Pysäköinti yhteiskäyttöautolla

Pysäköinti, ilmaispysäköinti ja yhteiskäyttöauto 24Rent

Pysäköinti ja yhteiskäyttöautot

Tällä sivulla tarjoamme sinulle kattavat ohjeet siitä, kuinka pysäköidä yhteiskäyttöautommme oikein ja tehokkaasti. Olemme luoneet tämän sivuston erityisesti sinua varten, jotta pysäköinti yhteiskäyttöautolla sujuisi jatkossa mahdollisimman mutkattomasti.

Yhteiskäyttöautoilun tukemiseksi yhä useampi kaupunki on mahdollistanut yhteiskäyttöautojen pysäköinnin maksullisilla keskusta-alueilla. Tämä tarkoittaa, että useilla autoillamme voi pysäköidä täysin ilmaiseksi varauksesi aikana.

Voit katsoa pysäköintiin liittyvän ohjevideomme tästä.

Ilmaispysäköinti PK-seudulla

Ilmaispysäköinnin säännöt PK-seudulla vaihtelevat hieman kaupungeittain. Tarkemmat kaupunkikohtaiset ohjeet pääset lukemaan klikkaamalla painikkeista.

Ilmaispysäköinti Helsinki, Vanta, Espoo 24Rent
Pysäköinti PK-seudulla ja muualla Suomessa 24Rent

Ilmaispysäköinti muualla Suomessa

Alla näet muut palvelumme kaupungit, joiden autoissamme on ilmaispysäköintilupia. Tarkemmat kaupunkikohtaiset ohjeet voit lukea klikkaamalla painikkeita.

Pysäköintiohjevideo

Asiakkaillemme syntyy valitettavan usein kuluja virheellisestä yhteiskäyttöauton pysäköinnistä johtuen. Videolla kerromme kuinka pysäköidä yhteiskäyttöauto oikein, sekä tärkeimmät ohjeet auton ilmaispysäköintiin.

Kaupunkikohtaiset erot pysäköimisessä

Suomessa kaupunkien pysäköintisäännöt ja -käytännöt voivat vaihdella merkittävästi. Tämä pätee erityisesti ilmaispysäköintilupiin ja niiden käyttöön.

Esimerkiksi, jossain kaupungeissa, kuten Helsingissä, on tarjolla laajemmat ilmaispysäköintimahdollisuudet yhteiskäyttöautoille, kun taas toisissa kaupungeissa, kuten Oulussa, nämä mahdollisuudet ovat rajoitetummat.

Pysäköintisäännöt kaupungeittain 24Rent

Sinulla on vastuu oikeanlaisesta pysäköinnistä

Muistathan, että olet vastuussa yhteiskäyttöauton pysäköinnistä koko varauksesi ajan. Väärin pysäköity yhteiskäyttöauto voi johtaa pysäköintisakkoihin, jotka laskutetaan varauksen tehneeltä henkilöltä aina jälkikäteen.

Kun lopetat varauksesi, varmista myös, että jätät auton pysäköitynä oikein ja sallitulle pysäköintialueelle. Tämä varmistaa sujuvan käyttökokemuksen myös seuraavalle käyttäjälle ja auttaa välttämään mahdolliset pysäköintivirheistä johtuvat seuraamukset. Voit katsoa pysäköintiohjevideomme tästä.

Sinulla on vastuu pysäköinnistä 24Rent

HUOMIOITHAN, ETTÄ ILMAISPYSÄKÖINTILUPA ON KAUPUNKIKOHTAINEN.
ILMAISPYSÄKÖINTILUVAT EIVÄT OLE VOIMASSA 24LEASING-AUTOISSA.