(164821 vuokrausta)
4.3/5
Vuokraa auto 5 minuutissa

Olen käyttänyt palveluanne useasti, olette loistavia! 1 miinus kuitenkin tältä reissulta: Auton GPS sijainti kartalla heitti kovasti ja etsin autoa vartin verran helsingin keskustassa.

Jetro

Omassa kännykässä on huono netti (3G), niin kuvien kanssa meni aika pitkään autoa hakiessa. Sitten se nettisivu jäätyy jos ei ole netti yhteyttä. Mut palautuksessa otin mokkulan mukaan niin ei ongelmia.

Marko

Puhelimen käyttö pakkasella aiheuttaa jonkin verran hankaluuksia, kun akku loppuu tai puhelin sammuu. Auto, vaikka oli ilmeisestikin juuri pesty, oli likainen ja lähtöhetkellä sitä ei kaikista naarmuista pysty tarkistamaan mitenkään. Muuten kaikki ok

Jarno

Auton varaus ja nouto sekä palautus toimi erittäin hyvin! Paikka oli 0,6 km kotoani :-)

Janne

Kolme tähteä kuntoon ja siisteyteen johtuen lähinnä siitä että auto oli hakiessa ulkoisesti kovin likainen. No enpä sitä itsekään pessyt... Muuten kaikki ok.

Teemu

Hyvin toimiva palvelu kokonaisuudessaan, auto oli muuten varsin hyväkuntoinen mutta hyvinkin likainen ulkoa, myös takakontissa oli hiekkaa ja matot kuivuneessa kurassa.

Jaana

Auto oli aika likainen, joten pintanaarmujen kuvaaminen oli vaikeaa sisällä. Otin uudet kuvat ulkona, mutta mielestäni paku olisi sen verran kallis, että ei vain voi vuokrata pois noin likaista autoa. Muuten kaikki meni ihan ok. Sijainti oli hyvä, autoa oli helppo ajaa. Mutta ei ole oikeudenmukaista laittaa korkea omavastuu noin kolhitulle autolle, joka lisäksi on likainen.

Joonas

Auton käyttöönoton yhteydessä voisi olla maininta, miten peruutusvaihde menee päälle, sillä itse en ollut ainakaan koskaan tuollaista nähnyt.

Marja

Liian vaikea löytää auto, parking on tosi iso han vaikea tietä mihin mennä

Thanh

Kaikki sujui mainiosti ja voisin suositella muillekkin. Kehitysideana ehdottaisin että pakettiautoissa voisi nokkakärryjen lisäksi mukana olla vaikka kiinnitysliinoja ja suojapeitteitä, ja autovuokrien hintataso voisi olla matalampi. Monilla muilla paikallisilla autovuokraamoilla on paljon edullisemmat hinnat, ja totta puhuen sen vuoksi lähestyinkin ensin heitä, mutta sattui niin, että siellä kaikki autot olivat jo varattu siltä päivältä kun olisin sellaista tarvinnut. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen kokemukseeni 24Rentin asiakkaana eikä valituksen aiheita tullut esille lainkaan. :)

Erja

Autossa ilmeni vika kesken ajon, asiakaspalvelu oli hyvää ja kohteliasta. Autossa ei ollut tuulilasinpesunestettä vuokrauksen alussa. Adblue-neste loppui kesken matkaa.

Markku

Proace on hyvä ja tehokas, mutta isolle miehelle kuljettajan tila on ahdas. Auto oli hyvin likainen, mutta vuodenaikaan nähden se on ymmärrettävää. Edellisiltä vuokraajilta oli sivutaskussa auton avain ja valkoinen pipo. Hyvä ja toimiva palvelu kokonaisuudessaan.

Timo

Erittäin positiivinen kokemus! Nopealla varausajalla onnistui varaus ja pitkänkin reissun (Helsingistä Jyväskylään ja takaisin) tekeminen onnistui ongelmitta. Tulen käyttämään palveluita jatkossakin.

Olli

Tuulilasi oli likainen sisäpuolelta ja auringonpaisteessa ajettaessa näkyvyys heikkenee. Autossa saisi olla esim. Sisätilan/tuulilasin puhdistusliinoja käytettäväksi.

Eeva

Kaikki meni varauksesta palautukseen todella hyvin! Auto oli miellyttävä ajaa sekä juuri sopivan kokoinen tarpeisiimme. Ohjeet olivat selkeät ja helpot tulkita. Suosittelen teitä ystävilleni ja tutuilleni.

Emmi
1 2 3 122