Näissä kaupungeissa on ilmainen pysäköinti asiakkaillemme:

Helsinki

Autoistamme löytyy erityinen pysäköintilupa, Z-pysäköintilupa, joka mahdollistaa pysäköinnin aivan kaikilla kaupungin hallinnoimilla pysäköintialueilla – myös aikarajoitetuilla paikoilla. Tämän lisäksi kaupungin keskustassa on muutamia pysäköintipaikkoja, joille saa pysäköidä ainoastaan Z-pysäköintiluvalla. 

Keskustan 1. pysäköintivyöhykkeellä pysäköinti maksaa 4 euroa tunnilta ja 2. vyöhykkeellä 2 euroa tunnilta. Säästät siis reilusti pysäköintimaksuissa, kun varaat auton jossa on Z-pysäköintilupa ja nautit ilmaisesta pysäköinnistä.

Jos ilmainen pysäköinti on etu jonka haluat hyödyntää, niin voit jo varausta tehdessäsi tarkistaa onko autossa Z-pysäköintilupa. 

Pysäköi ilmaiseksi z-lupa

Vantaa ja Espoo

Vantaalla ja Espoossa autoillamme saa pysäköidä lisäkilvin yhteiskäyttöautoille merkityille paikoille niillä autoilla, joilla on Helsingin Z-pysäköintilupa.

Lue lisää pääkaupunkiseudun ilmaisesta pysäköinnistä tästä.

Tampere

Autoistamme löytyy erityinen pysäköintilupa, Z-pysäköintilupa, joka mahdollistaa pysäköinnin kaikilla kaupungin asukas-​ ja yrityspysäköintiin tarkoitetuilla paikoilla sekä aikarajoitetuilla pysäköintipaikoilla, joissa pysäköinnin salliminen asukas- tai yrityspysäköintitunnuksella on osoitettu liikennemerkillä. Tampereen lupa eroaa Helsingin luvasta sillä, että se on rajoitettu vain asukas- ja yrityspysäköintialueille. Tämän lisäksi keskustassa on muutamia paikkoja, joille voi pysäköidä vain Z-pysäköintiluvalla.

Oulu

Yhteiskäyttöautoilla saa pysäköidä Oulun keskustan maksullisilla vyöhykkeillä 1-2. 

Lahti

Autoissamme on Lahdessa käytössä yleispysäköintitunnus. Tunnus oikeuttaa pysäköimään kaikilla Lahden kaupungin kadunvarren erikseen merkityillä asukaspysäköintipaikoilla sekä aikarajoitetuilla asukaspysäköintipaikoilla rajoituksetta ja ilman kiekon käyttöä.