(228748 vuokrausta)
4.3/5
Vuokraa auto 5 minuutissa

Uutiset: yhteiskäyttöautot ja pakettiauton vuokraus

24Rent auttaa kanssayrittäjiä koronakurimuksessa

24Rent auttaa kanssayrittäjiä koronakurimuksessa

Kerroimme alkuviikosta sosiaalisessa mediassa, että haluamme auttaa suomalaisia pk-yrityksiä koronakurimuksessa tarjoamalla ilmaiseksi autoja ja tempauksemme on herättänyt valtavasti mielenkiintoa. Halukkaat yritykset ovat lähettäneet lukuisia viestejä kertoen oman tarinansa.

lue lisää

Kokemuksia vuokraamisesta

Kaikki meni hyvin ja ohjeet olivat selkeät

Heimo
10.08.2020, Helsinki

Kaikki meni hienosti ja käyttöönotto sekä palautus oli sujuvaa

Virpi
10.08.2020, Helsinki

Kaikki meni hyvin ja suht edullinen vuokraus, varmasti tulen käyttämään uudestaan, tarpeen vaatiessa.

Harri
09.08.2020, Helsinki

Kaikki sujui hyvin ja auto oli uusi ja mukava ajaa. Tein varauksen vasta edellisenä päivänä ja siksi jouduin noutaa auton melko kaukaa kotoa. Onneksi autoja kuitenkin oli vapaana.

Petra
09.08.2020, Vantaa

Kaikki ok hyvin, palaan asiaan kun taas tarvitsee pakettiautoa.

Olli
07.08.2020, Jyväskylä

Kyseessä oli jo toinen vuokraukseni ja siksi kaikki meni alusta loppuun hienosti. Auto on hyvä ja helppo ajaa, tavaratilaa riittävästi.

Olli
07.08.2020, Turku

Muuten kaikki 5/5, mutta parkkihalliin pääsy tuotti hieman ongelmia koska koodi ei toiminut. Samoin parkkihallista poistuminen ja sinne palaaminen autolla vaati infonapin painamista, muuten portit eivät auenneet. Käytän palvelua varmasti jatkossa.

Konsta
06.08.2020, Helsinki

Olen tyytyväinen palveluun ja vuokraamani pakettiuto oli hyvä ja hyvällä koneella jaksaa hyvin rullata kaupunki ajossa. Suosittelen kyllä teidän palveluita myös muille.

Matti
05.08.2020, Hämeenlinna

Kaikki meni niin kuin Strömsössä. Oli ensimmäinen, muttei viimeinen kerta, kun käytän palvelujanne. Kiitos hyvästä kokemuksesta.

Jarmo
05.08.2020, Oulu

Auton vuokraus 5 minuutissa

Autovuokraamo lähelläsi 24h

Vuokraa auto 24Rent:ltä netissä koska tahansa. Auton vuokraus onnistuu 5 minuutissa juuri niin pitkäksi aikaa, kun sitä tarvitset.

Yhteiskäyttöisen henkilö- ja pakettiauton vuokraus muuttoon, viikonloppumatkoille ja arjen reissuihin onnistuu meiltä helposti.

Nouda auto tai paku läheltäsi. Autot sijaitsevat kaupunkien keskustoissa sekä palveluiden ja julkisen liikenteen solmukohdissa.

Katso videolta, kuinka helposti homma toimii!

Avaa ovet puhelimellasi ja aja

Pääset asiakkaanamme aina nykyaikaisen vuokra-auton tai pakun rattiin. Automme ovat uudehkoja, hyvin varusteltuja ja vähäpäästöisiä.

Vuokraamasi auto odottaa sinua noutopisteessä varauksen alkaessa. Avaa ovet puhelimellasi, nappaa avaimet hansikaslokerosta ja lähde matkaan!

Yhteiskäyttöautot, autovuokraamo 24h
Muuttoauto, pakettiauton vuokraus

Vuokra-autot 24/7

Varaukset aina nopeasti verkon kautta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua sähköisesti arkisin klo 8.0016.00.

Varauksesi aikana turvanasi on ympärivuorokautinen tiepalvelupuhelimemme, joka auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Pysäköi ilmaiseksi 24Rentin autolla

Yhä useampi kaupunki on mahdollistanut yhteiskäyttöautojen pysäköinnin maksullisilla keskusta-alueilla. Erityispysäköinti tarkoittaa sitä, että useilla autoillamme voi pysäköidä täysin ilmaiseksi oman varauksen aikana.

Yhteiskäyttöautot, autovuokraamo 24h