(202208 vuokrausta)
4.3/5
Vuokraa auto 5 minuutissa

Sijainti hyvä, paljon parkkitilaa. Auto hyvässä kunnossa ja suhteellisen siisti. Odotusten mukainen.

Heikki
18.11.2019, Tampere

Käyttöönotto oli vähän epäselvää tai ymmärsin itse väärin. Otin kuvat ennen käyttöönottoa mutta en älynnyt että ne täytyy sovelluksella ottaa ja lähettää samantien. Palautus sujui jo vähän paremmin ja kuvatkin meni oikein. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus kuitenkin.

Niina
17.11.2019, Vaasa

Varaus helppoa kuin heinän teko!

Rauno
16.11.2019, Lahti

Ylitti odotukset!

Ninni
14.11.2019, Espoo

Kaikki toimi moitteettomasti. Vauriolista ei ihan ollut ajantasainen, muuten kaikki ok.

Jouni
13.11.2019, Lahti

Tosi hyvä ja helppokäyttöinen varaus-, käyttöönotto- ja palautusnettisovellus

Jukka
10.11.2019, Rovaniemi

Sujuva vuokrauspalvelu. Turhia viestejä omavastuun alentamisesta tai vuokrausajan jatkamisesta.

Matti
8.11.2019, Lahti

Ensimmäinen autonvuokraus ilman henkilöä autoa luovuttamassa oli kieltämättä hämmentävä, ja jos olisin etukäteen tiennyt niin tehtävän, niin en ehkä olisi varausta tehnyt. Loistavaa oli muistutus vuokra-ajan jatkamismahdollisuudesta, kun tuli oltua liian optimistinen tarvittavasta ajasta ja palautusajan lisäys vielä kahteen kertaan, onnistui vaivattomasti. Kahden kympin takia ei kannata ajaa tuhatta ja sataa liukkaalla tiellä ehtiäkseen sovittuun palautusaikaan.

Juha
7.11.2019, Tampere

Mikään ei mennyt mönkään.. itselle vai puhelimen käyttö oli alkuun hankalaa,nyt sekin jo sujuu.. 3 eri pakua meillä ollut..yksi oli mitä itse en hyvin osannut ajaa mutta sen osasin jättää valitsematta uudemman kerran.Kaikkiaan hyvä systeemi ja se ilmoitus mahdollisesta jatkoajasta hyvä,,kun on vaikea arvioida välttämättä tarvittavaa aikaa.. muita firmoja en ole käyttänyt joten vertailukohtaa ei ole. kiitos teille

Tuija
6.9.2019, Tampere

Ekakertalaiselle systeemi oli uutta, mutta siitä sai selvän pienen pähkäilyn jälkeen. Ei siis liian vaikea

Olli-Pekka
6.9.2019, Mikkeli

Voiko vuokraus enään helpompaa olla?….Ei voi! Koko vuokraus prosessi maksuineen, nouto ja palautus sujui jouhevasti ja mutkattomasti…innovatiivinen juttu. Ei moitteen sanaa ja käytän myös toistekin.

Kari
5.9.2019, Espoo

Auto oli lähellä ja vapaana. Hyvät ohjeet alusta loppuun.

Nanna
3.9.2019, Turku

Uuden karkea auto, automaattivaihteet tekivät ajamisesta todella helppoa. Hyvä innovaatio laittaa kattoon “kiskot” joissa reiät vaatepusseille / henkareille.

Liisa
2.9.2019, Helsinki

Kaikki meni kuten oli suunniteltu. Auto oli sovitussa paikassa ja ohjeet käyttöönottoon ja palautukseen olivat selkeät. Auto oli kuvatun mukainen ja siistissä kunnossa. Vielä lisäplussana se, että aivan viime tingassa oli mahdollisuus jatkaa vuokrausaikaa nettisivuston kautta. Suosittelen tätä vuokraamoa!

Ari
1.9.2019, Vantaa

Kaikki meni hyvin ja jos tarvitsen pakua uudestaan vuokraan sen teiltä.! Ainut mihin kiinnitin huomiota mainitsitte yhteiskäyttöauto vai mikä se oli, no eipä kiinnosta pätkääkään kuka auton omistaa jos on tarve kuljettaa tavaraa.

Markku
29.8.2019, Turku

Avain oli laitettu apukuskin maton alle ja ei meinannut löytyä. Sppstiin sain nopean vastauksen ja avain löyty.

Juha
29.8.2019, Rovaniemi

Muutto sujui hienosti todella tilavalla pakettiautolla. Auto ei ollut annetussa osoitteessa, mutta kuitenkin samalla kadulla, ei siksi haitannut. Tulen tarvittaessa käyttämään jatkossakin.

Timo
27.8.2019, Tampere

Erittäin vaivaton ja nopea vuokrauspalvelu!

Julia
27.8.2019, Kirkkonummi

Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytin yhteiskäyttöautoa ja en voi olla tyytyväisempi kuinka helposti kaikki toimi! En oikein aluksi tiennyt kuinka suhtautua vuokraukseen ilman vuokraamossa käyntiä, mutta itse en ainakaan kohdannut mitään ongelmia. Itseäni miellytti kovasti myös se, että autojanne oli saatavilla läheltä kotiani (juuri tämän vuokrauksen yhteydessä ei ollut, mutta silti lähempänä kuin kilpailevat vuokraamot), joten olen melko varma että tulevaisuudessa kun autoa tarvitsen, katson yrityksenne tarjontaa ensimmäisenä.

Petri
26.8.2019, Vantaa

Auton radio ei toiminut kunnolla. Vain muutaman kanavan kuuluvuus oli asiallinen.

Jari
26.8.2019, Tampere
1 2 3 136
Lataa lisää asiakaskokemuksia