Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu tuli Raumalle!

Vastauksena asiakkaidemme pyyntöihin ja alueen yritysten toiveisiin, 24Rent laajentaen jälleen palveluitaan ja avasi palvelunsa Raumalla huhtikuun alussa! Yhteiskäyttöiset henkilö- ja pakettiautot ovat jo varattavissa varauskoneessamme ja lisäkalustoa kaupunkiin tuodaan myöhemmin keväällä.

24Rentin yhteiskäyttöautot löytyvät kätevästi molempien kaupunkien liikenteen solmukohdista, mistä on helppo lähteä liikkumaan entistä kätevämmin, helpommin ja nopeammin.

Meidän digitaalisen vuokrausjärjestelmämme ansiosta voitte varata ja ottaa auton käyttöönne suoraviivaisesti älypuhelimellanne, ilman turhaa odotusta tai paperisotaa.

Tsekkaa videolta kuinka paljon teimme yhdessä asiakkaidemme kanssa ilmastotekoja vuonna 2023!

 

Näin helposti homma toimii:

  1. Valitse itsellesi yhteiskäyttöauto etusivullamme www.24rent.fi ja ajankohta jolloin haluat auton käyttöösi.
  2. Varaus maksetaan heti varauksen yhteydessä ja saat kaikki ohjeet auton käyttöönottoon omaan sähköpostiisi.
  3. Kun varauksesi alkaa, mene auton luo ja toimi sähköpostin ohjeiden mukaisesti. Auton ovet aukeavat omalla puhelimellasi ja auton avaimet odottavat sinua autossa. Sitten voit lähteä matkaan joten turvallisia kilometrejä!
  4. Kun varauksesi on loppumassa, tankkaa auto ja palauta auto samalle paikalle josta otit sen käyttöön. Jätä avaimet autoon ja sulje ovet lopuksi omalla puhelimellasi ohjeidemme mukaisesti. HELPPOA EIKÖ TOTTA!?

 

Auton vuokraus Levi Kittilä Ylläs 24Rent

Auto otetaan käyttöön kätevästi omalla puhelimella. Avaimet odottaa sinua valmiina autossa!

 

24Rent on kotimainen perheyritys

Olemme täysin suomalainen palvelu ja henkilökuntamme käyttää itsekin palveluamme. Meille tärkeitä arvoja on luotettavuus, ekologisuus ja helppokäyttöisyys. Historiamme myötä meillä on 12 vuoden kokemus yhteiskäyttöautojen alalta ja innokas henkilökuntamme on jatkuvasti kehittämässä toimintaamme. Olemme ylpeitä siitä että  olemme Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu ja asiakkaamme ovat tehneet meille yli 450 000 varausta. Asiakastyytyväisyytemme on peräti 4.3 / 5. Toimimme yli 35 kaupungissa ympäri Suomea, joten meidän autojamme löydät myös muista kaupungeista, silloin kun niitä tarvitset.

 

Varaa yhteiskäyttöauto 2h – 2kk ajalle: www.24rent.fi

 

divider kuva

Uutiskirjeen tilaamalla pysyt mukana ajankohtaisissa tarjouksissamme!

24Rent tilaa uutiskirje (1)