(223419 vuokrausta)
4.3/5
Vuokraa auto 5 minuutissa

Auton parkkipaikka järkyttävän ahdas! Todella hankala parkkeerata autoa niin ahtaaseen paikkaan etenkin näin tottumattomalle pakettiauton kuljettajalle! Ainakin tämän noutopaikan parkkia vois miettiä uudestaan. Siksi luovutus tapahtui 1min myöhässä! Toivon ettei siitä veloiteta mitään lisämaksua. Muuten kaikki sujui loistavasti ja helposti. Ja todellakin aion ensi vkolla vuokrata auton uudestaan. Helppoa ja sujuvaa ja läheinen noutopiste. Auto siisti ja puhdas, mukava ajaa ja mahtui paljon tavaraa kerralla!

Nina
17.4.2020, Espoo

Autossa oli kaksi kolhua tuulilasissa ja en ensin ymmärtänyt, että ne oli jo merkitty numeroilla vikailmoitukseen. Viat voisivat olla kirjoitettunakin jossain. Auton bensatankki todella hämäävä, koska ei näytä täyttä. Siitä oli kuitenkin varoitettu selvästi, mikä on hyvä asia.

Tarja
16.4.2020, Vantaa

Kaikki meni oikein hyvin. Näin ensikertalaisena palvelun käyttöön ottoo kuvauksineen oli vähän hidasta, mutta seuraavalla kerralla menee jo sujuvammin :) Edellinen käyttäjä oli tainnut jättää tankkaamatta auton, koska en voi uskoa, että se kulutti melkein 7 litraa dieseliä 30 km ajoon.

Marjo
16.4.2020, Vantaa

Jätin varauksen teon ja asiakaspalvelun arvioimatta, koska tyttäreni hoiti varauksen, sillä olimme itse siinä vaiheessa vielä Espanjassa. 24Rentin konsepti oli mulle uusi, enkä tiennyt yrityksestä ennalta mitään. Kokemukseni vuokrauksesta oli hyvin myönteinen ja voin suositella 24Rentiä kenelle vaan. Erityiskiitos konseptin toimivuudesta on sen sopivuus korona-aikaan. Edes auton luovutuksessa ja palautuksessa ei tarvinnut tavata ketään eli tartuntavaara oli tasan nolla!!! PS: Palautimme auton kolme päivää etuajassa, sillä ostimme eilen uuden auton eli emme enää tarvinneet vuokra-autoa.

Arto
16.4.2020, Helsinki

Moi Ei mikään mennyt monkään mutta auto näytti kolhitulta. Nurkissa pieniä naarmuja. Otin kuvat ennen ja jälkeen.

Arto
16.4.2020, Espoo

Itse auton käyttö ja ajo sujui hyvin. Autoa käyttöön otettaessa kännykkäsovellus kaatui muutaman kerran, palauttaessa sekin sujui.

Seppo
15.4.2020, Kuopio

Oli mukava ajaa uudella ja automaattivaihteisella pakettiautolla. Plussaa myös auton isosta koosta, sillä oli hankala löytää yritystä, joka vuokraisi riittävän pitkää pakettiautoa.

Toni
15.4.2020, Espoo

Erityisen hyvin onnistui jatkoajan saaminen. Parilla klikkauksella ilman mitään pankkitunnushäsläystä. Itse sähläsin ovien avauksen kanssa, mutta sekin selvisi soittamalla tiepalveluun, jossa asia ratkesi automaattisestij

Matti
14.4.2020, Tampere

Kaikki toimi hyvin. Tämä oli ensimmäinen kerta auton nettivarauksessa, ja siihen liittyi pientä haparointia.

Milko
13.4.2020, Tampere

Kaikki hyvin, pl. kuvien lähetys sovelluksella vähän takkuista.

Matti
12.4.2020, Tuusula

Hei, varauksen alussa oli kysymys vioista ja uusia vikoja tms oli aika hankala arvoida.

Samuli
12.4.2020, Kerava

Vähän kaipaisin navigointiohjelmaa Citroën C3:een, koska puhelimen yhdistäminen ei toimi ihan takuuvarmasti, ja muutenkin se ei oo ihan optimi. Toinen “ongelma” on, että selain ilmoittaa että muisti ei riitä, kun lataa kuvia autosta palauttaessa.

Liisa
11.4.2020, Helsinki

Kömpelö nettisivu, muuten palvelu pelaa

Matti
10.4.2020, Turku

Palautuksessa softa tökki mutta selaimen vaihdolla selvittiin

Jari
9.4.2020, Kerava

Auton käyttöönotto ja käyttö oli helppoa. Käyttöönotossa auto oli valitettavasti epäsiisti, sieltä löytyi ilmeisesti edellisen käyttäjän roskia mm. limsapullo ja etupenkkien jalkatiloissa oli runsaasti hiekkaa. Toki selvisimme siivoamisella, mutta hieman ikävän kuvan se antoi.

Janette
9.4.2020, Helsinki

Kaikki meni hyvin, mutta pakko myöntää, että ensimmäinen käyttökerta jännitti. Käyttöönotto sovelluksella on toimiva ja helppo, mutta ehkä vielä hitusen epäselvä (tai “runsas”). Pelotti, että teen jonkin virheen. Kaikki kuitenkin meni vissiin ihan hyvin ja käytän varmasti uudelleen!

Anni
8.4.2020, Riihimäki

Totta kai olisin halunnut, että paikalla olisi joku ihminen, joka olisi neuvomassa, mutta toisaalta oli ihan hyvä, että se auto oli Lanternan parkkipaikalla, ja sinne ei sitä ihmistä pysty varmaan järjestämään. Puhelinpalvelu pelasi kuitenkin hyvin. Toivottavasti se pelaa jatkossakin, koska se on ehtona sille, että käytän palvelua uudelleen. Varaus, nouto ja palautus tuntuivat ensikertalaiselta liian monimutkaisilta, mutta jatkossa ne sujuvat ehkä helpommin.

Hanna
7.4.2020, Helsinki

Käytin autoa muutossa, joten jouduin palaamaan uudelta asunnoltani takaisin Kallioon. Olisi hyvä jos näitä autoja pystyisi jättämään myös toiseen lokaatioon, kuten vuokra-autoja. Muutoin tyytyväinen palveluu.

Kaisa
6.4.2020, Helsinki

Alusta loppuun mietitty konsepti. Todella toimivaa.

Mika
6.4.2020, Helsinki

Nyt meni kyllä oikein erityisen hyvin kaikki. Ainoa mistä ei voinut antaa täysiä pisteitä oli auton siisteys, kun ohjaamossa oli ihan tavallista kenkähiekkaa… Mutta siis ei mitään ongelmaa siinäkään, ja tavaratila oli oikein siisti.

Raimo
6.4.2020, Espoo
1 2 3 144
Lataa lisää asiakaskokemuksia