(197402 vuokrausta)
4.3/5
Vuokraa auto 5 minuutissa

Hyvin toimi taas systeemi. Monta kertaa käyttänyt palvelua ja käytän jatkossakin.

Juha
29.6.2019 Vantaa

Helppoa ostaa lisäkilometrejä reissun päällä.

Maarit
28.6.2019 Kerava

Tosi kätevä tapa saada nopeasti paku käyttöön. Maksaminen ja haku&palautus kävi ilahduttavan helposti ja nopeasti.

Harry
27.6.2019 Vaasa

Vuokrasin auton teiltä, koska kuulin että varaus on helppoa ja autot laadukkaita. Näin tosiaan oli, hieno homma!

Eetu
27.6.2019 Oulu

Palautettaessa sovellus ei toiminut, joten jouduin sulkemaan tekstiviestillä.

Antti
26.6.2019 Mikkeli

Olin yllättynyt, kuinka helppoa oli auton vuokraus, haku ja palautus. Auto siisti ja hyvä. Tuli luotettavan palvelun tunne, joka varmasti myöhemmin jatkuu uusilla vuokrauksilla.

Pertti
25.6.2019 Tampere

Kaikki toimi niin kuin pitää. Ilmeisesti kyseinen auto oli ihan uusi, joten se oli myös siisti ja hyväkuntoinen. Varmaan juhannuksen aika vaikutti siihen, ettei autoa löytynyt enää ihan niin lähteitä.

Mikko
25.6.2019 Helsinki

Loistava palvelu ja vuokraamani pakettiauto ylitti odotuksen varustelutasollaan. Nouto- ja palautuspaikka (Kivikukkaron Q-Park, Turku) oli hieman hankala ja ahdas varsinkin pakettiauton kanssa.

Niko
25.6.2019 Turku

Auton kuori oli likainen, mutta sisätilat olivat siistit.

Sari
24.6.2019 Hyvinkää

Kuvien lähettäminen palauttaessa ei toiminut. Sivu kaatui useamman kerran.

Matias
24.6.2019 Oulu

Kaikki meni ihan putkeen ja sujuvasti! Auto oli hyvä ja siisti

Mikko
24.6.2019 Joensuu

Auto ei ollut siinä paikassa missä piti ja lähiseutua tuntematta erittäin hankala löytää. Auto ei palautettaessa suostunut lukittumaan ja useista soitoista ja viesteistä huolimatta(tosin ohjeistus tehtiin puhelimitse automaation avustuksella). Joten kaipasin hieman henkilökohtaisempaa palvelua, erityisesti erikoistilanteiden varalle. Auto aivan mahtava ja palvelumuotonne varmasti suurimmalle osalle mitä soveliain, joten kiitos seuraavaan kertaan asti.

Markku
24.6.2019 Helsinki

Risuja auton sijainnin vaihtumisesta kauemmaksi ja kaikesta ylimääräisestä säädöstä mitä sen vuoksi joutuu aina tekemään. Ruusuja hyvästä asiakaspalvelusta ja yleisesti hienosta konseptista ja auton vuokrauksen helppoudesta.

Meira
24.6.2019 Vantaa

Auto oli hyvässä kunnossa ja hyvällä paikalla. Verkko-ongelmat parkkihallin sisällä vaikeuttivat hieman käyttöönottoa ja palautusta, mutta tekstiviestillä pääsi eteenpäin. Tästä oli hyvä ohje olemassa.

Tuomas
24.6.2019 Espoo

Matkaan.24rent.fi verkkosovellus ei toiminut missään vaiheessa Samsung puhelimessani, vaan jouduin lähettämään tekstiviestejä saadakseni auton ovet auki ja kiinni. Verkkopalvelujenulkoasu ja toteutus muutenkin sekava ja “halvan” oloinen. Jäin kaipaamaan toimivaa ja selkeää puhelin aplikaatiota jonka voisi ladata Android puhelimelle..

Mika
23.10.2019 Kotka

Vuokraus sujui mutkattomasti. Autolla oli mukava ajaa. Hiukan kritisoin auton puhtautta sisäisesti ja ulkoisesti,mutta ehkä se kuuluu tämän kaltaisen vuokrauksen toimintaan,että vanhat ötökät kulkevat sujuvasti mukana.

Kirsi
22.6.2019 Kuopio

Varausjärjestelmän käyttöönotto tuotti ensikertalaiselle käyttäjälle vaikeuksia, mutta kyllä auton haku ja palautus sujuivat sitten mukavasti.

Timo
20.6.2019 Rovaniemi

Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus. Ohjeistus oli kattava, joskin omalla tavallaan myös vähän pelottava, koska varoitteluja ja huomioitavaa oli niin paljon. Autoa palauttaessa ovet räpsähtivät lukittumisen jälkeen itsekseen auki parin minuutin kuluttua, vaikka olin tarkistanut, että ovet olivat kiinni. Lukitsin ne uudestaan tekstiviestillä ja toivon, että ne pysyivät myös lukossa. Autokohtaisiin ohjeisiin olisin kaivannut lisätietoa siitä, missä on tankki ja mistä se avataan, mutta selvisi hetken ihmettelyn jälkeen ihan omin voimin.

Piia
20.6.2019 Tampere

Erinomainen palvelu, kiitos!

Arto
19.6.2019 Mikkeli

Kaikki meni, kuten pitääkin. Hyvä systeemi.

Ilkka
19.6.2019 Vantaa
1 2 3 132
Lataa lisää asiakaskokemuksia