Pidän hyvänä että 24Rent palvelua on laajennettu maakuntiin. Kesämökki paikkakunnallamme palvelu on tainnut olla ainakin tämän vuoden alusta.

Marko

Oli ilo hoitaa muutto puhtaalla uudella autolla. Palautuksen yhteydessä jouduin ottamaan yhteyttä päivystäjäänne, koska sivuovi ei suostunut menemään lukkoon. Hän hoiti asian ystävällisesti ja nopeasti. Kiitos.

Juha

Autot ovat uusia ja halpoja kilpailioihin nähden. Hyvä saatavuus ja helppo luovutus

Jani

Olen ollut 24rentin asiakkaana useamman vuoden ajan kaikki on sujunut tähän mennessä hyvin ja olen saanut hyvää asiakaspalvelua ja autot ovat olleet todella hyviä ajomukavuuteen kiitos paljon 24rent suosittelen palvelua myös muille on hyvä autovuokraamo.

Sandeep

4x tänä vuonna tullut vuokrattua autoa. Siistit uudehkot mukava kulkuiset autot. Auton valinta, varaus ja maksu helppoa. Auton luona 4 valokuvaa ja vikalistan vertailu autoon ja ei muuta kuin matkaan. Palautuksessa 4 valokuvaa, omat kamat pois autosta ja siivous jos on sotkenut. Avaimet omalle paikalleen ja näkemiin.

Kari

Vuokraaminen on niiiiin helppoa ja autot hyväkuntoisia ja uusia ! Vuokrataan jatkossakin

Jasmin

Kaikinpuolin helppo, sujuva palvelu. Auto oli siisti, hyvässä kunnossa, helppo löytää jne. Näin ensikertalaiselle erittäin miellyttävä kokemus kaikkineen! Varmasti tulen jatkossakin vuokraamaan auton teidän kautta! Kiitos!

Jonna

Loistavaa palvelua jälleen teiltä. Käyttänyt palveluanne usein ja aina yllättää positiivisesti. Nyt otin lisäaikaa autolle ja hyvää hyvyyttänne tarjositte toisen lisätunnin ilman kuluja.

Jon

No kiitosta ylipäänsä ja olin positiivisesti yllättynyt homman helppoudesta

Harri
1 2 3 338