(209972 vuokrausta)
4.3/5
Vuokraa auto 5 minuutissa

Varaus toimi juuri niinkuin luvattiin. Kaikki oli tosi helppoa ja sekä varaaminen, nouto että palauttaminen onnistuivat helposti. Käytän varmasti myös jatkossa tätä palvelun tarjoajaa.

Sari
11.3.2020, Kuopio

Kaikki sujui helposti ja sujuvasti. Auto ihan siisti, moderni ja hyvä ajaa. Tykkäsin että autossa oli valmiiksi nokkakärryt, vaikka en niitä tällä kertaa tarvinnut. Hieno konsepti että autoja löytyy läheltä kulloistakin tarvepaikkaa. Hinta oli aika kova muutaman tunnin vuokrauksesta mutta hyvä että se oli mahdollista eikä tarvinnut ottaa koko päiväksi.

Tom
9.3.2020, Helsinki

Kaikki meni hyvin. Lisäajan ostaminen oli todella hyvä lisäominaisuus. Se oli myös helppo tehdä.

Risto
9.3.2020, Tampere

Kaikki sujui erittäin helposti ja sujuvasti. Auto oli siisti ja toimi hyvin. Iso plussa, että valikoimissa on isompiakin pakettiautoja, joissa riittää pituutta ja korkeutta, niin saatiin pitkä ja leveä pöytä kuljetettua.

Katri
8.3.2020, Vantaa

Kaikki sujui erittäin helposti ja sujuvasti. Auto siisti ja lähti hyvin käyntiin. Palautus samaan paikkaan kesti, sillä parkkipaikat oli täynnä.

Jaana
7.3.2020, Oulu

Ihanan helppoo varata! Vielä kun vaikka saisitte opiskelijoille jonkun oman kamppanjan niin ois kova, tyylillä alennettu hinta! Hinta mielestäni hyvä ja nytkin oli todella hyvä auto käytössä. Jo toinen hyvä kokemus teistä!

Kia
1.3.2020, Tampere

Erittäin hyvä palvelu. Olen vuokrannut muilta firmoilta aiemmin, tämä on tähän mennessä ollut paras.

Erkki
1.3.2020, Helsinki

Auton käyttöönotto ja palautus sujui hyvin nettivarausohjelman kautta. Autolla oli helppo ajaa.

Katja-Mari
29.2.2020, Oulu

Helppoa ja todella edullista , kiitos 👍

Outi
26.2.2020, Hämeenlinna

Oli mahtavaa että mm. pyyhkijät olivat kunnossa ja muutenkin kaikki ehjää ja toimivaa.

Ewa
24.2.2020, Espoo

Koko vuokraus oli helppoa, edullista ja vaivatonta. Auto oli siisti ja hyvässä kunnossa. Ei tarvitse miettiä kahta kertaa mistä vuokraan kun jälleen tarvitsen pakettiautoja.

Topi
23.2.2020, Helsinki

Hyvin toteutettu webliittymä. Hyvää asiakaspalvelua ja hyväkuntoinen auto. Käyttöönotossa oli ongelmia ovien avaamisessa mutta asia ratkesi nopeasti.

Joni
23.2.2020, Helsinki

Auto erittäin hyvässä kunnossa ja koko vuokraus sujui helposti. Ohjeet todella selkeät! Kiitos!

Essi
23.2.2020, Vantaa

Varaus oli todella kätevä tehdä puhelimitse ja auton sijainti oli erinomainen. Auto oli myös hyvä ajaa.

Tessa
22.2.2020, Jyväskylä

Kaikin puolin todella toimiva, erittäin tyytyväinen

Mika
19.2.2020, Riihimäki

Kaikki sujui jälleen kerran sangen helposti. Auto oli kadun varressa, parvekkeen alapuolella odottamassa. Siitä ajoon, homma hoidettu ja ripeästi kotiin takaisin. Erittäin helppoa ja edullista ja vaivatonta. Voin suositella kenelle vaan. Ei tarvitse vaivata tuttavaa, jolla on paku tai kiskoa peräkärryä perässä räntäsateessa.

Arto
16.2.2020, Tampere

Ensimmäinen kerta kun vuokrasin yhteiskäyttöauton ja kokemus yllätti positiivisesti. Jouduin vielä jatkamaan varausta alun perin odotetusta aikataulusta, sekin sujui hyvin. Palauttaessani autoa oli huomattavia haasteita pysäköintipaikan löytämisessä mutta olin toki palauttamassa autoa arkipäivänä puolilta päivin jolloin pysäköintipaikkana toimiva koulun parkkipaikka oli täynnä, iltaisin/viikonloppuisin olisi tilanne varmaankin ollut toinen. Lähettämääni kysymykseen (jatkovarauksesta) ja kommenttiini (auton pysäköintipaikasta) reagoitiin ripeästi. Kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus, uskon että tulen käyttämään palveluanne jatkossakin.

Pekka
15.2.2020, Kuopio

Varasin ensin väärät päivämäärät, mutta ystävällinen ja selkeäsanainen tuki auttoi ongelmani kanssa välittömästi. Auto oli siistimpi ja parempi kuin kuvittelinkaan ja muutto hoitui ketterästi vaikka välimatkaa olikin satoja kilometrejä.

Terhi
14.2.2020, Joensuu

Pidin autosta, siinä oli ominaisuuksia, joita ei vuokraamojen perusautoissa ole ollut: adoptoituva vakionopeudensäädin ja kiinteä navigaattori. Saimme myös chattirobotin kautta tehtyä lisäilmoituksen helposti kun liikkeellelähdön jälkeen huomasimme raportoimattoman pienen halkeaman tuulilasissa.

Kari
11.2.2020, Turku

Ei ole mitään huonoa sanottavaa tästä palvelusta! Varmasti vuokraan auton uudelleen!

Tiina
10.2.2020, Espoo
1 2 3 142
Lataa lisää asiakaskokemuksia